forum.gif
Šausmu trase VEFā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Šausmu trase VEFā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.12 12:34 labots
 citēt
Redzēju TV un piemērā ir apstiprinājums, ka bez gaismām, fona un apstrādes nav bildes! Tikai lēts teijāteris...
Publicēts: 20.10.12 15:12
 citēt
Eltons:Redzēju TV un piemērā ir apstiprinājums, ka bez gaismām, fona un apstrādes nav bildes! Tikai lēts teijāteris...

Kāda apstrāde dzīviem klientiem????
Kādas gaismas lētā misenē???:face-devil-grin:
Publicēts: 20.10.12 15:38
 citēt
Elmarss:
Eltons:Redzēju TV un piemērā ir apstiprinājums, ka bez gaismām, fona un apstrādes nav bildes! Tikai lēts teijāteris...

Es par galeriju Dienā un arī par viņu mājaslapu... pat izteicu viņiem jautājumu, vai šie negrib lai es ko uztaisu par tēmu.
Publicēts: 20.10.12 15:41
 citēt
Eltons:
Elmarss:

Es par galeriju Dienā un arī par viņu mājaslapu... pat izteicu viņiem jautājumu, vai šie negrib lai es ko uztaisu par tēmu.

Redzi te divas problēmas...
Ja viņiem būtu nauda priekš fotoapstrādes, noalgotu "šopistu" krietni pārāku par Tevi;
UN par pliku paldies, pat Tu nestrādāsi.
:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 20.10.12 15:57
 citēt
Grimms tiešām šausmīgs, skolēnu helovina tusiņa līmenis....
Publicēts: 20.10.12 19:37
 citēt
Šitās istabas un šausmu koridori .lai kurā vietā tie neatrastos,vienmēr izsauc nepatiku un šķību smīnu.Ne jau tāpēc,ka bail būtu no plastmasas ķēmiem.Reizi mūžā esmu pamēģinājis un pat naudiņu maksājis,liekas Londonā tas bija.Paldies kungi,viss skaidrs!Es jums varu atklāt mazu noslēpumu-vēl šausmīgāk tu jutīsies jaunā viļņa koncertā(kad es tur biju tas gan nesaucās jaunais vilnis,bet Jūrmalas ...nu kaut kas tur.)Vot tur točno drebuļi krata!:face-crying:
Publicēts: 20.10.12 20:04
 citēt
viecha:Šitās istabas un šausmu koridori .lai kurā vietā tie neatrastos,vienmēr izsauc nepatiku un šķību smīnu.Ne jau tāpēc,ka bail būtu no plastmasas ķēmiem.Reizi mūžā esmu pamēģinājis un pat naudiņu maksājis,liekas Londonā tas bija.Paldies kungi,viss skaidrs!Es jums varu atklāt mazu noslēpumu-vēl šausmīgāk tu jutīsies jaunā viļņa koncertā(kad es tur biju tas gan nesaucās jaunais vilnis,bet Jūrmalas ...nu kaut kas tur.)Vot tur točno drebuļi krata!:face-crying:

..Nezinu,kur Tu Londonā lodāji šausmu pagrabos,bet es izmegjinaju un pēc pirmajam 10 minūtēm iztinos laukā pa rezerves izeju pat no bērnu maršruta,,NEKO pretīgaku dzīvē nebij nācies redzēt..:cry:
Publicēts: 20.10.12 21:32
 citēt
Aizbrauc siltā vokorā uz Moskačku,būs tev viss!:D
Publicēts: 20.10.12 21:36
 citēt
AGNOS:Aizbrauc siltā vokorā uz Moskačku,būs tev viss!:D

.............Man pietika pabraukāties ar 15.trolejbusu no rīta....:face-grin:..kur nu vēl vakarā...:grimace:
Publicēts: 20.10.12 21:48
 citēt

Kas vainas Maskačkai, es tur dzīvoju un man patīk.
Publicēts: 21.10.12 14:24
 citēt
chukmasoff_f:

Nils arī siltos vasaras vakaros uzvelk treniņbikses un iziet maskačkā aptīrīt bembjiem spogulīšus - tā teikt, lai vēlētājs redz, ka Nils ir tāds pats kā viņi :))
Publicēts: 21.10.12 16:07
 citēt
Vai tad teicu ,kad vaina,teicu Tev būs viss Koveps spēj piedāvāt,un vēl drusku.:face-wink:
Publicēts: 21.10.12 21:35 labots
 citēt
Bzh:
chukmasoff_f:

Nils arī siltos vasaras vakaros uzvelk treniņbikses un iziet maskačkā aptīrīt bembjiem spogulīšus - tā teikt, lai vēlētājs redz, ka Nils ir tāds pats kā viņi :))

A kas vainas treniņbixēm, es visu laiku staigāju adidas bixēs, jo ērti un sportisks stils Razumovskis staigā treniņtē'pā plēneros , treniņterpā staigāt neuzdrošnās tikai visādi botaniķi un frajeri.
A bembjiem spogulīšus es nelasu nost un sen neviens vairs nelasa, jo nav kur pārdot :(

www.youtube.com...
Publicēts: 21.10.12 21:37
 citēt
Ar to ar būtu sācis,a to man te kubiku metrs salasījies,bet Tollmets nejem!:D
Publicēts: 21.10.12 21:44
 citēt
A komplektā pie treniņbiksēmm balts maičons, lužkova kepka, pidaraska un lakkurpes Tev arī ira? Vai tomēr slabo???? :super_man:
Publicēts: 21.10.12 22:07
 citēt
Sapper:A komplektā pie treniņbiksēmm balts maičons, lužkova kepka, pidaraska un lakkurpes Tev arī ira? Vai tomēr slabo???? :super_man:

Lakkūrpes nava es tik daudz nepelnu lai tās nopirktu, a kepka Nike ir , un meitenes blondas ari man patīk normaļno.
Publicēts: 22.10.12 06:53 labots
 citēt
ko piepisāties, es labāk uz ielas chukmasoffu satiktu nekaa tos urlas no "huļi tu te dirs" videoklipa...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):