Kakaja probļema ar 320 CBR mp3? Ja nav mājās 1K stereo tehnika vai ~100Ls austiņas pie tikpat dārga portatīvā pleijera, šis formāts ļoti labi tiek ar savu uzdevumu galā.
Oriģinālā mūzika iespiedformātā neder. Vismaz kārtīgam mūzikas gardēdim tam nevajadzētu derēt. Tas disks un plate kā arhivēšanas kopija - jā, iģeaļņiks. Bet lietošanai - pēc katrām ~20-60min skraidīt un mainīt disku/plati? Es teiktu, ka jādara tā - nopērk oriģinālo formātu, noripina to uz .flac un liek to disku plauktā. Pārējo tad uz PC ar krutu DAC, lai var baudīt shuffle, n-stundu nepārtrauktu mūziku, Media Library priekšrocības, skroblēšanu un stūķēšanu mobilajā pleijerī.
TELEFONS vai ZIEPIS vai jebkura NORMĀLAS kvalitātes attēlu izdot spējīga pataisa ir MANTA . Rezulltātu vienalga nosaka SMAZDENES / ACIS / ROKAS kas to spēj prasmīgi darbināt , tai skaitā nosaukumam nav NOZĪMES ja nav SMADZEŅU-PRASMJU Ta esmu teicis veinmēr
...vēmiens nāk no HDD failiem.Paņemu normālu(oriģinālo)disku/plati,apsēžos un baudu(filmu vai mūziku).Turu rokā vāciņu.Pasekoju dziesmu tekstiem.Paklausos 2-3 diskus/plates nolieku plauktiņā un baudpilni turpinu dienu.
Man atkal besī tie īslaicīgi skanošie iespiedmateriāli. Mans paradums ir albumu tendencioza baudīšana citreiz pat 3-5h no vietas. Nošauties, ja būtu jāskraida mainīt mēdiju ik pa n min. Turklāt ar laiku sanāk apaugt ar mūzikas gaumes niansēm un mūzikas bibliotēku. Un tad elektroniska Media Library ir neatsverams instruments visa pārvaldīšanai.
Filmas jau ir cita lieta. Tur preferēju iespiesto mēdiju, jo tik bieži nekas nav jāmaina un oriģināla kvalitāte ir pats par sevi runājošs faktors. Tas pats ir man ar videospēlēm. Pērku bluray, metu PS3 un baudu.
Un jā, pats arī diezgan lietoju savu HTC Sensation droidkameru. Dienā ir pat ļoti labs. Naktī ar bez trokšņa var ar zibeni bildēt tuvu. Mazos ziepjus noteikti ar laiku vispār anihilēs, jo varēs to pašu darīt, staipot līdzi tikai vienu aparātu.
Jolan:...vēmiens nāk no HDD failiem.Paņemu normālu(oriģinālo)disku/plati,apsēžos un baudu(filmu vai mūziku).Turu rokā vāciņu.Pasekoju dziesmu tekstiem.Paklausos 2-3 diskus/plates nolieku plauktiņā un baudpilni turpinu dienu.
Izklausās briesmīgi! Būtu labi, ja tikai izklausītos... Bet IR briesmīgi. Man šobrīd priekšā, kreisajā pusē un labajā ir krāvumi ar oriģinālajiem diskiem, kas krīt nost no galda, saskrpāpēti, daļa neiet... Varētu vienkārši nokačāt viņus visus un miers.
Ek, sievai arī patīk pa laikam ieiet un iepirkt čupiņu ar oriģinālajiem... Un tā viņi mētājas pēc tam lielās čupu čupās.
Jolan:...vēmiens nāk no HDD failiem.Paņemu normālu(oriģinālo)disku/plati,apsēžos un baudu(filmu vai mūziku).Turu rokā vāciņu.Pasekoju dziesmu tekstiem.Paklausos 2-3 diskus/plates nolieku plauktiņā un baudpilni turpinu dienu.
Izklausās briesmīgi! Būtu labi, ja tikai izklausītos... Bet IR briesmīgi. Man šobrīd priekšā, kreisajā pusē un labajā ir krāvumi ar oriģinālajiem diskiem, kas krīt nost no galda, saskrpāpēti, daļa neiet... Varētu vienkārši nokačāt viņus visus un miers.
Ek, sievai arī patīk pa laikam ieiet un iepirkt čupiņu ar oriģinālajiem... Un tā viņi mētājas pēc tam lielās čupu čupās.
...kā kuram.Man viss stāv smuki alfabēta secībā izvietota ir speciāli šam nolūkam radītā plauktā,kas aizņem visu sienu.Skrāpējumi nav ne uz viena diska.Viss ir atkarīgs no cilvēka.Diemžēl.
Dīvaini ka tādas lietas kāds perk vēl diska formātā. Filma ir skatāma vienu reizi ne vairāk parasti, un to var nokačāt gan torentos par brīvu, gan ari oficeālajos DVD formātos vai kādi tur par maxu.Bet tas nemaxā tik cik kaste ar visam apdrukām, ja nu vienīgi mkolekcijai. Mūziku, nu to es vispār nesaprotu kam pirkt, ja nu vienīgi gribas kolekciju taisīt, bet tā kā neesmu kolekcionārs , tad man ar youtubi pietiek, a uz austiņām ejot pa ielu es neklausos neko izņemot digitālās grāmatas, kuras ir par simbolisku samaxu vai vispār pa brīvu kā piemēram šaja saitā.
Dīvaini ka tādas lietas kāds perk vēl diska formātā. Filma ir skatāma vienu reizi ne vairāk parasti, un to var nokačāt gan torentos par brīvu, gan ari oficeālajos DVD formātos vai kādi tur par maxu.Bet tas nemaxā tik cik kaste ar visam apdrukām, ja nu vienīgi mkolekcijai. Mūziku, nu to es vispār nesaprotu kam pirkt, ja nu vienīgi gribas kolekciju taisīt, bet tā kā neesmu kolekcionārs , tad man ar youtubi pietiek, a uz austiņām ejot pa ielu es neklausos neko izņemot digitālās grāmatas, kuras ir par simbolisku samaxu vai vispār pa brīvu kā piemēram šaja saitā.
etnogenez.ru
...tad jau grāmatas arī var nepirkt,var taču aiziet uz bibleni,jo gan jau ka grāmatu arī lasīsi tikai vienu reizi
p.s. ne visiem apmierina tādā kvalitātē klausīties mūziku un sk. filmas.
chukmasoff_f:
etnogenez.ru
...tad jau grāmatas arī var nepirkt,var taču aiziet uz bibleni,jo gan jau ka grāmatu arī lasīsi tikai vienu reizi
p.s. ne visiem apmierina tādā kvalitātē klausīties mūziku un sk. filmas.
Es grāmatas neesmu pircis gadus 15, visu ko vajag novelku netā un palasos, ja negribas uz moņa tad izdrukāju, bet tā ir tehniskā literatūra parsvarā, vai saistīta ar mākslas lietām.
Daiļiteratūras lasīšana ir konkreta laika nosišana, tapēc atdodu priekšroku audiogrāmatām, ko varu klausīties braucot transportā vai ejot pa ielu, tai pašā laikā nekavējot sev laiku . a ja par filmām, tad i t'visas nevar noskatīties tad kur nu vēl iepirkt videotēku, mēnesī noskatos labi ja 2-3. TV vispār nav kā sugas jav gadus 15-20, jo nav interesanti.
a ja par rietumniecisko, tad audio grāmatas kā tik vis populārākās ir krievijā kā ari elektroniskā veidā lasīšana. Pēc statistikas vidusmēra krievijas jaunietis lidz 30 gadu vecumā gada laikā, noskatās 5-12 pilnmetrāža filmas vienu vai divus seriālus ne garākus kā 16 sērijas, visus comedyclub raidijumus, noklausās vis maz 30 audio grāmatas vai izlasa 15-20 grāmatas elektroniskā formātā. Krievijas tipogrāfiski izdoto literaturu vairs neperk, grāmatu pārdošana samazinājusies par 45%, un prognozē ka ar planšetnieku ieviešanu skolās, ko tagad provē tur bīdīt grāmatas vispār pirks tikai reti indivīdi. Un manuprāt tas ir normāli, jo grāmatas formāts kā tāds ir sen morāli novecojis.
chukmasoff_f:a ja par rietumniecisko, tad audio grāmatas kā tik vis populārākās ir krievijā kā ari elektroniskā veidā lasīšana. Pēc statistikas vidusmēra krievijas jaunietis lidz 30 gadu vecumā gada laikā, noskatās 5-12 pilnmetrāža filmas vienu vai divus seriālus ne garākus kā 16 sērijas, visus comedyclub raidijumus, noklausās vis maz 30 audio grāmatas vai izlasa 15-20 grāmatas elektroniskā formātā. Krievijas tipogrāfiski izdoto literaturu vairs neperk, grāmatu pārdošana samazinājusies par 45%, un prognozē ka ar planšetnieku ieviešanu skolās, ko tagad provē tur bīdīt grāmatas vispār pirks tikai reti indivīdi. Un manuprāt tas ir normāli, jo grāmatas formāts kā tāds ir sen morāli novecojis.
...to jau parasti var redzēt pēc vārdu krājuma un teikuma uzbūves.Bēdīgi.Cilvēki paliek tupāki,prastāki un tā ir norma.
Kā man patīk tādi snobi sarkanos šortos, kā Jolans!
Jolan: ...to jau parasti var redzēt pēc vārdu krājuma un teikuma uzbūves.Bēdīgi.Cilvēki paliek tupāki,prastāki un tā ir norma.
...tik gudri uzbūvēja teikumu, ka bik samežģijās. Vispār jau, ja kungs tāds estēts, tad vajadzēja jau ieturēt glanci līdz galam un zināt, ka aiz pieturzīmēm ir atstarpes liekamas (nemaz nerunājot par elementāriem komatiem pirms 'ka')... bet, ak vai, laikam jau nav laika - jāsteidz vergus pārbaudīt pēc salon' muzīk's baudīšan's!
Jolan: Man viss stāv smuki alfabēta secībā izvietota ir speciāli šam nolūkam radītā plauktā,kas aizņem visu sienu.
Visa šī būšana ir stipri atkarīga no pielietojuma un interesēm 1) kam nopietni interesē kino, tas ies uz kinoteātriem un pirks bluray vai vismaz DVD; 2) kas ir kārtīgs mūzikas gardēdis, noteikti dzīvosies ar pamatīgu mūzikas kolekciju un noteikti zinās oriģinālā spieduma vai .flac vērtību; 3) kas nav fotogrāfs, noteikti novērtēs smārtfōnu visuresību kā lietu, kuras dēļ atsevišķa kamera, kuru staipīt līdzi, nav vairs nepieciešama; 4) kas ir fotogrāfs, lietos darbam piemērotu instrumentu, to skaitā mobilo.
zem 1 un 2 varu mierīgi parakstīties - vilkt netā filmas šķiet rītārdēti, bet ekonomiskā situācija ir tāda, kāda nu tā ir. Mūziku gan sanāk vilkt čupiem un labprāt eju uz koncertiem, kuru māksliniekam ienāk vairāk piķa nekā no CD pārdošanas. Es iedomājos šausmas: ja es ikkatru albumu, kas man reiz bijis uz PC (bez jebkādas muldēšanas ap tūkstoti noteikti), būtu pircis iespiedformātā - kur es to plastmasu liktu? Vēl jo vairāk - bieži vien paprovētā manta beigu galā bieži izrādās a) uzpūsts sūds; b) nekvalitatīvs rītārdisms; c) mūzika, kas nepatīk. Ja par katru šādu mēģināšanu būtu jāmaksā 6-padsmit Ls - bič plīz.
Neredzu vajadzību pēc tik striktas "tehnisko līdzekļu"sadalīšanas.
Man personīgi patīk tehniskas rotaļlietiņas (gadžetomānija?) un pērku/ lietoju viskautko- kaut vai kompensējot to, kas jaunībslaikos padomijā aiz bleķa širmes bija liegts-
- mūzikas tehnikā- gandrīz visu, kas pēdējā gadsimtā brūķēts- vinilplates, lentas, kasetes, minidiskus, CD un pat nīsto mp3 (telefonā) - tāpat foto/video- ir gan SLR, gan ziepis, gan viedtālrunis, gan mini DV videokamera.
Neteikšu, ka pārāk bieži klausos/ skatos, bet vismaz priecājos, kā žagata par spīgulīšiem savā ligzdā. ..
Bet es atļaušos apgalvot-jo krutāks gadžets jo sūdīgāka bilde!Saturiski un idejiski pirmkārt.Pikseļu skaits pa garo malu un kāds tur jaunākais trokšņu slāpētājs lielajiem ISO samudrīts,nav tik svarīgi.Šis apgalvojums neattiecas uz vecajiem ērgļiem,kas gājuši cauri visiem foto pamatiem (kaut vai tādiem kā Frīdis).Tie jau tiks galā arī ar instagrammām un smārtfoniem.Runa ir par jaunajiem,kas arī noteiks fotogrāfijas nākotni.Piemēram mana miesīgā meita.Kā pārgāja uz viedtālruni,tā arī bildiņas kļuva švakākas.Tādu lažu sūta no tālām zamēm,ka bail.Kad vēl niekojās ar xxxD kanonu,100 punkti bija labāk.Vismaz man tā liekas.
viecha:Bet es atļaušos apgalvot-jo krutāks gadžets jo sūdīgāka bilde!Saturiski un idejiski pirmkārt.Pikseļu skaits pa garo malu un kāds tur jaunākais trokšņu slāpētājs lielajiem ISO samudrīts,nav tik svarīgi.Šis apgalvojums neattiecas uz vecajiem ērgļiem,kas gājuši cauri visiem foto pamatiem (kaut vai tādiem kā Frīdis).Tie jau tiks galā arī ar instagrammām un smārtfoniem.Runa ir par jaunajiem,kas arī noteiks fotogrāfijas nākotni.Piemēram mana miesīgā meita.Kā pārgāja uz viedtālruni,tā arī bildiņas kļuva švakākas.Tādu lažu sūta no tālām zamēm,ka bail.Kad vēl niekojās ar xxxD kanonu,100 punkti bija labāk.Vismaz man tā liekas.
f-foto:Salīdzināji Canon ar viedtālruni, un pilnīgi nepamatoti. Viedtālrunī jāieinstalē maksas programma, lai tas kļūtu vadāms; jānoņem nost dažādas automātiskās funkcijas (kontrasts utt.) u.c. Tas ir neērts turēšanai dažādos rakursos, fokusa palielinājums tajā rada tikai putru. Tu neesi fotografējis ar viedtālruni.
Nu nu, man ar aboli ir nācies pabildēt, pietiek ar standarta kameru kas tur iekšā, vis ir ok ar to programmu, labi nav spogulene, bet manām vajadzībām atliektiem galiem pietiktu, un Instagramm un vēl vairākas progas ir par brīvu ko var izmantot. Tā kā nākotne ir tieši smartfoniem. Spogulenes un vis pārejais tas jav citām vajadzībām, vai nu trakajiem amatjoriem, vai profiem, bet ziepji sāks drīz atmirt.
f-foto!Paldies par piedāvājumu,bet es tik tiešām neesmu tādu viedtālruni pat rokā turējis.Nevelk nemaz,jo man telefonu vajag lai pazvanītu.Internetu es tur nemaz nevaru lietot-acis par švakām un pirksti par tizliem.Atceros laikus,kad mobiļņiks vēl bija liels šiks...sēž ,saproties,pie manis angļu val.nodarbībā unibankas augstāko fīreru grupa,ne zemāk par filiāles pārvaldnieku...un katrs tā redzami izlicis sev priekšā mobilku un ik pa brīdim pašķielē uz kaimiņu-vai tik tam nav jaunāks modelis.Smieklīgi,saproties no malas izskatās.Un bija arī laiki,kad autiņam centrālā atslēga ar pulti bija retums.Tad veči vispirms paskatījās apkārt vai ir skatītāji pietiekošā daudzumā un tad ar tādu kā Dartanjana žestu nospiež to podziņu un tur iepīkstas un lampiņas nozibsnī....cilvēks apmierināts kā baobabs.Vai nav forši?Nē,nē,man nekas nav pret bildēšanu ar telefoniem un i-padiem.Dieva dēļ,ja jums tā ērtāk.Bet par skuķi ir tīra taisnība-viņas bildes kļuva manāmi švakākas,kad sāka spaidīt smārtfonu.No otras puses viņai bija ierobežotas iespējas paņemt līdzi uz Kanādu savus loriņus.Overveits lidmašīnā,pakas par daudz un par lielu.Skaidrs,ka telefons ietaupa kādu mazumiņu.
Atceros laikus, kad Rīgas unibodes priekšā kaukāds urļuks ar koka telefonu rokā pie auss pilnā rīklē bļāva: Ты мне купи ближневосточные нефтяные поля и пару островов в Карибском море! Я за фсё щазже уплачу! Bet Preiļu kafūzerī "Liepas" no diviem gateru īpašniekiem viens speciāli gāja laukā uzpīpēt tikai dēļ tā, lai varētu, visiem redzot, pavāvuļot pa mobīli ar otru, kurš palicis iekšā pie galdiņa.