forum.gif
Nu, sīkie, kāds jau lieto Nikon 600D?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nu, sīkie, kāds jau lieto Nikon 600D?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.10.12 12:56
 citēt
nahren viņš ir vajadzīgs,ja labi sanāk ar D40.
Publicēts: 21.10.12 14:05
 citēt
Uuuu, tu taču kAanonists :big_smile:
Starp citu ir Nikons un ir 600D, kas nav viens un tas pats...
Publicēts: 21.10.12 14:41
 citēt
stipri vairāk interesētu izmēģināt SLT-A99 - ja tas rumpis darbojas sakarīgāk par 850-900to + bilde nav trokšņaina vai ziepaina, tad vajadzētu būt diezgan *ahhh* ar Zeiss glāzēm...
Publicēts: 21.10.12 15:18
 citēt
Maris:stipri vairāk interesētu izmēģināt SLT-A99 - ja tas rumpis darbojas sakarīgāk par 850-900to + bilde nav trokšņaina vai ziepaina, tad vajadzētu būt diezgan *ahhh* ar Zeiss glāzēm...

Starp citu kas man viņa testā patika youtu.be... tas ka uz kautkā reķina bilde ļoti izlīdzināta un DABĪGA :) Varbūt tas ZEISS stikla nopelns bet nu varen patīkams attēls
Publicēts: 21.10.12 15:30
 citēt
Lunis:
Maris:stipri vairāk interesētu izmēģināt SLT-A99 - ja tas rumpis darbojas sakarīgāk par 850-900to + bilde nav trokšņaina vai ziepaina, tad vajadzētu būt diezgan *ahhh* ar Zeiss glāzēm...

Starp citu kas man viņa testā patika youtu.be... tas ka uz kautkā reķina bilde ļoti izlīdzināta un DABĪGA :) Varbūt tas ZEISS stikla nopelns bet nu varen patīkams attēls

Tik tā ZEISA pagrīdes kļička ir fotošops... Tavos gados TO vajadzēja zināt.:face-smile:
Publicēts: 21.10.12 16:07 labots
 citēt
Uuuu:Liekas tīri sakarīgs aparāts pa lēto.

Pastāsti, pastāsti, Canonistam, kas tur tāds ir? :)

Labāk pastāsti par X-E1! Būs vērts pirkt? :D
Publicēts: 21.10.12 16:18 labots
 citēt
Elmarss:
Tik tā ZEISA pagrīdes kļička ir fotošops... Tavos gados TO vajadzēja zināt.:face-smile:

Nuuuu , vispār nē . Man bija palietojies Zeiss Distagon 18mm f/3.5 , pēc viņa gribējās visus CANON štruntus izmest pār sētu , seviški Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM , kurš salīdzinājumā bija pretīgi mazu izškiršanas pēju vinjeti un pūkains. LIELĶAIS blieziens bija tieši IZLĪDZINĀJUMĀ un asumā. Bilde kura nobliezta ar Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM blakus tāpad pašam kadram ar Zeiss Distagon 18mm f/3.5 isstāijās kā ar LĒTU ŠVAKU pudeles dibenu tasīta !!! Vienkarši tām dega laukā baltās vietas un sitās ciet tumšās kurpretī AR Zeiss Distagon 18mm f/3.5 viss bija tā smuki izlīdzināts ar detalizāciju un ASS pilnīgi pa visu laukumu arī VINJETES praktiski nekādas ! Tā man baig iepatikās Zeiss :D :D Taka ja man SEV jāivēlās ar ko SEV BILDĒT noteiktu ņemtu Zeiss Distagon 18mm f/3.5 ne Canon 16-35
Publicēts: 21.10.12 18:12
 citēt
Ritz:

Labāk pastāsti par X-E1! Būs vērts pirkt? :D

Šitie raksta, ka esot vērts.
www.luminous-landscape.com...
Publicēts: 21.10.12 19:16
 citēt
Lunis:
Elmarss:

Nuuuu , vispār nē . Man bija palietojies Zeiss Distagon 18mm f/3.5 , pēc viņa gribējās visus CANON štruntus izmest pār sētu , seviški Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM , kurš salīdzinājumā bija pretīgi mazu izškiršanas pēju vinjeti un pūkains. LIELĶAIS blieziens bija tieši IZLĪDZINĀJUMĀ un asumā. Bilde kura nobliezta ar Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM blakus tāpad pašam kadram ar Zeiss Distagon 18mm f/3.5 isstāijās kā ar LĒTU ŠVAKU pudeles dibenu tasīta !!! Vienkarši tām dega laukā baltās vietas un sitās ciet tumšās kurpretī AR Zeiss Distagon 18mm f/3.5 viss bija tā smuki izlīdzināts ar detalizāciju un ASS pilnīgi pa visu laukumu arī VINJETES praktiski nekādas ! Tā man baig iepatikās Zeiss :D :D Taka ja man SEV jāivēlās ar ko SEV BILDĒT noteiktu ņemtu Zeiss Distagon 18mm f/3.5 ne Canon 16-35

Tā viš i. TIK kurai soņai Tu kitā distagonu redzēji, vai nedoddievs Nokijai????
Pareizi, nejauksim pirkstu ar locekli, un supertruperzūmu ar fiksu.:face-smile:
ceiss, kā visi, ražo dažādas lietas, arī tādas, ko neražo, kautvai nokiju "objektīvus"....:face-devil-grin:
Pats taču jautrojies par "nikona košajām krāsām"....:face-grin:
Publicēts: 21.10.12 19:58
 citēt
Es drīzāk sāku apsvērt tirgot nost savu D300 par labu NEX-6 un 16-50mm kitam.
Publicēts: 21.10.12 22:09 labots
 citēt
Uuuu:Jā, bet Sony 99 maksās divreiz dārgāk, un objektīvu tai arī nav...

Protams, tā caurspīdīgā spoguļa fīča un elektroniskais skatu meklētājs ir kruta priekš video, tur bazāra nav!

par 33% ne 100% dārgāk

www.bhphotovideo.com...

www.bhphotovideo.com...

2/24 1,4/85 1,8/135 ceisi tai ir 1.4/50 un 1.4/35 *sony* arī ir reportieriem 2,8 16 līdz 200 arī ir - cenas Par G stikliem nav augstākas - tiesa neesmu vēl sapratis vai Nikkor G ir šikāka bilde par D... D stikli + D600 gan ir uz 35-40% lētāks pirkums

Bet jādabon tas sony aptaustīt jo iepriekšējie sony FF vnk nedarbojās tik žigli un neuzvedās gana labi vājā gaismā. Nav jau teikts, ka šitam viss pēkšņi griezīsies kā Markiem...
Publicēts: 21.10.12 22:49
 citēt
Sen vairs neko nelietoju ...:face-smile:
Publicēts: 22.10.12 00:06
 citēt
Nikon D600 iso400 1/400 f5,6/95mm kkādam zoomam kam max f ir f4

img.photographyblog.com...

STL-A99 iso500 1/160 f4 1,8/135mm CZ

masters.galleries.dpreview.com.s3.amazonaws.com...

glāzes atšķiras
Publicēts: 22.10.12 13:04
 citēt
Uuuu:Labi, pagaidīšu Sony, gan jau pēc mēneša būs Elkorā!

Ar Sony bildē tikai tirliņi un lohi:face-smile:
Publicēts: 22.10.12 19:05 labots
 citēt
Uuuu:tā caurspīdīgā spoguļa fīča un elektroniskais skatu meklētājs ir kruta priekš video, tur bazāra nav!
1/2-caurspīdīgā spoguļa fīča. a ja nu mušas ar to spoguli izdara to pašu, ko ar ķeizara bildi, tobiš apķēza? :grimace:
Publicēts: 22.10.12 21:36
 citēt
Uuuu:Pirmkārt - tas cilinās, ja vajag, tikai nav fāzu af tad. Otrkārt - tīrās.
pats diez vai tīrās. un nahren tad to vajag? :grimace: Canon's EF par to naudu mauca 12 rāmjus / s!
par to kameru - starpība ar D800 %-li lielāka uz pikseļu skaitu, kā uz cenu. ja nu ātrāks par D800, bet tam citas saimniecībā noderīgas fīčas.
Publicēts: 23.10.12 08:30
 citēt
Spriežot pēc raksta, pirmos modeļus labāk neņemt, ja vien negribi baigi ņemties ar sensora tīrīšanu:
nikonrumors.com...
Publicēts: 25.10.12 11:20
 citēt
Kur tad palicis topika autors? :amazing:
Publicēts: 26.10.12 12:05 labots
 citēt
ArmandsK_:Kur tad palicis topika autors? :amazing:

Shadows beidzot atšifrējis... vai kāds no nosauktajiem "lohiem" pasūdzējies...
Nu, kāds būs nākamais niks?
Nākamā alfabēta burta rinda vai kas atraktīvāks?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):