forum.gif
SD atmiņas karte
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / SD atmiņas karte
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.10.12 08:50
 citēt
Labrīt, problēma, tāda, ka vakar fotosesijas laikā, kaut kādā veidā mainot atmiņas kartes, viena saplīsa un nelieli gabaliņi palikuši fotoaparātā un tādā veidā, vairs neļauj ielikt otru karti, lai viņa nofiksētos, kā parasti. Ielikt var bet viņa nenofiksējās, bet strādā tāpat. Jautājums, ko darīt, vai pats var kaut kā dabūt laukā tos nelielus gabaliņus, vai labāk nest pie meistara.?
Publicēts: 15.10.12 09:16
 citēt
Pa lielam ja pakratot tie gabaliņi neizkrīt, vajag pajaukt kameru, lai tiktu pie kartes slota. Kamerai būs vienalga KAS to dara, svarīgi, lai "darītājs" neko nesalauž un VISU saliek atpakaļ... Ja pats to spēj, OK; ja nē, nes pie cilvēka, kas sevi par meistaru dēvē...:face-smile:
Publicēts: 15.10.12 12:27
 citēt
Vajaga pakratīt, ja nekas nebirst ārā, tad padauzīt pret galdu, ja nelīdz tad vajaga pakarsēt, lai tā plastmasa pate iztek ārā :grimace::big_smile:
Publicēts: 15.10.12 12:44 labots
 citēt
iZŅEM barošanu un tad UZMĀNĪGI ieteicams ar kādu strāvu nevadošu priekšmetu kurš brīvi iet iekšā kartes ligzdā nu piemēram plastmasas ķemmīti vai vienkārši zobu bakstāmo mēģini uzmanīgi izčakarēt šo svešķermeni laukā no ligzdas. PROTAMS to var izdarīt darbnīcā bet tas būs $$$ :):) Man viena no asistentēm piemēram ar diviem zobu bakstāmiem 15min salaboja kameru par kuras remontu viņai prasīja 150Ls , bez aizķeršanās tā kamera pēc tam vēl nogāja 150.000 kadru :D :D
Publicēts: 15.10.12 13:42
 citēt
Lunis:iZŅEM barošanu un tad UZMĀNĪGI ieteicams ar kādu strāvu nevadošu priekšmetu kurš brīvi iet iekšā kartes ligzdā nu piemēram plastmasas ķemmīti vai vienkārši zobu bakstāmo mēģini uzmanīgi izčakarēt šo svešķermeni laukā no ligzdas. PROTAMS to var izdarīt darbnīcā bet tas būs $$$ :):) Man viena no asistentēm piemēram ar diviem zobu bakstāmiem 15min salaboja kameru par kuras remontu viņai prasīja 150Ls , bez aizķeršanās tā kamera pēc tam vēl nogāja 150.000 kadru :D :D
Luni, nu gan tev "vērtīgas" asistentes :face-wink:
Publicēts: 15.10.12 14:11
 citēt
Pag,pag.Nefiksējas bet strādā tāpat?Kā to saprast?
Publicēts: 15.10.12 16:42
 citēt
viecha:Pag,pag.Nefiksējas bet strādā tāpat?Kā to saprast?

Tas nozīmē, ka es to karti varu iegrūst tur iekšā un viņa strādā, bet nefiksējas tas nozīme, ka viņai virsū uzspiežot viņa neatlec.
Publicēts: 15.10.12 16:54 labots
 citēt
Gabiz:Luni, nu gan tev "vērtīgas" asistentes :face-wink:

Aistentes un Sexreteres man paši vērtīgākie kadri , pats varu ar nebūt viss tāpat būs nodarīts teicami, , galvenais lai kapostu kontā pārskaita laikus :D :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):