Apsveru iespēju pasūtīt nelielu interneta veikala mājaslapu. Ar visu pasūtījuma grozu utt. Vai šeit ir kāds, kas to pieprot, vai arī var ieteikt, kur un kā pareizi meklēt?
VIENKARŠĀK ir nopirkt GATAVU vietu ejošā platformā un maksāt mēneša īri Šai lietai ir divi būtiski faktori DROŠĪBA un AKTUALITĀTE to nav iespējams nodrošināt ja nesēž klāt KATRU DIENU , līdz ar to racionālāk ir ĪRĒT vietas speciālās šim mērķim domātos servissos.
versatile:Esmu taisījis kaut ko līdzīgu. Daudz ko var izdarīt ar OS platformām, bet citreiz vienkāršāk, ātrāk un lētāk ir uzrakstīt tieši to, kas nepieciešams.
Tā varētu būt visoptimālāk. Nezinu, kas un kā ir iespējams, bet man visoptimālāk būtu, ja pasūtījums uzreiz iekristu kompī datu bāzē un sagatavotos rēķins un automātiskā atbildīte, ka pasūtījums saņemts.
Kādreiz bija darīšana -> ozkom.lv... Tā kā tad sanāca čakars ar online apmaksu, tad "groza" funkcionalitāte netika palaists gaisā. Iesaku pameklēt augstāk jau pieminēto onpensource, jo, ja taisa uz specpsūtījuma, tad tas sanāk ļoti dārgs prieks...
GG:Nezin kā būs ar to īrēšanu, jo man tikai reizi gadā jāpatirgo puķu sīpoliņi. Visu gadu tādēļ īrēt varētu būt pārāk kruti
Tak īrē uz konkrēto laiku, reklāmai parastu mājaslapu uztaisi ar gudriem rakstiem par tēmu, krutām bildēm, utt., kurā links uz veikalu, kad tas aktīvs... Mājaslapa pat sigmanetā hostējot ap 30Ls gadā ar domēna apmaksu un epastu čupu vilks
Paldies par apskaidrojošajiem viedokļiem! Skaidrāks kļuva tas, kas man jau sākumā bija skaidrs, proti, ka man no šitām lietām nekas nav skaidrs. Tātad, meklēju cilvēku, kuŗš var 1) kaut ko izskaidrot, vismaz tik tāl, lai es prastu izteikt, ko gribu, 2) kaut ko sabīdīt, kas darbojas.