Nebūtu šeit f-foto,mūsu pļāpatuve ātri vien izmirtu.Vai pārvērstos par pērk-pārdod placi.Es nopietni.Tas ir ja ne mūža ieguldījuma,tad gada balvas vērts noteikti!
Nu, nezi vai uz žīdu bankas atlasīto darbu izstādi būtu jāīet (parsti tur ir izstādīta tizla salonmāksla ar ceņikiem - priekš pārdošanas ) . Nupat notiek diezgan paliels un daudzdaļīgs pasākums: MĀKSLA+KOMUNIKĀCIJA 2012 (XIV Starptautiskais jauno mediju kultūras festivāls) 4. oktobris – 4. novembris, 2012 - Rīgā un Liepājā + Vairāk INFO: rixc.lv...
viecha:Nebūtu šeit f-foto,mūsu pļāpatuve ātri vien izmirtu.Vai pārvērstos par pērk-pārdod placi.Es nopietni.Tas ir ja ne mūža ieguldījuma,tad gada balvas vērts noteikti!
PILNĪGI PIEKRĪTU VIECHAM 13 tūkstoši lietotāji, bet aptuveni >10 lietotāji daudz maz aktīvi darbojas..Kas manuprāt ir ar mīnus koeficienta zīmi! Pluss vēl f-foto piekurina "krāsni" (atdzīvina)
griezite:Nu, nezi vai uz žīdu bankas atlasīto darbu izstādi būtu jāīet (parsti tur ir izstādīta tizla salonmāksla ar ceņikiem - priekš pārdošanas ) . Nupat notiek diezgan paliels un daudzdaļīgs pasākums: MĀKSLA+KOMUNIKĀCIJA 2012 (XIV Starptautiskais jauno mediju kultūras festivāls) 4. oktobris – 4. novembris, 2012 - Rīgā un Liepājā + Vairāk INFO: rixc.lv...
Un protams uz šo ir jāiet : [url=http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/17533/utans-glezno-un-uzvar-izstade/#Item_7
f-foto - Tas, ko Veinberga sadziedājusi, nav nekāds sviests, bet tikpat mīksta aromātiska viela, kuras krās iegūstama, sajaucot sarkano (to pašu, ko viņa tā lamā) ar modernāko zaļo. Par PSRS izglītībā kultivēto humāni-humanitāro iracionalitāti katrs pats atcerēsies, te ātrumā pieminēšu vienu mazāk populāru vērojumu. I labajos rietumos, i pat tumsonīgajā Latvijā var atrast lielas kaudzes antihumāno tehnokrātu – visu nozaru inženieru, matemātiķu, militāristu, fiziķu, ķīmiķu, ārstu (kur nu vēl nehumānāku darboņu – dzīvus cilvēkus graiza), kuri gribas vai apstākļu dēļ pārtapuši par atzītiem rakstniekiem, dzejniekiem, filozofiem, arī politiķiem (humāni tak!) un pat bez grūtībām nolaidušies līdz žurnālistiem. Toties nezinu nevienu literātu, muzikologu, sociālantropologu, žurnālistu vai filozofu, no kura būtu iznācis kaut visvājākais inženieris. Kā teica viens matemātikas profesors, uzzinājis, ka viņa audzēknis pārmeties uz dzejošanu – „Pareizi, priekš matemātikas viņam bija par maz iztēles”.
Ē,vot te var izvērsties!Raugi-pirmkārt"mana filozofija" māca,ka fotografēšana un fotogrāfija vispār ir tieši harmonija starp eksakto un humanitāro,starp inženiera domāšanu un dzejnieka .Jābūt abām.Noteikti.Var pamuldēt par proporcijām,bet vienkāršības dēļ paliksim pie 50-50.Kas attiecas uz valstu attīstību un dzīves līmeni un tādām lietām,tad es tomēr vairāk sliektos uz tehnisko pusi.Šai jomā labāk veicas "inženieru valstīm"-Japāna,Vācija,ASV,Lielbritānija,arī Veinbergas Skandināvija...Protams,katrs nosauks kaudzi mākslinieku un domātāju no šīm zemēm.Bet visumā tomēr tehniskais tur prevalē.Un ir izteiktas "mākslinieku zemes"-Itālija,Francija,Grieķija...kaut kā dienvidnieki uzreiz nāk prātā.Padomju Savienība nav rādītājs,atpalicībai šeit ir pavisam citi iemesli.Tiem pašiem krieviem ir milzums spējīgu cilvēku gan tehniskajā gan humanitārajā lauciņā.Es pat teiktu tā ir reti talantīga tauta.Kā ir ar rezultātiem,to mēs paši redzam,te komentāru nav.Starp citu,es pazinu Veinbergu vēl pirms viņa notina uz demokrātijas citadeli,zinu kas viņa bija,ar ko nodarbojās un kāpēc tika ārā no tik nīstās Savienības.