Par smiešanos - diez vai - neredzu tur nekā īpaši smieklīga! Bet nofotgrāfēšanā gan neko sliktu nesaskatu. Aber par palīdzēšanu ar grūti pateikt... ne vienmēr ir iespējams tā ņemt un supermeniski palīdzēt! Vairāk kaitina pseido moralizēšana.... jo ko gan apollo būtu pievienojis nosodošajam rakstam ja nebūtu kāds foto! 99%, ka ja nebūtu bildes, nebūtu arī šī raksta
f-foto:Bzh, vai Tu gribi teikt, ka pieskaiti sevi pie tiem, kas, tā vietā, lai palīdzētu cilvēkam, to uzņemtu fotogrāfijās un publicētu tās internetā? Ar savu mīļāko gaļu tiec galā pats.
n bez ganas
Kruc Tu betmen bez gala... fleksis vienmēr līdzi Tev kabatā un strāvas ģeneratoru mazās ragutiņās velc nopakļ sev.
P.S. Kā Tu, labais cilvēk, stādies priekšā garāmgājēju palīdzību? Ko pats būtu darījis, ja 112 jau sazvanīts? Pats būtu izzāģējis nabagu, vai arī nolasītu viņam 23.psalmu dvēseles spirdzinājumam? Nē es neņirgājos, es vienkārši mēģinu modelēt reālo situāciju.
f-foto:Bzh, vai Tu gribi teikt, ka pieskaiti sevi pie tiem, kas, tā vietā, lai palīdzētu cilvēkam, to uzņemtu fotogrāfijās un publicētu tās internetā? Ar savu mīļāko gaļu tiec galā pats.
n bez ganas
Kruc Tu betmen bez gala... fleksis vienmēr līdzi Tev kabatā un strāvas ģeneratoru mazās ragutiņās velc nopakļ sev.
P.S. Kā Tu, labais cilvēk, stādies priekšā garāmgājēju palīdzību? Ko pats būtu darījis, ja 112 jau sazvanīts? Pats būtu izzāģējis nabagu, vai arī nolasītu viņam 23.psalmu dvēseles spirdzinājumam? Nē es neņirgājos, es vienkārši mēģinu modelēt reālo situāciju.
Savulaik gadījās tādu "palīdzību" vērot: Pēc avārijas, kam pārsista piere, kam lūpa asiņo, utt. Nēsājas viena bāba, kas pirmās palīdzības kursos pabijusi, un visiem palīdz ar peļķē samērcētu kabatlakatu brūces apkopjot...
Daudz bēdīgāk bija, kad avarējušu motociklistu menti iestūķēja bobikā un veda uz slimnīcu. Ātrie būtu atbraukuši pēc 10 minūtēm, varbūt tad zēns ar skriemeļa lūzumu būtu pat staigājis, ne tikai dzīvojis...
Neticu, ka Tu esi tik aprobežots, lai nesaprastu, par ko ir runa. Nu nevajag visādu huiņu linkot šeit. Pat, ja Tev tas liekas tikpat aktuāli kā noskaidrot, ko pirms pieciem gadiem nozīmēja "haidukieši"
Kāds, kas prot masēt sirdi, izglābj cilvēku jūras malā, 30 km no tuvākās apdzīvotās vietas, bet kāds cits palīdz bērnam, kas ir aizrijies ar ēdienu, bet vēl kāds pareizi uzliek žņaugu kolēģa sazāģētajai kājai. Vienas šokētas sievietes un lupatiņas dēļ to visu var arī nedarīt.
Tik, puisīt, redz ir tādas skaistas lietiņas, kā hepatītts, un citas infekcijas... Drošivien jāatšķir dzīvības glābšana no vājprāta zīmēšanās.
Elmarss: Tik, puisīt, redz ir tādas skaistas lietiņas, kā hepatītts, un citas infekcijas... Drošivien jāatšķir dzīvības glābšana no vājprāta zīmēšanās.
Kāpēc tu to visu neteici tai sievietei, rakstniek? Tāpēc, ka komentāros post factum to izdarīt ir vieglāk, izklausīsies vieds.
kāpēc tu domā, ka mans dzīves mērķis ar kretīniem cīnīties??? Tai brīdī man blakus diplomēts mediķis uzjautrinājās... "Pret stulbumu pat dievi cīnās veltīgi" /Šillers/