pasūtīju no jebala iebūvētajai zipenei domātus plastmasas filtrus, oranžīgs bija, zilgans laikam un vēl kaut kāds sūducis, bet, tā kā iebūvēto zibspuldzi neizmantoju, 1reiz tik izmēģināju un tā arī mētājas atviktnē... kam viņus nafig vajag vispār...
aiko99:pasūtīju no jebala iebūvētajai zipenei domātus plastmasas filtrus, oranžīgs bija, zilgans laikam un vēl kaut kāds sūducis, bet, tā kā iebūvēto zibspuldzi neizmantoju, 1reiz tik izmēģināju un tā arī mētājas atviktnē... kam viņus nafig vajag vispār...
nu var tantu izgaismot - es reizeem taa daru.
ja nekad nav meeginaats labaak patrenneeties ar pastaaviigo gaismu ne mineet - var arii aiziet uz teijaateri - tur onkas gaismo niknaak kaa ierindas fotograafs
aiko99:pasūtīju no jebala iebūvētajai zipenei domātus plastmasas filtrus, oranžīgs bija, zilgans laikam un vēl kaut kāds sūducis, bet, tā kā iebūvēto zibspuldzi neizmantoju, 1reiz tik izmēģināju un tā arī mētājas atviktnē... kam viņus nafig vajag vispār...
Tieši kāpēc Tu pērc aksesuārus priekš iebūvētās zibspuldzes?
Maris: nu var tantu izgaismot - es reizeem taa daru.
ja nekad nav meeginaats labaak patrenneeties ar pastaaviigo gaismu ne mineet - var arii aiziet uz teijaateri - tur onkas gaismo niknaak kaa ierindas fotograafs
Ļoti skaists piemērs, paldies Kādas firmas filtrus lietoji šajā gadījumā?
Varu notirgot savus TN-A1 Tungsten un FL-G1 Fluorescent, ar visu kastīti. Oriģinālais SB-800 komplekts. Ebay maksā apm 20 mārciņas, ja gribi pa 10ls atdošu.
Vislabākie filtri ir vecie biezie kas nāca lielajiem hologēnajiem un lēcu prožektoriem ,tirgojās kautkur A4 IZMĒRA PAKĀS maksāja kapeikas un bija piesātinats biezzs toniss . JAUNIE pamatā kautkādi pļuraini pie lielākas jaudas ne šis ne tas. Filtrus tāpat kā gaismas ļoti jāmāk izmantot , 99% cilvēku to NEJEDZ bliež tik kautko bez jēgas tāpat ka ar BLICĒM.
Man patika video klipiņš ar reklāmu - ...un noslēgumā šie filtri neaizņems daudz vietas jūsu foto somā... Jau gaidīju, ka piedāvās 2 komplektus par viena cenu, ja pirkšu tūlīt
Ja par tēmu, tad sev šos filtrus izveidoju uzdrukājot ar lāzerprinteri uz caurspīdīgās porjektora loksnes vajadzīgās krāsas. Šādas speciāli ar lāzerpirnteri apdrukājamās loksnītes var nopirkt pa 0.50LS jebkurā kancelejas preču veikalā. Savukārt printeris ir daudzās darba vietās.