Es te skatījos tos printerus, bet tā ari netiku skaidrībā. Vajadzētu tintes printeri ar, kuru apdrukāt CD līdz 100Ls. Pagaidām laikam šis ir variants: www.1a.lv...
vai kaut kas jaunāks un svaigāks...nez kā ar visu pārējo..
Man bija ip4200, tagad ip4850- nekādas vainas. Pērku Ebay "kreisi" pildītos kārtridžus ar visu čipu- apmēram 6 ls/kompl un neredzu problēmu. Mākslas darbus nedrukāju, bet minētai CD apdrukai un citai noformēšanai pilnīgi pietiek.
Sazinies ar šiem, vai ir iespēja minētajiem printeriem pudeles pielkt klāt. Principā epsoniem visiem it kā varēja. Var būt ka viņiem ir ari ko piedāvāt priekš CD drukas. Gandrīz gadu atpakaļ no vi'niem ņēmām vienam kantorim Epsonu A3 formāta drukai, uz foto papīra kvalitāte ļoti laba, tas tikai nebija CD apdrukai, un pie gana intensīvas drukāšanas vēl pudeles nav izbeigušās.
Sazinies ar šiem, vai ir iespēja minētajiem printeriem pudeles pielkt klāt. Principā epsoniem visiem it kā varēja. Var būt ka viņiem ir ari ko piedāvāt priekš CD drukas. Gandrīz gadu atpakaļ no vi'niem ņēmām vienam kantorim Epsonu A3 formāta drukai, uz foto papīra kvalitāte ļoti laba, tas tikai nebija CD apdrukai, un pie gana intensīvas drukāšanas vēl pudeles nav izbeigušās.
man ir pie šiem apgreidots canon ip4850,var diskus. Iet kā smērēts
Baigi ok jūsu varianti Tas, ko Friidis ieteica izskatas ļoti ok, paldies.
Man vnk darbā 4 epsoni, tie aparāti ir kaut kādi nenokaujamie. Šad tad saplīst kaut kas nebūtisks vai pagļuko, bet pa lielam izturigi. Lielākā bēda ir uzmanīšana no tā, lai neaiziet ciet galvas. Bet nav gruti tur to sistemu pielikt. bundzas/kartridzus var dabut pie ķiniešiem un krāsas ar. Pats varētu salikt, bet nedrukāju tik daudz, galvenais, lai drukā labi. Man agrāk pašam bija canon pixma ip2000, arī pa 60Ls pirku un ļoti labi darbojās. Ņemot vērā pat to, cik nesaudzīgi pret viņu izturējos.
Bet jā...drukaletak gan jau ir labs/pārbaudīts variants, ja pašam nav laika eksperimentēt, kaut ko sūtīt un beigās raudāt pie aizkaltušas printera galvas
Es laikam kļūstu pārāk vecs mūsdienu tehnoloģijai, KĀ SASODĪTS VAR PRINTERIM NENĀKT LĪDZI USB KABELIS??? Ne jau parastais, bet tas ar to 4 kantīgo,ieapaļo galu. Tas Canon taču ir kaut kāds nabags! Nu zb, biju izdomājis rīt no rīta atdot smuku, apdrukātu disku, bet nav kabela ar, ko to CANONU pieslēgt pie PC. Tagad jāceļas agri un jābrauc meklēt pa veikaliem. Es vēl saprastu, ka būtu, kādas alternativas metodes kā pieslēgt...wifi vai tamlīdzīgi, bet tikai caur to kabeli tas iespējams. Kaut ka neiet man ar to tehniku pedeja laikā Un pamācībā laikam ar ironiju rakstīts, ka ''vēl neslēdziet klāt USB kabeli''. KĀDU KABELI? Komplektācijā tāds nemaz nav iekļauts, nu WTF??
Brīnums kā vēl nepārdod telefonus bez ekrāniem vai lādētājiem.
Es laikam kļūstu pārāk vecs mūsdienu tehnoloģijai, KĀ SASODĪTS VAR PRINTERIM NENĀKT LĪDZI USB KABELIS??? Ne jau parastais, bet tas ar to 4 kantīgo,ieapaļo galu. Tas Canon taču ir kaut kāds nabags! Nu zb, biju izdomājis rīt no rīta atdot smuku, apdrukātu disku, bet nav kabela ar, ko to CANONU pieslēgt pie PC. Tagad jāceļas agri un jābrauc meklēt pa veikaliem. Es vēl saprastu, ka būtu, kādas alternativas metodes kā pieslēgt...wifi vai tamlīdzīgi, bet tikai caur to kabeli tas iespējams. Kaut ka neiet man ar to tehniku pedeja laikā Un pamācībā laikam ar ironiju rakstīts, ka ''vēl neslēdziet klāt USB kabeli''. KĀDU KABELI? Komplektācijā tāds nemaz nav iekļauts, nu WTF??
Brīnums kā vēl nepārdod telefonus bez ekrāniem vai lādētājiem.
To kabeļu nav lielākai daļai printeru, pārdevējam, kurš par TO nebrīdināja, pasaki biezu vārdu. Imeslu ir vairāki, būtiskākais, ka ražotājs nevar uzzīlēt, cik garu kabeli Tev vajag, protams arī taupīšana, tas kabelis naudu maksā, tāpēc dārgākiem modeļiem ira...
Ienācās printeris man un nolēmu padalīties ar infu Canon Pixma iP7250, samaksāju ap 60ērikiem. Šodien iepirku vislētāko fotopapīru un iemēģināju. Apmierināts kā zirks Manām mājas vajadzībām vienkārši neko labāku gribēt nevar. Vienīgi maksimāli ko var izdabūt no viņa ir A4 izmērs, ne lielāks. Un tāds kā mazliet purpura tonītis liekas ka parādās, bet tas visdrīzāk dēļ lētā papīra. Pasūtīs labo matēto Canona fotopapīru un mēģinās tad kas sanāk. CD diskus ar apdukāju, viss darbojas pa pirmo! Padalās ar infu pārējie, kas drukā bildes, kā, ar kādiem aparātiem, kādu papīru izmantojat?
Drukāju ar Epson L800, izmantoju Bonjet lustre (drukalabak.lv) papīru. Viss apmierina. Izbraukumos, kur jādrukā uz vietas bildes, šis printeris ir ok, jo 10x15 bildi drukā 12 sekundēs.