forum.gif
Gruzčiks-fotogrāfs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Gruzčiks-fotogrāfs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.10.12 23:48
 citēt
Šodien atgriezos mājās ieeju traukos un man ir piesūtīta vēstule no kaukāda bezpersoniska feika, kurš mani lamā kā neprofesionālu fotogrāfu un ka man vajagot tālāk vagonus kraut...
To man ieteica Uuuu darīt pirms kāda laika, tā tad rodas jautājums, vai Uuuu ar feikprofiliem draugos bombardē ari citus fotogrāfus ar savām gudrībām?
Publicēts: 21.10.12 23:55
 citēt
Da nu tos traukus...
Publicēts: 21.10.12 23:55
 citēt
Iespējams,ka kaut kāda radošā krīze,izmēģināti visādi gadžeti,fotoaparāti,cenu dempingošana un nekas nelīdz.
Publicēts: 22.10.12 00:00
 citēt
ekoists:Iespējams,ka kaut kāda radošā krīze,izmēģināti visādi gadžeti,fotoaparāti,cenu dempingošana un nekas nelīdz.

Da fig vi;nu zin, man jav parāva rēku, jo neesmu neko bildējis pēdējo pusgadu vispār kaut kādas sesijas vai kaut ko gadijuma klientiem, a tiem kuriem esmu kaut ko bioldējis ļoti maz sakara ar foto bet strādā ar mani ilkgadēji un es viņiem produkciju bildēju. Tā kā neapmierināti klienti tie nevar būt. Bet par to gruzčiku tikai te bija runa :D
Publicēts: 22.10.12 00:06
 citēt
Pag, jūs tak paši citos topikos runājāt, ka zinat , ka sir Uuuu... :^) Vai tas bija cits aktīvais lietotājs.. Līdz kam ir jānonāk, lai draugiem.lv rakstītu privāti briesmu lietas.. būsi kādam pārkāpispāri :p
Publicēts: 22.10.12 00:14
 citēt
Ja katru kompleksainu tipu, kam uznāk virtuālais pļūtāmais, jemt galvā, trakam jāpaliek...:face-grin:
Publicēts: 22.10.12 00:23
 citēt
nebēdā ne nieka! es rāvos par gruzčiku izdevniecībā. kurā darba vietas visiem, izņemot mani, šopieri un apkopēju bija pie kompitōriem un kur es vienīgais izņemot kompitōršķikus un hudožniekus (от слова "худо"!) pratu apmainīt wallpeiperi un vienīgais, izņemot 1/2 no hudožniekiem (от слова "худо"!) pratu pārtaisīt CMYk par RGB. tā gadās. cita starpā, es arī biju 1-īgais, kurš, ja tulces / tulkotājas nebija uz vietas, piepratu ārzemu valodās parunāties, ja nu kāds uzzvanīja no ārzemēm. nevis mute vaļā un siekalas tek.
Publicēts: 22.10.12 00:29
 citēt
haralds:nebēdā ne nieka! es rāvos par gruzčiku izdevniecībā. kurā darba vietas visiem, izņemot mani, šopieri un apkopēju bija pie kompitōriem un kur es vienīgais izņemot kompitōršķikus un hudožniekus (от слова "худо"!) pratu apmainīt wallpeiperi un vienīgais, izņemot 1/2 no hudožniekiem (от слова "худо"!) pratu pārtaisīt CMYk par RGB. tā gadās. cita starpā, es arī biju 1-īgais, kurš, ja tulces / tulkotājas nebija uz vietas, piepratu ārzemu valodās parunāties, ja nu kāds uzzvanīja no ārzemēm. nevis mute vaļā un siekalas tek.

Es tak nebēdāju, bet uzjautrinos :D
Publicēts: 22.10.12 00:30 labots
 citēt
Par ko jūs cepaties :):) VIENĪGAIS kas TEV , JUMS , MUMS jāspēj raustīt ir KLIENTS MAKSĀTĀJS un viņa VĒLMES @ personīgā labsajūta :):) MANI dziļi nerausta neviena cita DOMAS :):) Ar čomiem , kolēģiem utt varu PAPĻĀPĀT bazara uzturēšanai bet PARĒJOS GADĪJUMOS mani interesē tikai $$$$$$$$$$ maksātāja IZJŪTAS :):) Tieši tāpēc NEKAD NEKO KOMERCIĀLU nerādu , pirmkārt MANI PAŠU tas vairumā gadījumu GARLAIKO / NEINTERESĒ ārpus darba laika , otrkārt MANI NEINTERESĒ arī neviena cita DOMAS PAR TO :D :D Tikai PASŪTĪTĀJA -- $$$$$ devēja :):)
Publicēts: 22.10.12 00:40 labots
 citēt
Jā papildus , man labs čoms visiem labi zināms FOTO perfekcionists ar kuru esam uztaisījuši ne vienu desmitu ĻOTI KOMERCIĀLU projektu labi zinot manu ierasto "Mūžīgi neapmierinātību" ar rezultātu tipa VARĒJA LABĀK vienmēr var labāk ! tikpat ierastās RAZBORKAS ko tieši varēja LABĀK / SAVĀDĀK diskusijas vienmēr izbeidza sniedzot "Honorāra daļu" ar vārdiem "Puriņ EJ DIRST !! Līdz nākamai reizei" . Un nekādu strīdu VAIRS līdz nākamai reizei , EJ DIRST un viss :D :D
Publicēts: 22.10.12 01:09
 citēt
Es jau padomāju, ka Čukmasovam galerijās bildi ar 3 3 3 novērtējuši.
Publicēts: 22.10.12 03:33
 citēt
Vaards:Es jau padomāju, ka Čukmasovam galerijās bildi ar 3 3 3 novērtējuši.

Man pilnīgi vienalga ko vērtē un kā vērtē, jo tas neietekmē man neko...
Publicēts: 22.10.12 08:27
 citēt
un tajā pašā laikā tevi interesē tas, ko tev raksta kaut kāds feik profils draugos..ja cilvēks cepas par to, ko viņam kāds pārmet vai kādos vārdos saukā, tas nozīmē, ka viņam pašam par to lietu ir šaubas
Publicēts: 22.10.12 09:24
 citēt
Janisz:un tajā pašā laikā tevi interesē tas, ko tev raksta kaut kāds feik profils draugos..ja cilvēks cepas par to, ko viņam kāds pārmet vai kādos vārdos saukā, tas nozīmē, ka viņam pašam par to lietu ir šaubas

nez vai rausta, drīzāk minēja smieklīgu faktu cik zemu iespējams kritis kkāds Uuuu kas taisa fake profilu traukos lai kkā sagruzītu cjhukmu ka viņš esot 0 :D ja nebūtu pieminēta atkārtojusies lieta par krāvēju, šis raksts te neparādītos
Publicēts: 22.10.12 10:02
 citēt
Mani šodien uz ielas nolamāja tantuks..
Cik topikus par šo ir jāuztaisa? :D
Publicēts: 22.10.12 10:03
 citēt
Bzh:Mani šodien uz ielas nolamāja tantuks..

Ko savāriji?
Publicēts: 22.10.12 11:17
 citēt
Bzh:Mani šodien uz ielas nolamāja tantuks..

Tantuki mēdz būt ar prasībām. Nupat, dodos no Berga Bazara uz autoostu, pirms Marijas un Raiņa krustojuma sievišķis (par tantuku grēks būtu saukt, gadus 25-us jaunāka par mani) vēsta: vajagot kādu naudiņu, dikti švakra dūša esot. Kad grasījos doties tālāk, turpināja: laikam esot bez sirdsapziņas, ar sadistiskām tieksmēm, kā visi vīrieši...:face-sad:
Publicēts: 22.10.12 11:20
 citēt
zuhast:
Janisz:un tajā pašā laikā tevi interesē tas, ko tev raksta kaut kāds feik profils draugos..ja cilvēks cepas par to, ko viņam kāds pārmet vai kādos vārdos saukā, tas nozīmē, ka viņam pašam par to lietu ir šaubas

nez vai rausta, drīzāk minēja smieklīgu faktu cik zemu iespējams kritis kkāds Uuuu kas taisa fake profilu traukos lai kkā sagruzītu cjhukmu ka viņš esot 0 :D ja nebūtu pieminēta atkārtojusies lieta par krāvēju, šis raksts te neparādītos

Tieši tā, ja tam visam no šejienes nenāktu kaut kādas saknes , protams ka nebūtu neko publicējis.
Publicēts: 22.10.12 11:27
 citēt
Tak atrodi laiku,un pasūti uz to vietu un miers un Bērziņš.:face-wink:
Publicēts: 22.10.12 11:45
 citēt
muzōnu pasūta tas, kurš maksā. arī, ja viņam svimpīga gaume un ar saprašanu švaki. :big_smile:
Publicēts: 22.10.12 13:43
 citēt
Nu būsi ar kādu salecies tipa ielicis mazāk par 3x5 vai, nedod dies,ierakstījis kādam dzēst!:face-grin: Dabiski,ka tas nozīmē sirdsapziņas trūkumu,sadistiskas tieksmes,nekonstruktīvismu,apdiršanu un vispār jebkādas labestības un kultūras trūkumu!A nu koļījies!Kuram nodarīji pāri?
Publicēts: 22.10.12 13:46
 citēt
viecha:Nu būsi ar kādu salecies tipa ielicis mazāk par 3x5 vai, nedod dies,ierakstījis kādam dzēst!:face-grin: Dabiski,ka tas nozīmē sirdsapziņas trūkumu,sadistiskas tieksmes,nekonstruktīvismu,apdiršanu un vispār jebkādas labestības un kultūras trūkumu!A nu koļījies!Kuram nodarīji pāri?

Da fig viņ sazin, es nevienam neesmu raxtijis pēdējā laikā neko vis maz kritizējis neesmu kādu mēnesi vai vairāk, a dzēst vispār nespiežu...
Publicēts: 22.10.12 13:54
 citēt
Viss pareizi!
Popularitāte jāuztur un jāvairo jums abiem!
Lai veicas!
Publicēts: 22.10.12 13:57
 citēt
chukmasoff_f:

Da fig viņ sazin, es nevienam neesmu raxtijis pēdējā laikā neko vis maz kritizējis neesmu kādu mēnesi vai vairāk, a dzēst vispār nespiežu...

OT TAISNOJIES taga , skaties "На поруки" CITĀDI ņemsim , šleperi ievilkt īstajās manierēs pieliksim :D ;D
Publicēts: 22.10.12 14:08
 citēt
Eltons:Viss pareizi!
Popularitāte jāuztur un jāvairo jums abiem!
Lai veicas!

Nu par popularitāti it īpaši te runa ir lieka, jo ter nava tā vieta kur potenciālie klienti apgrozas, a tur kur apgrozas labāk lai neķengā, jo bija jav vienu reizi, kad komentus zem sludekļa salika traukos tādus ka pēc tam pat pazīstami cilvēki ļoti uzmanīgi pasūtija ko bildēt pie manis.
Publicēts: 22.10.12 16:03
 citēt
Jābūt sevišķi garīgi atpalikušam lai vispār atrastos-eksistētu tai portālā.........bet fotoknipsētāji jau nekad nav izcēlušies ar labām prāta spējām :D :D :D :grimace::grimace::grimace::haha::haha::haha:
Publicēts: 22.10.12 17:30
 citēt
Oliss:Jābūt sevišķi garīgi atpalikušam lai vispār atrastos-eksistētu tai portālā.........bet fotoknipsētāji jau nekad nav izcēlušies ar labām prāta spējām :D :D :D :grimace::grimace::grimace::haha::haha::haha:

Par garīgo atpalikšanu vis ir ok, man pat ir papīrs :D ka tāds esmu, tur spēlītes var baigi labi spēlēt starp citu nesen atklāju :D
A kur tad vēl atrasties, facebookā, nihrena nesaprotu kas tur notiek, visu laiku birst visadas ziņas, twitera tas vispār murgs, a kur tad vēl tuset neta?
Publicēts: 22.10.12 17:37
 citēt
Ir jābūt garīgi atpalikušam vai dzīvojošam pagājušā gadsimta vidū, lai noliegtu kādu no sociālajiem tīkliem mūsdienās.
Publicēts: 22.10.12 17:44
 citēt
Es nenoliedzu, bet tīri labi bez tiem iztieku.
Ak jā, feisbuks jau vakar atgādināja, ka 26.oktobrī jāapsveic klasesbiedreni dzimumdienā.
Publicēts: 22.10.12 19:10
 citēt
Uuuu:Ja, čukmāsov, atdzīšos, ka es pat 2 reizes beidzēju, kamēr rakstīju tev tās vēstules, tā bija, tas biju es!

Ar kreiso vai labo roku beidzēji? :D
Publicēts: 23.10.12 12:19 labots
 citēt
Schneider:jāapsveic klasesbiedreni dzimumdienā.
dzimumdiena ir tās dienas, kurā piešķirts dzimums, gadadiena? ja uzreiz piešķirts dzimums, sakrīt ar dzimšanas dienu?
chukmasoff_f:Es tak nebēdāju, bet uzjautrinos :D
es jau a. :grimace:
Publicēts: 23.10.12 12:42 labots
 citēt
dansiga:Ir jābūt garīgi atpalikušam vai dzīvojošam pagājušā gadsimta vidū, lai noliegtu kādu no sociālajiem tīkliem mūsdienās.

Izklausās pēc amatierpsihiatra diagnozes.:face-devil-grin:
Publicēts: 23.10.12 13:49
 citēt
vispār jau kā kompliments arī skan, kad pagodina par gruzčiku. jo raugi - gadās, ka 7/8 paliela kolektīva īsteno locekļu pilnīgi un galīgi bez kāda pamata uzskata sevi par pārāk smalku ļaužu esam priekš gruzīšanas un 9/10 tizloņi - nevar ne zemu pieliekties, ne augstu aizniegt, ne pa trepēm pakāpties, ne vairāk par 2.5 kg pagruzīt. :grimace:
Publicēts: 23.10.12 13:57
 citēt
chukmasoff_f:
Uuuu:Ja, čukmāsov, atdzīšos, ka es pat 2 reizes beidzēju, kamēr rakstīju tev tās vēstules, tā bija, tas biju es!

Ar kreiso vai labo roku beidzēji? :D

satiekas divi angļi:
A: How do you do ?
B: All right !

sinhronais tulkojums:
A: kā tu to dari ?
B: visu ar labo roku !
Publicēts: 23.10.12 14:51 labots
 citēt
Lachux:

burtisks tulkojums. "How do you do?" sen "How do you do!" un uz to abild to pašu vai "дую, дую, но хуёва!"! :grimace:
Publicēts: 23.10.12 15:13
 citēt
haralds:
Lachux:

burtisks tulkojums. "How do you do?" sen "How do you do!" un uz to abild to pašu vai "дую, дую, но хуёва!"! :grimace:
esmu dzirdējis versiju - how do you do - hau du juudu = kāda ir Tava attieksme pret ēbrejiem...
Publicēts: 23.10.12 15:32
 citēt
A kā iztulkosit,kad divi satiekas un saka viens otram labdien>
Hav du ju dū,mr x?
Hav du jū dū mr y?
Abās rindās mainās tikai uzsvars.
Publicēts: 23.10.12 15:41
 citēt
haralds:dzimumdiena ir tās dienas, kurā piešķirts dzimums, gadadiena? ja uzreiz piešķirts dzimums, sakrīt ar dzimšanas dienu?

Skolā vajadzēja mācīties, tev no skolas laikam tik tas, ka ābeci kopā ar brāli nopīpējāt.

Dzimumdiena (Rainis)

Še es esmu, Ritiņa,
Visuskaistākā meitiņa;
Sanākat nu visas saimes
No malu maliņām,
Vēlējat kuplas laimes
Man uz jaunām gaitiņām:
Šodien, mīļie radiņi,
Man ir četri gadiņi.

Zila man ir kleitiņa,
Rozā man ir jakiņa,
Zeķes raibas, kurpes baltas