forum.gif
Tava vieta foto laukā.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tava vieta foto laukā.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.10.12 21:54 labots
 citēt
f-foto:
Rolands66: Pieļauju ,ka var būt cemme,ja esi mācījies un ieguldījis ,bet ta tirliņi ar lētām spogulenēm un kitiem sāk sadirst biznesu. Kaut gan šķiet tā varētu būt pārejoša parādība.

OK, bet nosauc jomu, kurā tā subjektīvi nenotiek, lūdzu-paldies.

Nezinu,škiet lauksaimniecibā Breša zemnieki jau iznīka. Kaut gan ,kas zina. Tas tagad nav tā VALSTISKI gadījumā?

( Par foto var rakstīt, bet runāt gan ir bezjēdzīgi. )-nezināju,būs jāpadomā par šo:amazing:
Publicēts: 08.10.12 00:55
 citēt
Rolands66:ģimenes labākais fotogrāfs? Pa manam nebūt ne sliktākais variants. Visu cieņu.

nu jā.. ja ģimenē citi nefotografē, tad tas nav grūti.. :D
Publicēts: 08.10.12 09:19
 citēt
Nujā, bet man jāatzīst, ka manas ģimanes nākamā paaudze ir labāks fotogrāfs par iepriekšējo.
Publicēts: 08.10.12 09:29
 citēt
Tā tam jābūt!!!:face-wink:
Publicēts: 08.10.12 09:39
 citēt
Man galvenais, lai pasham patīk. Bildes printēju, lai būtu ko savā istabā pie sienas likt. Ja kādam patīk un iedvesmo mani darbi - super, prieks. Bet ne uz ko lielākj es nepretrendēju. Pelnīt ar foto negribu, svarīgi kert kaifu no knipsēsanas tad, kades gribu, ne tasd kad naudu vajag.
Vispār jau pirms gada kameru rokās panēmu, mosh mana VIETA FOTOLAUKĀ pamainīsies, bet pagaidām pietiek ar to, kas ir.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):