Baltskars:Man ir aifons un tur, pats Kleins, mācīs bildēt ar aifonu
Intereses peec gribu pavaicaat: tu kaa ajfona iipashnieks peerc katru jauno versiju tuuliit peec iznaakshanas? Cik ajajajfonu tev jau ir bijushi? Tas taa, ne pa teemu, bet interesanti
gan jau ka jaa, jo vesels bars jau staav rindaa lai nopirktu tavu drusku palietoto... shitajam meeslam ir fantastiska otreizeejaa tirgus veertiiba...
Vavers:
Intereses peec gribu pavaicaat: tu kaa ajfona iipashnieks peerc katru jauno versiju tuuliit peec iznaakshanas? Cik ajajajfonu tev jau ir bijushi? Tas taa, ne pa teemu, bet interesanti
gan jau ka jaa, jo vesels bars jau staav rindaa lai nopirktu tavu drusku palietoto... shitajam meeslam ir fantastiska otreizeejaa tirgus veertiiba...
Vo... visi tie mobīlie baigie mēsli, vajag normālu kompaktkameru.. cita bilde tad nāk āra... Man jau patīk ar mazajiem sensoriem... pa manam tā!
Nu bet kā tad savādāk, visi aifona lietotāji uzreiz pērk jaunu un stāv rindās
pērku ne katru jauno bet tad kad jūtu ka vecais novecojis. Ir bijuši pirmais, trešais un 4S, par cik nesagaidīju 4SS tad nopirkšu galay S III palietot, ja nepatiks tad nopirkšu iphone5. Tiem kuri uzskata ka iphone vai samsung telefoni ir mēsli iesaku iet strādāt lai varat nopirkt normālu smartfonu, kaut gan sēžot bez darba un spamojot forumā var iztikt arī ar pirmklasnieka telefonu. p.s. vecos nepardodu, patik man viņu kaudzīte mājās kurā ir arī Nokia Mobira Citymen (ķieģelis), čemodāniņš ar klausuli, kā arī pirnie nokia GSM telefoni. p.p.s. līdz ar mobīlā telefona izgudrošanu mēs pazaudējām savu brīvību, tad jau labāk es neesmu brīvs ar iPhone 5 vai Galaxy SIII, nekā ar kautkādu mazfunkcionālu kaku.
Ko izstādē iesiet paspaidīt? Mans saraksts - Fujifilm X-E1, Nikon D600 (labākajā gadījumā pāris reizes mūžā esmu esmu turējis Nikon rokās), un diez ko Sony stendā šie teiks par jauno pilnkadru? Kas vēl labs?
Manas domas ir vienkāršas... 5 Ls x visi fotomīļi un tie, kuri uzķersies uz reklāmu= labs čungurs pasākuma izdomātājiem un organizatoriem. Ja jaf Canons ir izlēmis, ka tai balagānā naf ko darīt, ko tad es tur darīšu Vienīgi, ja sarunāšu kadu interesentu bariņu, varbūt....
Uzskatu, ka visas šāda tipa izstādes ir pilnīgs sviests un domātās BAURU tautai. Tie, kas "tver" tēmu, gana labi visus jaunumus uzzināt i-netā vai no līdzīgi-domājošajiem vai kaut vai tepat blogā.
Kādreiz bija tāda izstāde IT&T, kuras VIENĪGAIS PIENESUMS bija iespēja klātienē satikt ~gadu neredzētas studiju biedru un/vai nozarē strādājošo sejas. Ar šo izstādi tas varētu būt līdzīgi tiem ļautiņiem, kam foto ir BIZNESS. Visiem pārējiem tas būs tikai naudas un galvenais LAIKA neadekvāts patēriņš.
Pieslienos tiem, kas domā, ka nav vērts tērēt laiku spaidot, jo kameru var labi saprast tik tad, kad ar to jau esi piešāvies bildēt, dažādos apstākļos utt. Un ko man līdz čamdīt mersi, ja ar to nevar pabraukāt pa lauku dubļiem, ko līdz paspaidīt dārgās kameras, ja tās nepirkšu?
Strādā stādā zinu , Es kādreiz kad LV mani interesēja strādāju ar Jaguar un Mazda un šamais šad tad šancēja blakus Reizēm jau pažēlojās šie ka "Jaunais meistars" šo to kārtīgi nolažo BET caurmērā dāmām patika Taka sākumā iet grūti bet ar laiku jau iet labak. Taka nekad nesaki nekad , Man mašīnas nepatīk , visu mūžu braucu ar šoferi. Manas laulenes gan visas braukā , bērnus vadā . Pirmā bij kritusi uz Meršiem beidzmā laikā brauca ar AMG visādiem , nakamā druška uz BMW , patreizējā gan pieticīga mīl ģimenes auto kaut Beļgijā kā tiko iepazināmies braukāja ar lielo AUDI un Jaguar draugi šos kolekcionēja Es parasti tā šancēju ka procesā sev neko neatsaku , pēc tam pa ceļam no darbiem bieži guļu bez pakaļkājām , kāda tur stūrešana Taka man ka kungam patīk gulēt aizmugurē vai darboties ar kompi un i-netu , lai uz bukas vai blakus kučierim sēž kāds cits, kādreiz krievlaikos gan bija arī tiesības.
Billy:Nu beidz. Pat Fuji un Sony ir pārstāvēti. Nikons tas jau pašsaprotami, bet dīvaini, ka viens no diviem lielākajiem foto-tehnikas ražotājiem nav pārstāvēts.
es nekaa diivaina neredzu.jo pasakums ir pirmo reizi riikots, tapeec pielauju buus daudz kaa diivaina no organizatoriskaas puses buus visaadi briinumi gan arii no ieintereseetaam.. jaaluj shim pasaakumam iegriezties, iesaku apmeklet ! uzskatu katram kam fotograafija ir hobijs vai prof nodarboshanaas ir jaatnaak, lai shaada veida pasaakumu vismaz atbalstiitu ar savu ierashanos, lai peec 1,2, 3 gadiem shis pasakums paarvestos par kaut ko lielaaku un nebuutu jaabrauc uz fotokina lai paspaidiitu visas nikon vai canon leecas uz vietas...
man kaa pro fotograafam shii ir laba iespeeja vienaa vietaa "apmeklet" vairaakus riigas foto veikalus. gan transporta ekonomija un laika. citiem bonuss vareetu buut zinaashanu smelshanaas. pac uzstaashos un stastiishu lietas ko neesmu pat savos seminaaros staastiijis. esmu uzstaajies jauno uzneemumu forumaa ar liidziigu stastu , kur ieguvu 1 vietu no skatiitaaju puses par stastaamo, shoreiz domaaju stastiit plashaak un ar siikumiem kas domaati fotograafiem, nevis uzneemejiem. tapeec ieteiktu apmekleet.
P.S. Jebkurš fotogrāfs, kas man pateiks ka vairs negrib mācīties vai arī visu zin - priekš manis ir "miris" (izdedzis) fotogrāfs...
nesix: Kādreiz bija tāda izstāde IT&T, kuras VIENĪGAIS PIENESUMS bija iespēja klātienē satikt ~gadu neredzētas studiju biedru un/vai nozarē strādājošo sejas.
Trū that. Un vajadzētu redzēt tās neapmierinātās āremju tekstila ražotāju cenas, kas atbraukuši uz intertextil te kontaktus dibināt. Pie viņiem neviens neiet, tauta velkas uz izstādi par latu gabalā ļifonus un trusikus sapirkties. #trueStory
Šodien biju, teikšu kā ir, tukšs pasākums. Biju gaidījis ko krietni vairāk, kā iespēju apčamdīt citu zīmolu aparātus, un nofočēties uz zaļā fonā kad pēc 20min man izprintē "bildi", ka esmu neass kaut kur Krievijā vai velszin kur. Lieku lielas cerības uz Zavadski, Svetlovu un Traidās, kas būs rīt un parīt, savādāk Деньги на ветер...
BriedisK:... Lieku lielas cerības uz Zavadski, Svetlovu un Traidās, kas būs rīt un parīt, savādāk Деньги на ветер...
un ko es teicu? izstādes "pēc definīcijas" nevar būt kaut kas vērtīgs... (:
labi, ja bloga tauta grib paklausīties ko anrejs, traidās un ... (nezinu kas ir svetlovs) pastāstīs, tad sametīsies pa 1-2Ls/no deguna un tur sanāks gan runātājiem gan kafijai.
BriedisK:Šodien biju, teikšu kā ir, tukšs pasākums. Biju gaidījis ko krietni vairāk, kā iespēju apčamdīt citu zīmolu aparātus, un nofočēties uz zaļā fonā kad pēc 20min man izprintē "bildi", ka esmu neass kaut kur Krievijā vai velszin kur. Lieku lielas cerības uz Zavadski, Svetlovu un Traidās, kas būs rīt un parīt, savādāk Деньги на ветер...
Bet, ja tevi velk uz ainavām, ir vienalga, ko tur kāds stāstīs par makro. Savā sulā vajag vārīties, ja tā rezultātā rodas katarse. Ja tu vārīsies citu sulā, neaizmirsti, cik daudz fotogrāfijā ir dažādu tehnisko veidu, novirzienu utt. Ir jāzina, ko tev vajag.