forum.gif
Krāsainie filtri zibspuldzēm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Krāsainie filtri zibspuldzēm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.10.12 15:01 labots
 citēt

Apraksts un video: tenisd.blogspot.com...

Vai Tu tādus lieto?

:)
Publicēts: 09.10.12 15:46
 citēt
Vajadzētu lietot, bet ne jau šādām izklaidēm, bet gan, lai sabalansētu fona gaismu ar zipenes.
Publicēts: 09.10.12 16:45
 citēt
pasūtīju no jebala iebūvētajai zipenei domātus plastmasas filtrus, oranžīgs bija, zilgans laikam un vēl kaut kāds sūducis, bet, tā kā iebūvēto zibspuldzi neizmantoju, 1reiz tik izmēģināju un tā arī mētājas atviktnē... kam viņus nafig vajag vispār...
Publicēts: 09.10.12 17:08
 citēt
Normāls piemērs kā vajag izmantot krāsainos filtrus youtu.be...
Publicēts: 09.10.12 17:29
 citēt
aiko99:pasūtīju no jebala iebūvētajai zipenei domātus plastmasas filtrus, oranžīgs bija, zilgans laikam un vēl kaut kāds sūducis, bet, tā kā iebūvēto zibspuldzi neizmantoju, 1reiz tik izmēģināju un tā arī mētājas atviktnē... kam viņus nafig vajag vispār...

nu var tantu izgaismot - es reizeem taa daru.

ja nekad nav meeginaats labaak patrenneeties ar pastaaviigo gaismu ne mineet - var arii aiziet uz teijaateri - tur onkas gaismo niknaak kaa ierindas fotograafs
Publicēts: 10.10.12 15:22
 citēt
Uuuu:Forša zaļa bilde ar sarkanu roku. Sīkajiem no 3 b varētu patikt...

Super, tātad esmu Tevi iedvesmojis radīt pasaules līmeņa mākslasdarbus, gaidīšu rezultātus šajā pat diskusijā :)

Ritz:Vajadzētu lietot, bet ne jau šādām izklaidēm, bet gan, lai sabalansētu fona gaismu ar zipenes.

Ļoti labi, vai Tu lūdzu varētu parādīt kādu lielisku piemēru kur Tev tas ir izdevies? :)
Publicēts: 10.10.12 15:27
 citēt
aiko99:pasūtīju no jebala iebūvētajai zipenei domātus plastmasas filtrus, oranžīgs bija, zilgans laikam un vēl kaut kāds sūducis, bet, tā kā iebūvēto zibspuldzi neizmantoju, 1reiz tik izmēģināju un tā arī mētājas atviktnē... kam viņus nafig vajag vispār...
Tieši kāpēc Tu pērc aksesuārus priekš iebūvētās zibspuldzes?
Publicēts: 10.10.12 15:29 labots
 citēt
Uris85:Normāls piemērs kā vajag izmantot krāsainos filtrus [url=http://youtu.be/4ihqNAbo6Cs

]http://youtu.be/4ihqNAbo6Cs
[/url]

Ļoti labs piemērs ;) Joe Mcnally ir masters uz šīm lietām :) :face-smile: iesaku arī palasit viņa grāmatu "Hot Shoe Diaries" par šo tēmu.
Publicēts: 10.10.12 15:33
 citēt
Maris:
nu var tantu izgaismot - es reizeem taa daru.

ja nekad nav meeginaats labaak patrenneeties ar pastaaviigo gaismu ne mineet - var arii aiziet uz teijaateri - tur onkas gaismo niknaak kaa ierindas fotograafs

Ļoti skaists piemērs, paldies :) Kādas firmas filtrus lietoji šajā gadījumā?
Publicēts: 10.10.12 16:37
 citēt
Tenisd:
Uuuu:Forša zaļa bilde ar sarkanu roku. Sīkajiem no 3 b varētu patikt...

Super, tātad esmu Tevi iedvesmojis radīt pasaules līmeņa mākslasdarbus, gaidīšu rezultātus šajā pat diskusijā :)

Ritz:Vajadzētu lietot, bet ne jau šādām izklaidēm, bet gan, lai sabalansētu fona gaismu ar zipenes.

Ļoti labi, vai Tu lūdzu varētu parādīt kādu lielisku piemēru kur Tev tas ir izdevies? :)

Es taču teicu, ka vajadzētu lietot, nevis, ka lietoju. :)
Publicēts: 10.10.12 18:45
 citēt
man it šitādi, ka reiz blices izmēra :)

parasti fonam noder

Publicēts: 11.10.12 03:30
 citēt
Filtri laba shtelle,bet piemeeram es shajaa bildee izmantoju zaljas kraasas iepirkumu maisinju..hehehe www.fotoblog.lv...
Publicēts: 11.10.12 10:55 labots
 citēt
dimkin:man it šitādi, ka reiz blices izmēra :)

Par Lee filtriem dzirdēts :) fonam perfekti, jā

dansss:Filtri laba shtelle,bet piemeeram es shajaa bildee izmantoju zaljas kraasas iepirkumu maisinju..hehehe

Ideāli. Good job. Nekad skatoties nepateiktu ka ar iepirkumu maisiņu fočēts :face-wink:
Publicēts: 11.10.12 11:32
 citēt
kur nopirkt filtrus, kas balancē ar iekšējo apgaismojumu (Fluorescent, Tungsten), negribās pirkt oriģinālos, kas maksā 20ls (nikon sj-1).
Publicēts: 11.10.12 12:31 labots
 citēt
Varu notirgot savus TN-A1 Tungsten un FL-G1 Fluorescent, ar visu kastīti. Oriģinālais SB-800 komplekts. Ebay maksā apm 20 mārciņas, ja gribi pa 10ls atdošu.
Publicēts: 11.10.12 12:46 labots
 citēt
Vislabākie filtri ir vecie biezie kas nāca lielajiem hologēnajiem un lēcu prožektoriem ,tirgojās kautkur A4 IZMĒRA PAKĀS maksāja kapeikas un bija piesātinats biezzs toniss . JAUNIE pamatā kautkādi pļuraini pie lielākas jaudas ne šis ne tas. Filtrus tāpat kā gaismas ļoti jāmāk izmantot , 99% cilvēku to NEJEDZ bliež tik kautko bez jēgas tāpat ka ar BLICĒM.
Publicēts: 11.10.12 14:29
 citēt
Man ar ir tie, kas ar SB-800 bija. Pārāk caurspīdīgi tie ir.
Publicēts: 11.10.12 14:39 labots
 citēt
Viņi jau ir tikai lai kaut cik pievilktu spektru. Blīvos var nopirkt apskaņošanas bodēs. Uz sb-800 lietoju apmēram tādu www.ebay.com...
Publicēts: 11.10.12 14:40 labots
 citēt
Man patika video klipiņš ar reklāmu - ...un noslēgumā šie filtri neaizņems daudz vietas jūsu foto somā... :) Jau gaidīju, ka piedāvās 2 komplektus par viena cenu, ja pirkšu tūlīt :D

Ja par tēmu, tad sev šos filtrus izveidoju uzdrukājot ar lāzerprinteri uz caurspīdīgās porjektora loksnes vajadzīgās krāsas. Šādas speciāli ar lāzerpirnteri apdrukājamās loksnītes var nopirkt pa 0.50LS jebkurā kancelejas preču veikalā. Savukārt printeris ir daudzās darba vietās.:exciting:
Publicēts: 11.10.12 14:57
 citēt
Saucas "plēve kodoskopam" ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):