forum.gif
Canon tumsā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon tumsā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.10.12 19:30 labots
 citēt
Labs vakars, esmu tā kā nonācis pie vajadzības iegādāties kādu rīku, kas varētu man atvieglot dzīvi tumsā... ar to domāju auto-fokusēšanu tumsā, kas man par lielu pārsteigumu canoniem ir diezgan liela. Protams var likt zibsni uz rumpja, taču pārsvarā man tīk bildēšana pirmkārt jau ar gaismām ne no aparāta un otrkārt arī smagums un treškārt cena. Lai nu kā tā vien šķiet ka ST-E2 būs īstais palīgs šajā brīdī, vai varbūt kādam ir citi piedāvājami varianti (lai cik tas lētāk un jautrāk būtu,protams bez iphone luktura, lāzerīšiem utt). Kā arī būtu pateicīgs ja tie cilvēki, kas lieto šo verķi padalītos pieredzē (par akumulātor problēmu zinu- katrā staķikā neatradīsi) gan pozitīvajā, gan arī negatīvajā.
Ideālā variantā gribētos aizlienēt uz kādu dienu lai iztestētu pats, vai kaut vai uz brīdi ar īpašnieku klāt stāvam :big_smile:
Ak jā, ja nu kāds grib pārdot saprātīgā cenā tad var droši rakstīt.
Publicēts: 15.10.12 19:45
 citēt
Nopērc lukturīti pa 3Ls ar diodi un BUS tev viegla dzīve TUMSĀ , NIKON piemēram lētajam galam tādi LUKTURI iebūvēti kameras korpusā:):) Caninam BLICEI ir AF piegaismošanas rezēms:):)
Publicēts: 15.10.12 21:39
 citēt
Lunis:Nopērc lukturīti pa 3Ls ar diodi un BUS tev viegla dzīve TUMSĀ , NIKON piemēram lētajam galam tādi LUKTURI iebūvēti kameras korpusā:):) Caninam BLICEI ir AF piegaismošanas rezēms:):)

Nu piemēram naktsklubos, kur sanāk bieži bildēt, tomēr nebūs lukturītis variants, tas nav nekustīgu akmeni bildēt pļavā :)
Jā atceros cik biju priecīgs ka man D80 bija iemontēts, bet kopš pārgāju uz Canon konstanti par to čortojos un vislaik sanāk cīnieties ar to ka neķer af.

Pagaidām tā vien izskatās, ka kā vienmēr, sakarīgu atbildi šeit nedabūt
Publicēts: 15.10.12 22:53
 citēt
BriedisK:Jā atceros cik biju priecīgs ka man D80 bija iemontēts, bet kopš pārgāju uz Canon konstanti par to čortojos un vislaik sanāk cīnieties ar to ka neķer af.

Cilvēks pats atbild uz savu jautājumu un pēcāk raud ka neviens sakarīgi nerunā. "Nikons ar gaismas diodi" ir pareizā atbilde, ko te vēl nesaprast? (:
Publicēts: 15.10.12 22:58 labots
 citēt
Canon ST-E2 analogs - Yongnue ST-E2 (www.ebay.com...).

Bija Canon orģināls kaut kad ļoti sen, telpās derēja, ārpus tām, tikai tiešā redzamībā un ne saule, līdz ar to nopārdevu.
Publicēts: 16.10.12 00:18
 citēt
nesix:
BriedisK:Jā atceros cik biju priecīgs ka man D80 bija iemontēts, bet kopš pārgāju uz Canon konstanti par to čortojos un vislaik sanāk cīnieties ar to ka neķer af.

Cilvēks pats atbild uz savu jautājumu un pēcāk raud ka neviens sakarīgi nerunā. "Nikons ar gaismas diodi" ir pareizā atbilde, ko te vēl nesaprast? (:

1. Es neatbildēju uz savu jautājumu. 2. Neraudu, vien kārtējo reiz nākas secināt, prātvēderi vien nolasījušies šajā lapā un kā sāk šķist arvien vairāk visā LV foto interneta vidē. Vai nu zākāt un trīties vienam ar otru, vai kaut ko uzrakstīt bez tēmā. Protams ir jau variants arī klusēt, jo uzrakstītu kaut ko prātīgu lai uzrakstītu vajag tak piespiesties.

ps. Interesanti uz kuru manis uzdoto jautājumu pareizā atbilde ir nikons?
Publicēts: 16.10.12 00:20
 citēt
uljens:Canon ST-E2 analogs - Yongnue ST-E2 (www.ebay.com...).

Bija Canon orģināls kaut kad ļoti sen, telpās derēja, ārpus tām, tikai tiešā redzamībā un ne saule, līdz ar to nopārdevu.

Yn skatīju, cena jau labāka, bet neviennozīmīgi tie review, tad droši vien labāk ņemt oriģinālu mantu.
Telpās principā nelika vilties? Paldies par info par sauli, to kaut kā biju palaidis garām.
Publicēts: 16.10.12 05:32 labots
 citēt
BriedisK:
nesix:

1. Es neatbildēju uz savu jautājumu. 2. Neraudu, vien kārtējo reiz nākas secināt, prātvēderi vien nolasījušies šajā lapā un kā sāk šķist arvien vairāk visā LV foto interneta vidē. Vai nu zākāt un trīties vienam ar otru, vai kaut ko uzrakstīt bez tēmā. Protams ir jau variants arī klusēt, jo uzrakstītu kaut ko prātīgu lai uzrakstītu vajag tak piespiesties.

ps. Interesanti uz kuru manis uzdoto jautājumu pareizā atbilde ir nikons?

Klusēju, jo nekā par to nezinu!!! Tagad laimīgs? Un tu vispāŗ arī neaizraujies ar padomu došanu!

Ceru, ka par ST-E2 te pat fotoblogā palasīji atsauksmes un viedokļus???

Un kāpēc sāki jaunu diskusiju, nevis turpināji paša (!) iesākto par šādu pašu tēmu? www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.10.12 08:34 labots
 citēt
Publicēts: 16.10.12 08:39
 citēt
BriedisK:
uljens:Canon ST-E2 analogs - Yongnue ST-E2 (www.ebay.com...).

Telpās principā nelika vilties?

Ja atmiņa neviļa, tad nelika, es gan bildēju mazā telpā, jāskatās kā ar to signālu, ja lielākā telpā. Labāk tiešām būtu labāk no kāda aizņemties un patestēt. Zinu, ka zviedzha lietoja, bet ar nopārdeva.
Publicēts: 16.10.12 08:59
 citēt
Man ir Yongnue ST-E2 - Bliču optiskai vadīšnai labāks par orģinālo, bet kā AF assist diode nekam neder. Mazā telpā pilnīgā tumsā var nofokusēties tikai tāpēc, ka rodas kontrasts starp tumšo sienu un atstarojošo sarkano līniju, bet ārā vai uz lielākiem attālumiem, vai pustumsā, vai kluba gaismās nekam neder.

Pašam agrāk šī bija aktuāla lieta, taču kkā nomierinājos.
Vislabākais af assists būs orģinālais ST-E2.

Ir arī daži lāzer varianti, te ir viens entuziasts, kas pats tādu ir uzmeistarojis.
adrian.onsen.ca...
Publicēts: 16.10.12 13:36 labots
 citēt

Klusēju, jo nekā par to nezinu!!! Tagad laimīgs? Un tu vispāŗ arī neaizraujies ar padomu došanu!

Ceru, ka par ST-E2 te pat fotoblogā palasīji atsauksmes un viedokļus???

Un kāpēc sāki jaunu diskusiju, nevis turpināji paša (!) iesākto par šādu pašu tēmu? [url=http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/17192/perku-ste2-canon/#Item_5

Ja]http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/17192/perku-ste2-canon/#Item_5

Ja[/url] palūkosies zem kurām sadaļām katrs ievietots, droši vien pamanīsi, ka viens ir pirkšanas sludinājums, bet otrs savukārt diskusiju.
Publicēts: 16.10.12 13:39
 citēt
wolter:Man ir Yongnue ST-E2 - Bliču optiskai vadīšnai labāks par orģinālo, bet kā AF assist diode nekam neder. Mazā telpā pilnīgā tumsā var nofokusēties tikai tāpēc, ka rodas kontrasts starp tumšo sienu un atstarojošo sarkano līniju, bet ārā vai uz lielākiem attālumiem, vai pustumsā, vai kluba gaismās nekam neder.

Pašam agrāk šī bija aktuāla lieta, taču kkā nomierinājos.
Vislabākais af assists būs orģinālais ST-E2.

Ir arī daži lāzer varianti, te ir viens entuziasts, kas pats tādu ir uzmeistarojis.
http://adrian.onsen.ca/hardware-projects/af-assistant-v3-x/

Lūk šāda veida atbildes ir tas ko gaidīju. Paldies
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):