forum.gif
Latvietis ieguvis galveno balvu starptautiskā konkursā...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Latvietis ieguvis galveno balvu starptautiskā konkursā...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.10.12 16:45 labots
 citēt
talavietis:http://www.fotocommunity.de/galerie/mensch/566

šīs tiešām patika.
PS patika arī R Hohmaņa bildes
Publicēts: 16.10.12 16:48
 citēt
rg_:
rg_:/quote]

:D vēl viens apcirptais.

es godāju cilvēkus ar īpašām vajadzībām.......bet ne tad, kad viņi sāk uzbāzties ar savu citādību
Publicēts: 16.10.12 17:50
 citēt
chukmasoff_f:
griezite:Ah, ah... cik labi, ka chukmasoff_f zin kāda ir māksla (pēc izskata). :D
Mok, pastāsti konkrētāk, lūdzu?
.
Forš džeks sakarīgi spēj arī parunāt par to ko dara (Lunim paldies par video saiti).
Prieks, ka autors (R.Hofmanis) darbā par primāro uzskata saturu ne formu... un mākslasdarbu rada vadoties no iepriekš izstrādāteim nosacījumiem + necenšās saskatīt un radīt tikai "skaisto" :D :D
Rezultāts ir gana intriģējoš, kā redzams ne tikai iekš LV!

Neesmu ne savu filozofiju izveidojis par šāda veida mākslu ne sapratis to kādā veidā to pasniedz Hofmanis.
Pēdējo pusgadu sadarbojos ar vienu projektu , saistītu ar "hipsteru" paaudzi, mans darbs tur ar video montažu saistīts pie filmas veidošanas. Tad tur šada veida "botaniķu" filozofēšanas ir atliku likām, un bilžu ari tieši tādu tur ir tūkstošiem, ko viņi uzskata par mākslu.
Man patika viens filmētais materiāls kur viens psihologs to visu skaidroja no sava skatupunkta un no psiholoģijas aspekta, ka pa lielam tas vis ir saistīts ar iekšējo mozahismu un cenšanos pieverst sev uzmanību ar savu filozofiju , izskatu, to ko viņi dara un tā tālāk, bet tas vis notiekās slēgtā vidē vai vēl labāk tīmeklī, kad nevajag saskarties aci pret aci ar savu oponentu.To ko hipsteriskā kultūra pasniedz kā mākslu ir vienkarši nespēja radīt kaut ko fenomenālu, nav runa par slkaistu vai neglītu. Mūsdienās tehnoloģijas ļauj pat fiziski vājam cilvēkam izpausties jeb kādā veidā, un pa lielam tā ir grafomānija un foto. Jo vienkaršāk ir nobildēt pilsētas nomalē saliktus uz ceļa akmeņus, ne kā no tiem akmeņiem kaut ko izveidot pašam, tur vajag gan fizisko spēku, gan iemaņas gan inžener-tehniskās zināšanas, a nobildēt un pasniegt ar savu tikai pašam saprotamu filozofiju pietiek ar foto aparātu un muldēšanu.
Man nav nekā personīga pret Hofmani, bet šī pusgada laikā esmu to visu atskatijies tik ka nelabi metas....

www.youtube.com...

www.youtube.com...

http://www.youtube.com/watch?v=Taj7OkIDRuA

griezite, bet vai nedrīkst būt citādi domājošie un citādas domas? Kāpēc lekt uz ecēšām, ja cits godīgi uzraksta ko domā. šito ir izteikts šuterī, ja kāds pateiks ko savādāk, kā turienes elite, tad visi metāsbarā audzināt :D
Publicēts: 16.10.12 17:57
 citēt
talavietis:http://www.fotocommunity.de/galerie/mensch/566

Jē, sevišķi www.fotocommunity.de... , oriģināla pēc suņa.
Publicēts: 16.10.12 18:55
 citēt
Man ir maizes darbs,kur devējam sniedzu stabilu labu darbu daudzu gadu garumā. Foto joma ,kur lieku latiņas un cenšos sasniegt. Tā kā darbojos faktiski SEV, tad tortē pakavu iecept nesanāks.
Publicēts: 16.10.12 19:00
 citēt
f-foto:Rakstiet vēl (kamēr vēl ir laiks līdz sadursmei ar Nibiru šogad vai citu gadu, kā pravieši lems).

Man ir jautājums par darba oriģinalitāti. Kas ir tās soģis un pūliņu atlīdzinātājs naudā, graudā, baudā? Nepiesātināms skatītājs - patērētājs, kas alkst izklaides un jau rīt sakairināts lūkos pēc cita oriģināla darba? Cits fotogrāfs, kam pašam slinkums rosīties? Pats fotogrāfs, kam vajag sev nospraust arvien augstāku latiņu?

Bet beķeris ir labs tad, ja māk cept un pildīt eklērus vienādus pēc vienas un tās pašas receptes gadiem no vietas, nevis tikai tad, ja ir izpaticis kādu svinību viesiem ar tortē "ieceptu" pārsteigumu.

Ja par to beķeri tad te tādu ir pa pilnam , kuri visu mūžu cep vienu un to pašu bez kādas radošas atīstības, vien paskatoties galerijās labi ja 10 daļai bildes ir atšķirīgos šanros un p'[ecapstrādē, pa lielam vis ir tas pats par to pašu un vēl ar jelu PS zināšanu.

Bet runa te nav par beķeriem, bet par tēmu, ka var sabildēt da jeb ko un da jeb kā un to appīt ar baigo filozofiju un avju bars to noklausoties čurā eļļu, jo no bilžām tā pat neko nesaprot, un no tās filozofijas vēl jo vairāk, bet izliekas ka spēj to saprats, lai varētu izceltoies. Ja atklāti pajautātu kas tieši un kurā bildē piesaista uzmanību vai kas tur ir vērtīgs, neviens pat nespēs konkreti atbildēt bez demagoģiskas muldēšanas.
Publicēts: 17.10.12 12:13
 citēt
f-foto:"Ja atklāti pajautātu kas tieši un kurā bildē piesaista uzmanību"

Tev vienkārši būs jāsamierinās ar to, ka pasaulē ir daudz atšķirīgi domājošu cilvēku, kam ir savi uzskati un gaume. Savas domas par izvēli, gaumi, simpātijām dažādās jomās un lietās nespētu formulēt ļoti daudzi.

Par ko īsti ir Tava sāpe vai poza?

es arī nesapratu kādu laiku.............bet ir tādi cilvēki, kuriem viss ārpus sev tīkamā ir pidarība vai uiņa...
Šī poza, starp citu, daudz stāsta par pōzētāju
Publicēts: 17.10.12 13:59 labots
 citēt
f-foto:"Ja atklāti pajautātu kas tieši un kurā bildē piesaista uzmanību"

Tev vienkārši būs jāsamierinās ar to, ka pasaulē ir daudz atšķirīgi domājošu cilvēku, kam ir savi uzskati un gaume. Savas domas par izvēli, gaumi, simpātijām dažādās jomās un lietās nespētu formulēt ļoti daudzi.

Par ko īsti ir Tava sāpe vai poza?

Nav ne sāpes ne pozas.
Un man nav personīgi nav etalonu fotogrāfijā, bet esmu pietiekami daudz redzējis un savā laikā ari ar fotogrāfiju darbojies pa nopietno, lai atšķirtu ideju no herņas, un kad kaut kādu herņu kšds sāk pasniegt kā unikālu filozofiju un ģeniālu ideju, nu sory, tas jav ir vienkarši muļķigi.

Tepat blogā , tādas kā Hofmaņa bildes ir pa pilnam, un pa lielam zem tām ir "del" un "mps" raxtīts, vai vispār ir palikušas bez kāda vērtējuma, jo tiem knipsētājiem nav vārds un nepasniedz to kā kaut ko unikālu stāstot savu filozofiju, kura ir saprotama tikai pašam autoram.

Vien no pēdējām dienām, vai tad nav unikālas bildes?

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

Un daža laba pat ar filozofisku nosaukumu....
Publicēts: 17.10.12 14:20
 citēt
chukmasoff_f:------TAAAAAK NEJEM GALVAA,SIS NEMAZ NAV FOTOSAITS !!!!:exciting::grimace::haha:
Publicēts: 17.10.12 14:27
 citēt
Rolands
sev
Aiz cienjas

ielej 0.5 :big_smile:
Publicēts: 17.10.12 14:39
 citēt
f-foto:..........te ta medz liet udeni un tusu maisu kulstit,ka man parasti nesanak laika pec tam ilgi meklet,vai kads nav ko jedzigu pateicis. Ir tak bars pasazieru,kas piebalso vai norej -bet pasi isti domu saveidot nav spejigi.Chukmasoff var nepiekrist,bet toties vinam ir saprotami izklastits VIEDOKLIS.

jauna klaviere laikam japerk,dazas knopes vairs neiet
Publicēts: 17.10.12 14:39
 citēt
f-foto:Paga, esam novirzījušies no tēmas.

Vēlreiz.

1)

KAS: _________,
KAM: _________
PAR KO: _________,

ir piešķīris tēmā apspriesto balvu?

2) Kāpēc FB publicēti kadri ir jāsalīdzina ar tēmā apspriestajiem?

Var sniegt īsas, lakoniskas atbildes.

Nu tās bildes kuras devu kā piemēru ir līdzvērtīgas Hofmaņa veikumiem, un kapēc tad šamiem autoriem nepiešķirt visādas balvas? Kapēc FB tās bildes palikušas novartā? Ar ko blogeri kuri salikuši tās bildes atšķiras no Hofmaņa? Viņiem ir tāpat sava filozofja bildēs, bet neviens par to nesajūsminās, bet vēl pieliek klāt del...
Publicēts: 17.10.12 14:41 labots
 citēt
Rolands66:f-foto:..........te ta medz liet udeni un tusu maisu kulstit,ka man parasti nesanak laika pec tam ilgi meklet,vai kads nav ko jedzigu pateicis. Ir tak bars pasazieru,kas piebalso vai norej -bet pasi isti domu saveidot nav spejigi.Chukmasoff var nepiekrist,bet toties vinam ir saprotami izklastits VIEDOKLIS.

jauna klaviere laikam japerk,dazas knopes vairs neiet

Iesaku ar sarkanām pogām vai gumijas uzmavām, tobiš geimersko, tās ir izturīgākas !!!!

Publicēts: 19.10.12 00:19 labots
 citēt
iipash skatijums un domaashana tam Hofmanim ir, jaa.. taada pat kaa "slavenajam" Korovinam muusu ...
un ka teica te viena tante: ".. forsh dzeks un prot runaat"...
vispar ieksh FB spriedeleet par taadaam "maaxlaam" lieta nepateiciiga diezgan.
Publicēts: 19.10.12 00:44
 citēt
tas taču ir ļoti liels notikums,pie tam pozitīvs...Tas parāda,ka jebkurš latvietis to var.
Tas masām.Un mani tas maz interesē.labāk paskatos tiešām labas bildes 1x.com,kaut bez publicitātes delfos.
Publicēts: 22.10.12 21:48
 citēt
ekoists:tas taču ir ļoti liels notikums,pie tam pozitīvs...Tas parāda,ka jebkurš latvietis to var.
Tas masām.Un mani tas maz interesē.labāk paskatos tiešām labas bildes 1x.com,kaut bez publicitātes delfos.

Laba maxsla no turiens pat nav pārāk dārga tik Only 89€
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas