ak34:
ekipējums izklaušas, ka nebija vesti uzvilcis. citu prasību liekas, ka futbolam nav
nuja, gan jau karte ar kaklā nekarājās. Vispār drusku smieklīgi, protams
Ja godīgi, tad vienīgā karte virslīgas spēlēm man bija no Skonto. Uz pārējām - vienkārši aizsūtu e-pastu klubam, ka gribu pabildēt. Lai gan šogad esmu redzējis arī Virslīgas karti, bet tai pat laikā ļoti mierīgi esmu izticis bez
Bez vestes gan virslīgas spēlē parasti nelaiž bildēt. Varbūt zemākās līgās uz to skatās caur pirkstiem, bet vismaz šajā jumā te ir lielāka kārtība - arī vietas no kurām drīkst fotografēt ir ierobežotas.
Tak vnk tiesneši ir idioti, sadomājušies, ka tiesā pasaules līmeņa sacensības ar pasaules līmeņa censoņiem, tad arī pisina prātu ziņu neziņu Pašam ir tā bijis vairākas reizes, vēl kad strādāju presē, trenkā šurpu turpu un brēkā par tām vestēm un vēl sazin ko
Tak vnk tiesneši ir idioti, sadomājušies, ka tiesā pasaules līmeņa sacensības ar pasaules līmeņa censoņiem, tad arī pisina prātu ziņu neziņu Pašam ir tā bijis vairākas reizes, vēl kad strādāju presē, trenkā šurpu turpu un brēkā par tām vestēm un vēl sazin ko
man 2 gadus, kamēr bildēju bk Valmiera mājas spēles, ne reizi neprasīja neko. Kaut gan, piemēram, Viļņas Žalgiris noteikti bija klasi augstāka komanda par jebkuru lv futbola vienību Lielākos sporta pasākumos, kuros bija akreditēšanās utt, tur arī izsniedza visu, kam jābūt
NilS, basketbolā vestes parasti nevajag. tās ir futbola īpatnība. futbolā parasti ir arī stingrāki ierobežojumi par vietām no kurām drīkst fotografēt. protams, atsevišķos gadījumos citos sportaveidos arī izsniedz vestes, bet parasti iztiek bez tām. Futbolā parasti drīkst fotografēt tikai no laukuma malām, kā arī atsevišķās spēlēs - no tribīnēm. Lielajās sacensībās, visticamāk vietu trūkuma dēļ ir fotovietas laukuma sānos. Un veste ir obligāta. tāpēc santa sūdzēšanās par tiesnešiem nav īsti vietā.
Ir jāsaprot, ka fotogrāfs sporta sacensībās nav galvenais un viņam ir jāievēro noteikumi tā pat kā visiem pārējiem. Nevar staigāt kur patīk. Tuklāt pavisam nopietnos pasākumos brīvības ir vēl mazāk - tur var gadīties, ka katram ir konkrēta vieta, kur ir jāsēž un viss.
Normāla prakse VIENREIZ brīdina tālāk met laukā ar vilka passi. Visnotaļ izplatīta un atzīstama prakse piemēram Eiropā. Negrīb strādāt pēc VISPĀRĒJIEM noteikumiem var doties kaplēt bietes vai griest salātus Irijā.