Rolands66:Dansiga,lai lasitu vajag arī pateikt priekšā kādā valodā rakstīts? tāpat nevar iebraukt krievu vai angļu. Etalons kāds nu kuram pašam ir . Par to arī runa.
OTTTT _ tur jau tā lieta, ka vienam māte, bet otram meita .... un NEKAD nebūs, ka viena kāda konkrēta bilde patiks visiem un būs LIELĀ Māxla ......
Rolands66:Dansiga,lai lasitu vajag arī pateikt priekšā kādā valodā rakstīts? tāpat nevar iebraukt krievu vai angļu. Etalons kāds nu kuram pašam ir . Par to arī runa.
OTTTT _ tur jau tā lieta, ka vienam māte, bet otram meita .... un NEKAD nebūs, ka viena kāda konkrēta bilde patiks visiem un būs LIELĀ Māxla ......
Tā viņš ir -iebraukt par ko runa,tad rakstīt-tas jau ir nepaveicams uzdevums
dansiga:
Tā viņš ir -iebraukt par ko runa,tad rakstīt-tas jau ir nepaveicans uzdevums
labi - kasies vien tālāk ..... es pagaidīšu, kad tev šis periods beigsies;-pppp
negatIvs: kaut kā neticās gan, ka Binde varētu būt teicis ko līdzīgu. manā atmiņā, no n-tajām tikšanās reizēm, nekas pat tuvu līdzīgs, nav atmiņā palicis
Nepretendēju uz patiesību - nocitēju tik šā topika dalībnieci - kapri
Virtuālās realitātes murgi Vai tad es esmu teikusi, ka Binde teica, ka ar katru darbu jālepojas un atlase nav vajadzīga? Tieši viņš iesaka darbus pāris gadus paturēt atvilktnē (tas gan neizslēdz Māra minēto par Plaudi).
Meklēju, ko Māris rakstījis par Plaudi. pazinu Arnoldu Plaudi un pazīstu Gināru Bindi. ja nebūtu šis tandēms, tad tāds Gunārs Binde tā ar būtu palicis ierindas amatieris. Viņam veicās ar Arnoldu. lai katrs atrod kādu, ar ko kopā strādāt saskaņā, jo viens nav arājs, tik diegu vilcējs papuvē vai nekoptā laukā.
Mans tēvs Poēma
Mans tēvs ir šoferis, Tam rokā koferis Izmanto viņš ratus, Tālē raida skatus:
’’Vai tur nenāk autobuss?’’
Rokā sencim papiruss Pieraksta viņš ciparus: “Esam mēs te vīri trīs No mūsu varas bikses trīs!”
Cirvjus trīs un mēles trīs Tā kā govis mežā dzīs Kāja eglei nesadzīs, “Dod šurp zeķi, salāpīs!”
Sadzīs aitas, sadzīs jērus, Visvisādus trakus zvērus, Tad ar dūšu salāpīs, Diegus laukos izstaipīs.
Morāle: nedari to, par ko tev nav ne mazākās sajēgas. Ar diegiem nav aršana.
JaanisRainis:Meklēju, ko Māris rakstījis par Plaudi. pazinu Arnoldu Plaudi un pazīstu Gināru Bindi. ja nebūtu šis tandēms, tad tāds Gunārs Binde tā ar būtu palicis ierindas amatieris. Viņam veicās ar Arnoldu. lai katrs atrod kādu, ar ko kopā strādāt saskaņā, jo viens nav arājs, tik diegu vilcējs papuvē vai nekoptā laukā.
Nopietni? Man ar tā sķiet,bet nu nav nekāda dižā pieredze. Tikai liekas labākie rezultāti parasti bijuši ar kaut ko sadarbojoties.
Tikai tā. Viens, bez domu apmaiņas nespēj radīt to ko grupā. Grupa spēj to, ko nespēj atsevišķi daībnieki kaut kopā ņemti. Tāpēc labprāt tiekos, kad laiks ar citiem, ceru , ka ziemā šis laiks pienāks.
JaanisRainis:Tikai tā. Viens, bez domu apmaiņas nespēj radīt to ko grupā. Grupa spēj to, ko nespēj atsevišķi daībnieki kaut kopā ņemti. Tāpēc labprāt tiekos, kad laiks ar citiem, ceru , ka ziemā šis laiks pienāks.
bleenjas. grupai der tikai terapija un noniveleeshna abos izpausmju galos.
Nu *grupa* jau tāds plašs jēdziens, kurš pats par sevi neko negarantē (pliks skaita palielinājums)
Vienādu speciālistu ( nu piemēram to kuri prot iestatīt ekspozīciju un asumu) summa ir tikai *kopā jautrāk - darbam švakāk*
Dažādu speciālistu summa, sakarīgā virsvadībā, gan ir ar + zīmi. Bet tas vairāk par kvalitatīvu izpildījumu runājot.
A ja par radošo pusi tad grupas darbs (idejisks - nu ķip brainstorms) ir labs īsajiem termiņiem - kad reklāma jauzcep *uz rītdienu, bet labāk uz vakardienu* - ilgtermiņā perfektāks idejiskais līmenis ir izmantojot *radošās metodes* - tabulārās sistēmas tās pašas kas grupas darbam, bet *visgodīgāko* līniju cilvēks velk pats, ar starplaikiem čekojot savu idejisko materiālu.
Maris:Nu *grupa* jau tāds plašs jēdziens, kurš pats par sevi neko negarantē (pliks skaita palielinājums)
Vienādu speciālistu ( nu piemēram to kuri prot iestatīt ekspozīciju un asumu) summa ir tikai *kopā jautrāk - darbam švakāk*
Dažādu speciālistu summa, sakarīgā virsvadībā, gan ir ar + zīmi. Bet tas vairāk par kvalitatīvu izpildījumu runājot.
A ja par radošo pusi tad grupas darbs (idejisks - nu ķip brainstorms) ir labs īsajiem termiņiem - kad reklāma jauzcep *uz rītdienu, bet labāk uz vakardienu* - ilgtermiņā perfektāks idejiskais līmenis ir izmantojot *radošās metodes* - tabulārās sistēmas tās pašas kas grupas darbam, bet *visgodīgāko* līniju cilvēks velk pats, ar starplaikiem čekojot savu idejisko materiālu.
JaanisRainis:Tikai tā. Viens, bez domu apmaiņas nespēj radīt to ko grupā. Grupa spēj to, ko nespēj atsevišķi daībnieki kaut kopā ņemti. Tāpēc labprāt tiekos, kad laiks ar citiem, ceru , ka ziemā šis laiks pienāks.
Ja Tu runā par idejisko materiālu, tad runā aplami - vai nu neesi pazīstams ar idejiskā materiāla strukturizēšanu, uzticēšanu papīram un faktu, ka tādējādi ir iespējams gan n-tās reizes paplašināt *idejisko jaudu*, gan *čekot to no malas*.... vai nu... grupas darbā nepamani, ka cita veikumu daļēji piedēvē sev...
Grupā var būt fīlings, ka citi, vai kāds no viņiem, ir katalizatori idejas dzīšanai uz priekšu, var būt labs garīgais (grupas iespaidā) utt, bet patiesībā grupa ir īstermiņa formāts kur ļaudis palīdz viens otram ašāk atmest šaubas un pārbaudīt lielāku variāciju skaitu mazā laika sprīdī.
tieši tā. Komandā,jeb grupā kāds var elementār,i kad kaut kādu iemeslu dēļ kaut vai sūdīgs garīgais vienkārši uzsist uz plecau pateikt-ir labi vecīt saņemies un maucam tālāk. Tas līdz. Bet īstajā mirklī no īstās vietas tik un tā būs jānospiež PAŠAM. Un tā kā fotogrāfi vēl mēdz būt tā teikt diezgan sarežģīta tauta ,baigi jānoveicas,lai gadītos tāds ,ar kuru var ilgstoši darboties. Cita opera varētu būt kaut kādi asistenti,sekretāres,stilisti,žurnālistes ir bijušas. Tie kaut kā dara savu un klimatu īpaši neietekmē. Ta vēl man tiešais darbs ir maiņas darba organizēšana vadīšana,nedaudz ir piešauta roka..
zuhast:kā jau te forumā iepriekš kāds bija minējis(liekas ka Lunis) - tās visas personālizstādes`n`shit tiek rīkotas galvenokārt lai varētu izdaiļot savu CV. tas jau pofig vai kāds nācis vai nē uz to izstādi, bet nu CV jau lepni izskātās ja vairākas izstādes bijušas un ja vēl kādus kursus varbūt vadījis tad jau vispār grezni - ieceļ sevi par pagasta meistaru bez ierunām
Varu piekrist tikai daļēji. Daļēji, jo piem., mana pirmā izstāde tapa kauč kādas nejaušas sakritības rezultātā, jo vienā Tautas namā plānotais radošais tipāžs kauč kur bija pazudījis, un tā kā vadītaja zināja, ka man bildes ir ne tikai virtuālā, bet arī taustāmā un skatāmā veidā palūdza man tās izstādīt. p.s. ..un ja kāds to izstādi sauktu par ekspozīciju, man pret to nav nekādu iebildumu. Ak jā sausais atlikums no šīs ekspozīcijas gauži elementārs - nevienas FIAP vai Word Press medāļas, taču 25% notirgoto darbu. Ar ko es arī esmu apmierināts