1. atcerējos, ka tu man kaut ko prasīji par kalibratoru, bet tad nebiju nekāds atbildētājs no mobilām ierīcēm ārpasaulē. 2. Jatu par to pašu domā ko es, tad Tev tāds nav kā prasa tēmas ierosinātājs. Tev ir x-rite i1 Eye one display 2.
Šim jaunskungam vajag Spektrofotometru, ar kuru var kalibŗēt arī printerus pēc izdrukas.
i1Display sevi ir pierādījis kā ļoti nekvalitatīvs produkts! Pats esmu redzējis kā savu darbību izbeidz vismaz 4 šādas iekārtas. Visas iekārtas vienā momentā sāka vienu vai otru krāsu griezt stīpri par daudz! Principā norādot uz to ka gaismas sensors ir beigts!
Citus produktus no šīs kompānijas nezinu, taču šis konkrētais modelis sagrāvis visu iespaidu par xrite.
Par kuru tieši no i1Display famīlijas tiek runāts? Ja par pirmajām versijām - i1display LT, un i1display 2, tad jā - tie sensori gada laikā aizpeld tālēs zilajās. Tas, kuru vajag pārbaudīt man, ir jaunais X-rite brīnumdarbs i1display PRO (ar izolētiem filtriem, kuri aiz lēcas paslēpti) - par šo sensoru vēl nav dzirdētas masveida sūdzības, ka tas gribētu slikti uzvesties...