Hofmanim bija baig labā Strasbūrā tasītā sērija "Robežasi" tipa par kirbuļiem kas salikti visās malās lai AUTIŅUS neparko uz zāles un vēl visur kur Labās pilsētvides bildes arī pa Latviju par Purčiku viņam STĀVIETĀM Reku te smuka intevija ar šo vimeo.com... , vispār čalim LABA konceptu domāšana .
Par pagastmājām....pa manam arī tur būtu jāliek fotoizstādes. Bēda drīzāk tajā,ka CV kolekcionāru prastums tās pārvērtis par balagānu ,un jau liec ko gribi būs aizdomas,ka mēsls. Aispogulija
Lunis:Hofmanim bija baig labā Strasbūrā tasītā sērija "Akmeņi" tipa par kirbuļiem kas salikti visās malās lai AUTIŅUS neparko uz zāles un vēl visur kur Labās pilsētvides bildes arī pa Latviju par Purčiku viņam STĀVIETĀM Reku te smuka intevija ar šo [url=http://vimeo.com/44194785
linku]http://vimeo.com/44194785 linku[/url] lūūūdzu. Man šis patīk.... Kā autors ne vecis...
Rolands66:Par pagastmājām....pa manam arī tur būtu jāliek fotoizstādes. Bēda drīzāk tajā,ka CV kolekcionāru prastums tās pārvērtis par balagānu ,un jau liec ko gribi būs aizdomas,ka mēsls. Aispogulija
Rolands66:Par pagastmājām....pa manam arī tur būtu jāliek fotoizstādes. Bēda drīzāk tajā,ka CV kolekcionāru prastums tās pārvērtis par balagānu ,un jau liec ko gribi būs aizdomas,ka mēsls. Aispogulija
Es starp citu biju uz tiem AKMEŅIEM akūrat "Lauku pagastmājā" youtu.be...
Pat nezinu,ja man smuka tautas nama vadītāja uzblisina ar acīm un lūdz bildes kādai tur izstādei,nespēju atteikt. Bet neiebilstu,ja mani nepiemin un pa pasauli nebļauj,kas autors,kā arī pats necenšos reklamēt. Cita lieta Web empēesi,tos gan pietiek nekaunības visur izkladzināt.
Rolands66:Pat nezinu,ja man smuka tautas nama vadītāja uzblisina ar acīm un lūdz bildes kādai tur izstādei,nespēju atteikt. Bet neiebilstu,ja mani nepiemin un pa pasauli nebļauj,kas autors,kā arī pats necenšos reklamēt. Cita lieta Web empēesi,tos gan pietiek nekaunības visur izkladzināt.
Autista domāšana, debīlas bildes bez kāda sakara sabildētas, un neieliekot nekādu meistarību, cilvēkam kuram pat nav vērotāja skatijums. Nav jamāk ne bildēt, ne jābūt talantam, pietiek ar to ka cenšas sevi pasniegt un iebīdīt ar kaut kādu tikai pašam saprotamu filozofiju, un tādi paši apdalīti cilvēķeļi lai parādītu ka no tā ko saprot , intervijās izrāda par to visu sajūsmu. LV un ne tikai LV tas nav ne pirmais ne pēdējais tāda veida darbonis...
chukmasoff_f:Autista domāšana, debīlas bildes bez kāda sakara sabildētas, un neieliekot nekādu meistarību, cilvēkam kuram pat nav vērotāja skatijums. Nav jamāk ne bildēt, ne jābūt talantam, pietiek ar to ka cenšas sevi pasniegt un iebīdīt ar kaut kādu tikai pašam saprotamu filozofiju, un tādi paši apdalīti cilvēķeļi lai parādītu ka no tā ko saprot , intervijās izrāda par to visu sajūsmu. LV un ne tikai LV tas nav ne pirmais ne pēdējais tāda veida darbonis...
kur šitā var gānīties, tirliņš gatavais?! Apskati vēlreiz viņa bildes un ilgi, jo ilgi pārdomā sevis iepriekš uzskribilēto. speciālists...
chukmasoff_f:Autista domāšana, debīlas bildes bez kāda sakara sabildētas, un neieliekot nekādu meistarību, cilvēkam kuram pat nav vērotāja skatijums. Nav jamāk ne bildēt, ne jābūt talantam, pietiek ar to ka cenšas sevi pasniegt un iebīdīt ar kaut kādu tikai pašam saprotamu filozofiju, un tādi paši apdalīti cilvēķeļi lai parādītu ka no tā ko saprot , intervijās izrāda par to visu sajūsmu. LV un ne tikai LV tas nav ne pirmais ne pēdējais tāda veida darbonis...
kur šitā var gānīties, tirliņš gatavais?! Apskati vēlreiz viņa bildes un ilgi, jo ilgi pārdomā sevis iepriekš uzskribilēto. speciālists...
Es kādu pusstundu pētiju tās bildes, un nifiga nesapratu priekš kam tas vis jabildē, jo pilnīgs bezsaturs, pastaigāt pa pilsētu un kā sanāk sabildēt kādu mikrorajonu, vai akmeņus saliktus uz ielas nav nekāda māksla vai slēpta talanta izpausme.
Ah, ah... cik labi, ka chukmasoff_f zin kāda ir māksla (pēc izskata). Mok, pastāsti konkrētāk, lūdzu? . Forš džeks sakarīgi spēj arī parunāt par to ko dara (Lunim paldies par video saiti). Prieks, ka autors (R.Hofmanis) darbā par primāro uzskata saturu ne formu... un mākslasdarbu rada vadoties no iepriekš izstrādāteim nosacījumiem + necenšās saskatīt un radīt tikai "skaisto" Rezultāts ir gana intriģējoš, kā redzams ne tikai iekš LV!
tE nu reiz ir gadijums,kur pretejiem viedokliem varu piekrist un nepiekrist daļēji. Jā pa vienai var smuki uzcirst tūkstosi,saturu ielikt ir kas cits.Šāda veida sērijas redzu arvien biežāk un man īsti nav skaidra viena lieta. vai ar to elementaro satura elementu netiek vienkāršota serijas izveide. Teiksim izveidot sēriju,bez tās "pārdod" birkas ,bet lai doma saglabājas būtu daudz grutāk. Tagad paņemu tā triviāli un ciniski. Pienemsim man kārojas izveidot ciklu,bet nezinu kā sasaistit. OK,dabujam galus policijā ,nokārto formalitātes un visu pavasari dragā tos tā saucamos 'sniegpulksteņus".Ar vienu maucienu būs bumbas efekts ,slava u.c. It kā viss ok,bet atkal jautājums,cik vizuāli un mākslinieciski katra bilde būs vērta atseviški. Īsi sakot,darbi ir interesanti,bet līdz kaut kādai pilnībai vēl ejams ceļš. Katrā ziņā ,labs izaicinājums autoriem tādā veidā pastrādāt un viela pārdomām
griezite:Ah, ah... cik labi, ka chukmasoff_f zin kāda ir māksla (pēc izskata). Mok, pastāsti konkrētāk, lūdzu? . Forš džeks sakarīgi spēj arī parunāt par to ko dara (Lunim paldies par video saiti). Prieks, ka autors (R.Hofmanis) darbā par primāro uzskata saturu ne formu... un mākslasdarbu rada vadoties no iepriekš izstrādāteim nosacījumiem + necenšās saskatīt un radīt tikai "skaisto" Rezultāts ir gana intriģējoš, kā redzams ne tikai iekš LV!
cik melns aiz naga viņš zin kā izskatās, kur nu vēl ideju nolasīt
griezite:Ah, ah... cik labi, ka chukmasoff_f zin kāda ir māksla (pēc izskata). Mok, pastāsti konkrētāk, lūdzu? . Forš džeks sakarīgi spēj arī parunāt par to ko dara (Lunim paldies par video saiti). Prieks, ka autors (R.Hofmanis) darbā par primāro uzskata saturu ne formu... un mākslasdarbu rada vadoties no iepriekš izstrādāteim nosacījumiem + necenšās saskatīt un radīt tikai "skaisto" Rezultāts ir gana intriģējoš, kā redzams ne tikai iekš LV!
Neesmu ne savu filozofiju izveidojis par šāda veida mākslu ne sapratis to kādā veidā to pasniedz Hofmanis. Pēdējo pusgadu sadarbojos ar vienu projektu , saistītu ar "hipsteru" paaudzi, mans darbs tur ar video montažu saistīts pie filmas veidošanas. Tad tur šada veida "botaniķu" filozofēšanas ir atliku likām, un bilžu ari tieši tādu tur ir tūkstošiem, ko viņi uzskata par mākslu. Man patika viens filmētais materiāls kur viens psihologs to visu skaidroja no sava skatupunkta un no psiholoģijas aspekta, ka pa lielam tas vis ir saistīts ar iekšējo mozahismu un cenšanos pieverst sev uzmanību ar savu filozofiju , izskatu, to ko viņi dara un tā tālāk, bet tas vis notiekās slēgtā vidē vai vēl labāk tīmeklī, kad nevajag saskarties aci pret aci ar savu oponentu.To ko hipsteriskā kultūra pasniedz kā mākslu ir vienkarši nespēja radīt kaut ko fenomenālu, nav runa par slkaistu vai neglītu. Mūsdienās tehnoloģijas ļauj pat fiziski vājam cilvēkam izpausties jeb kādā veidā, un pa lielam tā ir grafomānija un foto. Jo vienkaršāk ir nobildēt pilsētas nomalē saliktus uz ceļa akmeņus, ne kā no tiem akmeņiem kaut ko izveidot pašam, tur vajag gan fizisko spēku, gan iemaņas gan inžener-tehniskās zināšanas, a nobildēt un pasniegt ar savu tikai pašam saprotamu filozofiju pietiek ar foto aparātu un muldēšanu. Man nav nekā personīga pret Hofmani, bet šī pusgada laikā esmu to visu atskatijies tik ka nelabi metas....
Rolands66:tE nu reiz ir gadijums,kur pretejiem viedokliem varu piekrist un nepiekrist daļēji. Jā pa vienai var smuki uzcirst tūkstosi,saturu ielikt ir kas cits.Šāda veida sērijas redzu arvien biežāk un man īsti nav skaidra viena lieta. vai ar to elementaro satura elementu netiek vienkāršota serijas izveide. Teiksim izveidot sēriju,bez tās "pārdod" birkas ,bet lai doma saglabājas būtu daudz grutāk. Tagad paņemu tā triviāli un ciniski. Pienemsim man kārojas izveidot ciklu,bet nezinu kā sasaistit. OK,dabujam galus policijā ,nokārto formalitātes un visu pavasari dragā tos tā saucamos 'sniegpulksteņus".Ar vienu maucienu būs bumbas efekts ,slava u.c. It kā viss ok,bet atkal jautājums,cik vizuāli un mākslinieciski katra bilde būs vērta atseviški. Īsi sakot,darbi ir interesanti,bet līdz kaut kādai pilnībai vēl ejams ceļš. Katrā ziņā ,labs izaicinājums autoriem tādā veidā pastrādāt un viela pārdomām
Tās bildes ar tiem plakātiem pārdod pa pilmnam ss.lv atrodamas, salasiji, un saliki vcienā galirijā , būs viens pie viena ar to ko pasniedz kā filozofisko mākslu. Par "sniegpulksteņiem" - bumbas efekts nezinu vai būs, vis maz 1997 gadā Pēterburgā kad vienā no pēterburgas bohemas tusiem es un vēl daži bildētāji izveidojām ciklu ar bomžu līķiem, par to tikai raxtija mākslas sadaļā avīzē un baigo interesi nevienam neizraisija, jo 90 vidū kriminālgronikas ņirbēja ar līķu bildēm un tie nebija bomži, bet uzcepti meršos banķieri, dažāda ranga kriminalautoritātes ar lodi piertē, vai kaudze kīķu pēc razborkām kādā pamestā rūpniecības rajonā vai pilsētas nomalē.
ievērības un atzinības cienīgi! patika arī luņa iedotajā norādē Reiņa sērija par akmeņiem kā robežšķirtni - īpašumiem, zemes pielietojumam, aizsardzībai... sociālā fotgrāfija nav tikai bezzobaini un uzburbuši bomži grafiti fonā un melnbaltā izpildījumā
f-foto . Galvenais - vai Tu ar šādu "kritiku" spēsi mainīt Galvenais - vai Tu ar šādu "kritiku" spēsi mainīt apzinātu melnbaltā risinājuma izvēli tam piemērotās situācijās? Stipri šaubos.
ir jābūt slimam ar lieluma māniju, lai iedomātos, ka mūsdienās viena vai vairāku simtu un tūkstošu cilvēku priekšstati spēj kaut ko mainīt fotomodē.. tas tāpat, kā pirms 3 gadiem meitenēm īsās jaciņās ar plikajiem vēderiem uz ielas 20 gradu salā iestāstīt, ka tāds apģērbs ziemā nav piemērotākais... ir jau arī melnbaltajām bildēm savs lauciņš... ne tikai rentgenuzņēmumos bet tad tiešām jābūt "apzinātai melnbaltā risinājuma izvēlei tam piemērotās situācijās"
Es kādu pusstundu pētiju tās bildes, un nifiga nesapratu priekš kam tas vis jabildē, jo pilnīgs bezsaturs, pastaigāt pa pilsētu un kā sanāk sabildēt kādu mikrorajonu, vai akmeņus saliktus uz ielas nav nekāda māksla vai slēpta talanta izpausme.
chukmasoff_f:
parādīsi kāds irforšas bildes ?
NilsS:
chukmasoff_f: