f-foto:Tātad vairs nevarēs taisīt forumā tēmu "Kas kaiš?" vai pieminēt "lāčus"?
Kā tad Eltons (ne tas, kurš Džons) spēs runāt par vienu no viņa politisko interešu objektiem (Krieviju) alegorijās? Kā lietotājs varēs pavaicāt, kas noticis ar viņa iemīļoto fotokameru (pēc 5 ieraksta izrādīsies, ka ar Canon fotokameru, ne ar Haselblad)?
OK, tev ir tikai viena diagnoze - demagogs. BEt skaisti, vismaz tevi saskaitiijaam!
meduslacis:TE IR KāDS ADMINIS..???..LūDZU DZēST TOPIKU............
KĀPĒS????? Bija tik interesanti. varbūt privātu portālu uztaisiet beidzot! citādi es jūsu cisās kā lieks sajūtos. KLAUNI!!! Viena klaunāde jau bij, pat skumja: www.fotoblog.lv... Vēl nepielec???????
meduslacis:TE IR KāDS ADMINIS..???..LūDZU DZēST TOPIKU............
KĀPĒS????? Bija tik interesanti. varbūt privātu portālu uztaisiet beidzot! citādi es jūsu cisās kā lieks sajūtos. KLAUNI!!! Viena klaunāde jau bij, pat skumja: www.fotoblog.lv... Vēl nepielec???????
LIEC MIERU MāRTIņAM..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elmarss: KĀPĒS????? Bija tik interesanti. varbūt privātu portālu uztaisiet beidzot! citādi es jūsu cisās kā lieks sajūtos. KLAUNI!!! Viena klaunāde jau bij, pat skumja: www.fotoblog.lv... Vēl nepielec???????
LIEC MIERU MāRTIņAM..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nebļausties, lūdzu, neesmu kurls. Bet par ētiku gan varētu padomāt. Ir taču visādi tviteri, draugu domubiedri, kur tik intīmas lietiņas apčamdīt.... Par minēto personāžu, tak kā parasti, tikai labu, vai neko....