forum.gif
I-neta veikala taisīšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / I-neta veikala taisīšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.10.12 10:12
 citēt
Apsveru iespēju pasūtīt nelielu interneta veikala mājaslapu. Ar visu pasūtījuma grozu utt. Vai šeit ir kāds, kas to pieprot, vai arī var ieteikt, kur un kā pareizi meklēt?
Publicēts: 19.10.12 10:17
 citēt
Open source www.oscommerce.com
Publicēts: 19.10.12 10:43
 citēt
kot' andelēsi?
Publicēts: 19.10.12 11:03
 citēt
Naftas produktus?
Publicēts: 19.10.12 11:04
 citēt
Drīzāk jau kaut kādu selekcionētu ziedu šķirņu sēklas, cik noprotams no cilvēka nodarbes.
Publicēts: 19.10.12 11:18
 citēt
RobertsJ:Drīzāk jau kaut kādu selekcionētu ziedu šķirņu sēklas, cik noprotams no cilvēka nodarbes.

Var,bet ja grib arī nopelnīt,tad vajag naftu.
Publicēts: 19.10.12 11:38
 citēt
ekoists:
RobertsJ:Drīzāk jau kaut kādu selekcionētu ziedu šķirņu sēklas, cik noprotams no cilvēka nodarbes.

Var,bet ja grib arī nopelnīt,tad vajag naftu.

Ar zālīti un sēnītēm pelna vairāk........:big_smile:
Publicēts: 19.10.12 11:43
 citēt
Esmu taisījis kaut ko līdzīgu.
Daudz ko var izdarīt ar OS platformām, bet citreiz vienkāršāk, ātrāk un lētāk ir uzrakstīt tieši to, kas nepieciešams.
Publicēts: 19.10.12 12:01 labots
 citēt
VIENKARŠĀK ir nopirkt GATAVU vietu ejošā platformā un maksāt mēneša īri:) Šai lietai ir divi būtiski faktori DROŠĪBA un AKTUALITĀTE to nav iespējams nodrošināt ja nesēž klāt KATRU DIENU , līdz ar to racionālāk ir ĪRĒT vietas speciālās šim mērķim domātos servissos.
Publicēts: 19.10.12 13:18
 citēt
Nezin kā būs ar to īrēšanu, jo man tikai reizi gadā jāpatirgo puķu sīpoliņi. Visu gadu tādēļ īrēt varētu būt pārāk kruti
Publicēts: 19.10.12 13:21
 citēt
versatile:Esmu taisījis kaut ko līdzīgu.
Daudz ko var izdarīt ar OS platformām, bet citreiz vienkāršāk, ātrāk un lētāk ir uzrakstīt tieši to, kas nepieciešams.

Tā varētu būt visoptimālāk. Nezinu, kas un kā ir iespējams, bet man visoptimālāk būtu, ja pasūtījums uzreiz iekristu kompī datu bāzē un sagatavotos rēķins un automātiskā atbildīte, ka pasūtījums saņemts.
Publicēts: 19.10.12 15:02
 citēt
Kādreiz bija darīšana -> ozkom.lv...
Tā kā tad sanāca čakars ar online apmaksu, tad "groza" funkcionalitāte netika palaists gaisā.
Iesaku pameklēt augstāk jau pieminēto onpensource, jo, ja taisa uz specpsūtījuma, tad tas sanāk ļoti dārgs prieks...
Publicēts: 19.10.12 17:18
 citēt
GG:Nezin kā būs ar to īrēšanu, jo man tikai reizi gadā jāpatirgo puķu sīpoliņi. Visu gadu tādēļ īrēt varētu būt pārāk kruti

Tak īrē uz konkrēto laiku, reklāmai parastu mājaslapu uztaisi ar gudriem rakstiem par tēmu, krutām bildēm, utt., kurā links uz veikalu, kad tas aktīvs... Mājaslapa pat sigmanetā hostējot ap 30Ls gadā ar domēna apmaksu un epastu čupu vilks:face-smile:
Publicēts: 20.10.12 00:05
 citēt
naizmirsti,ka cpanel nav bezmaksas. un instalējas nevis no tā, bet no kāda no cpanel pluginiem - fantastico u.tml.
Publicēts: 20.10.12 00:54
 citēt
varu iedot vienu džeku kurš var pa visuvējām naudām sataisīt pa smuko to štelli, savs uzņēmums kādi 5 programmētāji, nutā.
Publicēts: 20.10.12 18:21
 citēt
Uuuu:
versatile:naizmirsti,ka cpanel nav bezmaksas. un instalējas nevis no tā, bet no kāda no cpanel pluginiem - fantastico u.tml.

Ko tu murgo?

Jebkuram normālam hostam cpanel ar ntajām progām nāk komplektā par velti!
areait.lv, piemēram.

nu Tu gan gudra un skaista :)
Wordpress jāuzstāda prātīgi - pretējā gadījumā tas ir disaster waiting to happen.
Publicēts: 20.10.12 18:49
 citēt
Paldies par apskaidrojošajiem viedokļiem! Skaidrāks kļuva tas, kas man jau sākumā bija skaidrs, proti, ka man no šitām lietām nekas nav skaidrs. Tātad, meklēju cilvēku, kuŗš var 1) kaut ko izskaidrot, vismaz tik tāl, lai es prastu izteikt, ko gribu, 2) kaut ko sabīdīt, kas darbojas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):