forum.gif
Kāzu foto - 35ls?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāzu foto - 35ls?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.10.12 17:29
 citēt
Olis,s pa 5 gadiem reizi .... NU UN?
Publicēts: 07.10.12 21:29
 citēt
nu čo cepiens nomira?
Publicēts: 07.10.12 22:06
 citēt
Lunis:
dolldia:ehh pašai būs jābildē savas kāzas :D

LABĀ AKCIJA tā būtu ja kas !:)

nemaz tālu nav jāmeklē-šķiet, rkraw draugos bija ielikusi galeriju kāzu pašfotosesija!:face-smile:
Publicēts: 07.10.12 22:48
 citēt
dansiga:
Oliss: normāla kāzu torte maksā no 30 līdz 100 Ls :grimace:

torte kāzām pa 30 ls ir izsmiekls .....

4 dārgās Cielaviņas:money::grimace:
Publicēts: 08.10.12 14:43
 citēt
Oliss:
dansiga:padomāju, paštukoju ... U N.. nepiekrītu!!!!! torti apēdu un basta ..... a bildes ta paliek ..... Un ko lai te runātu, ka bildes aizmirst - njifiga neaizmirst!!!! pēc tam ij bērni ij mazbērni ij mazmazbērni vēl skatās!!!!

cik bieži tu skaties savas kazu bildes?????? :amazing:

Parasti, kad pirmie vīri vizuāli sāk aizmirsties :D
Publicēts: 13.10.12 05:16 labots
 citēt
dolldia:ehh pašai būs jābildē savas kāzas :D

ar autoknapsi vai ar Weitwinkeli un "izstieptās rokas studju"?
:big_smile:
par to ceņņiku. чо-то неправдоподобно. tur jābūt kādai zagvozdkai. :face-sad:
f-foto:Pašlaik tur ir apmēram tā: degvielai mūsu ģimene tērē 20% no saviem ikmēneša ienākumiem.
bez atšifrējuma, vai degviela bencīns priekš autō, kurš rij 1 l/km vai petrōleja priekš kerogāza, uz kura svētdienās silda 1/2-fabrikātus no MaXXXimas nocenotā gala. :face-grin:
Publicēts: 13.10.12 12:36
 citēt
viecha:Es kā neieinteresēta persona drīkstētu jums pavaicāt-čaļi ,vai tiešām mūsdienās ir cilvēki,kuri par kāzu fotografēšanu ir ar mieru maksāt tos lielos simtus?Es runāju par normāliem,vidusmēra cilvēkiem,ne par tiem,kas tirinās uz žurnālu vākiem.Nē,nē.Es neapšaubu,ka varat sabildēt smuki un kvalitatīvi un līmenī un kā tik vajag...Bet ja iedomātos sevi(un es neesmu gluži bomzis) kāzinieka vietā...lai es maksātu 300 par bildēm....nu ejiet ka jūs visi pupās ar savām bildēm!Atvainojos,ja kādu aizskāru,sorry.Man vienkārši uznāca tādas domas,zinot kā mani īrnieki kaulējas par īres maksu.Līdz riebumam skopi!Vispār visi visapkārt trīc un dreb par katru peniju.Un te tādas summas!Man liekas absurdi.

Nemaksāsi tu, maksās kāds cits...
Publicēts: 13.10.12 15:59
 citēt
Zinātnieki ir izpētījuši, ka kāzu fotogrāfa aparāta un objektīvu cena ir tieši proporcionāla laulību ilgumam, tāpēc ļoti dārgi fotogrāfi bija un būs pieprasīti visos laikos. Iemesls šādam zinātnieku apgalvojumam meklējams pasaules pieredzē, ka noturīgākās ir aprēķina laulības. Savukārt aprēķina laulībās parasti vismaz viena puse no laulātajiem ir samērā turīgi cilvēki. Bet turīgiem cilvēkiem ir kaut kāds statuss sabiedrībā un šis statuss ir pastāvīgi jāapliecina. Piemērs par to, ka IKEA dibinātājs brauc vecā vienkāršā SAAB nav nekāds piemērs, bet veča dīvainība - tas pats dibinātājs pārgāja Šveices pilsonībā, jo tur mazāki nodokļi jāmaksā. Tātad - „biezais” paziņu vai biznespartneru loks nesapratīs, ja kāzas bildēs kaut kāds jančuks vai serjoga (domāts ne FB serjoga, bet vispārīgi) ar 400 latu kameru un 200 latu objektīvu. Šādiem jaunlaulātajiem vajag fotogrāfu Armani uzvalkā, vismaz 2 vissmagākos fočikus ar vismaz 5 visdārgākajiem objektīviem, lai būtu asistents ar pustonnu smagu apgaismojuma tehnikas komplektu un citi pribambasi. Plus vēl kādi 3-5 diplomi no izstādēm ārzemēs un sava studija prestižā rajonā. Latvijas apstākļiem pietiek ar 2-3 tādiem fotogrāfiem, jo to biezo kāzu arī nemaz tik daudz nav.
Publicēts: 14.10.12 02:55
 citēt
swenorue:Zinātnieki ir izpētījuši, ka ...

kādi zinātnieki, kādām metōdēm izpētījuši? laikam jau statistiskām. jomajo, хуёmajo, bet shit'ādas kāzas bildējot takš jāņem vēl +37% par kaitīgu darbu!:grimace:
Publicēts: 14.10.12 21:33 labots
 citēt
swenorue:Zinātnieki ir izpētījuši, ka kāzu fotogrāfa aparāta un objektīvu cena ir tieši proporcionāla laulību ilgumam, tāpēc ļoti dārgi fotogrāfi bija un būs pieprasīti visos laikos. Iemesls šādam zinātnieku apgalvojumam meklējams pasaules pieredzē, ka noturīgākās ir aprēķina laulības. Savukārt aprēķina laulībās parasti vismaz viena puse no laulātajiem ir samērā turīgi cilvēki. Bet turīgiem cilvēkiem ir kaut kāds statuss sabiedrībā un šis statuss ir pastāvīgi jāapliecina. Piemērs par to, ka IKEA dibinātājs brauc vecā vienkāršā SAAB nav nekāds piemērs, bet veča dīvainība - tas pats dibinātājs pārgāja Šveices pilsonībā, jo tur mazāki nodokļi jāmaksā. Tātad - „biezais” paziņu vai biznespartneru loks nesapratīs, ja kāzas bildēs kaut kāds jančuks vai serjoga (domāts ne FB serjoga, bet vispārīgi) ar 400 latu kameru un 200 latu objektīvu. Šādiem jaunlaulātajiem vajag fotogrāfu Armani uzvalkā, vismaz 2 vissmagākos fočikus ar vismaz 5 visdārgākajiem objektīviem, lai būtu asistents ar pustonnu smagu apgaismojuma tehnikas komplektu un citi pribambasi. Plus vēl kādi 3-5 diplomi no izstādēm ārzemēs un sava studija prestižā rajonā. Latvijas apstākļiem pietiek ar 2-3 tādiem fotogrāfiem, jo to biezo kāzu arī nemaz tik daudz nav.

Dzīvē ir cita prakse- šķirās kāzu parādu dēļ, jo abi cerēja uz otra seņčiem, ka nosegs, bet izrādās , tie tukši :D. Tā nu pirmie srīdi par parādu nomaksu noved pie pirmās šķiršanās :D. Tāpēc, ja cilvēku kāzās naf bijis fotogrāfs, kopdzīve būs ilgāka, nekā ja ir bijis fotogrāfs, un dikti ilgāka, nekā ja būs bijis fotogrāfs ar divi smago piecobjektīvu un nesējiem.
Bet dārgie fotogrāfi nedzīvo labi tāpēc, ka viņi būtu labāki, bet gan tāpēc, ka cilvēku baltā skaudība liek to darīt. Lūk, tai bija tas, mums vajag krutāku, vai arī to pašu, bet lai bildē DARGĀK, nevis labāk, jo dārgumu redz visi, labumu neredz.
Starp citu ļoti izteikti krievijas jaunkrievu aprindās
Publicēts: 14.10.12 21:36
 citēt
paskatījos tās kāzu bildes,man liekas pat 35ls ir par daudz...Nez ko tur vēl kursos māca:face-kiss:
Publicēts: 15.10.12 10:32
 citēt
Galvaspilsēta!:face-grin: Mums te laukos viss vienkāršāk!Kāzu torte pa 35 sanāk!Smukāka un garšīgāka par Rīgas 100 latīgo.Kāzas bildē un muzikants spēlē par 100-150(neslikti spēlē un neslikti bildē),viss kāzu budžets 1000-1500 un t.t.
Jāatzīst gan ,tajās dažās kāzās kur ļoti tuviem radiem vai draugiem pierunāja tandēmā ar kundzi ,pabildēt,samaksātā nauda spec.pasūtītajam Zagsā bij zemē nomesta! :face-devil-grin: Vispār par ko cepiens??? Kas grib un var atļauties pasūta Billiju un Co,gan jau ka 300 latus atstrādā pēc pillas programmas!:face-wink: Mums te laukos normālu mēnešalgu par kāzu bildēšanu gan atļausies rets...
Publicēts: 15.10.12 15:20
 citēt
No forelljjankas nāk ārā nekorektākais salidzinājums, kadu esmu redzējis :D

Nu tā jau ir, ka laukos lētāk un labāk.
Galu galā lauku tantei gan jau avenes un zemenes ir ko kūkā likt un kurš gan laukos uz to skatās un rēķina..
pieniņš no gotiņas, sieriņš no pieniņa u.t.t.

Pilsētā arī par malku maksā un par ūdeni arī. Laukos...izborē sētā aku un smel. Aizej uz tuvāko mežu un nogāz pāris kokus (ok, šitas bik sarežģītāk, bet tomēr).

Ja laucinieks panem Rīgas fotogrāfu, tad tam VAJADZĒTU BŪT dārgākam par tādas pašas kvalitātes lauku fotogrāfu. Ja vien viņam ar ekonomiku viss ir labi.

Tās taču divas dažādas vides ar dažādām cenām. Cenu neveido tikai bildes un to kvalitāte.

Un par to, ka 300Ls ir baigais piķis priekš bildēm..., to nevar tā pa 5min aprēķināt..tur tehniskās amortizācijas, degvielas, riepas, auto u.t.t. Pēc pāris nobildētiem kāzu gadiem tiešām rodas izpratne no kurienes tā summa.
Kad ir izbaudīts laiks bez vasaras. Kad ir bildēts +32 grādos ĒNĀ un 17h svīsti no rīta līdz vakaram. Un, kad vnk nav laika dzīvei :)) Nopietni...darba dienās ir jāstrādā un brīvdienās ir jāstrādā. Pēc tam rudenī darba dienās strādā un brīvdienās apstrādā bildes. Kad tev vispār vairāk nav laika sev pašam/attīstībai, tad sāc domāt par kāzu bilžu cenām un citām lietām. Un pilnīgi un galīgi sāk neinteresēt cilvēki, kuri nevar samaksāt un kaut ko perās, ka tas ir neadekvāti dārgi.
Jā, jā, jūs maksājat par to, ka man NAV vasaras brīvdienas un šogad ne reizi nenopeldējos. Tas nav nekāds noslēpums.

Katram cilvēkam ir savas domas, kāpēc viņš ceļ vai neceļ cenu un tur nav, ko daudz spriest. Ja patik, zini, ko gribi, ko dabūsi, tad ņem. Ja nesaproti no kurienes cena, tad neņem, nebus tur nekas labs. Tas arī viss. Fotogrāfs jau lielākoties strādā pēc savām iespējām un labākās sirdsapziņas.
Publicēts: 21.10.12 20:44
 citēt
Reku par 60Ls, un dzelžains arguments kāpēc tā, jāiemācās žargons!
bukss.lv...
Publicēts: 21.10.12 20:56 labots
 citēt
kasparsf:Reku par 60Ls, un dzelžains arguments kāpēc tā, jāiemācās žargons!
http://bukss.lv/?dir=Kaazas-2012-06-30

Galvenais MOČĪT ! :D Reiz viena kundzīte vēl traekno gadu finišā teica "Man patīk tusēt svešās kāzās!" tas bija kapēc bildē p 6 vai 15Ls vai pa brūvu :D
Publicēts: 21.10.12 21:08
 citēt
Lunis:
kasparsf:Reku par 60Ls, un dzelžains arguments kāpēc tā, jāiemācās žargons!
http://bukss.lv/?dir=Kaazas-2012-06-30

Galvenais MOČĪT ! :D Reiz viena kundzīte vēl traekno gadu finišā teica "Man patīk tusēt svešās kāzās!" tas bija kapēc bildē p 6 vai 15Ls vai pa brūvu :D

Par cik man arī reizēm sanāk kādas kāzas uzbildēt tad ļoti gribētu teikt ka vārds TUSĒT īsti neatbilst kāzu fotogrāfēšanai.
Publicēts: 22.10.12 15:52
 citēt
Haiduks:

Dzīvē ir cita prakse- šķirās kāzu parādu dēļ, jo abi cerēja uz otra seņčiem, ka nosegs, bet izrādās , tie tukši :D. Tā nu pirmie srīdi par parādu nomaksu noved pie pirmās šķiršanās :D. Tāpēc, ja cilvēku kāzās naf bijis fotogrāfs, kopdzīve būs ilgāka, nekā ja ir bijis fotogrāfs, un dikti ilgāka, nekā ja būs bijis fotogrāfs ar divi smago piecobjektīvu un nesējiem.
Bet dārgie fotogrāfi nedzīvo labi tāpēc, ka viņi būtu labāki, bet gan tāpēc, ka cilvēku baltā skaudība liek to darīt. Lūk, tai bija tas, mums vajag krutāku, vai arī to pašu, bet lai bildē DARGĀK, nevis labāk, jo dārgumu redz visi, labumu neredz.
Starp citu ļoti izteikti krievijas jaunkrievu aprindās

Šķiras arī šādu iemeslu dēļ :
www.youtube.com...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: