mok tam dizainerim, pirms *rada*, der padomaat kaapeec taalmeeram skatumekleetaajs ir tur kur vinsh ir, ko dod attaalums starp *actinjaam*, kaa darbojas taalmeers, kas ir paralakse utt...
Pogu izmeeri, izvietojums, kustinaasanas sekas utt. kaa istabas eekaa kura projekteeta *pashu speekiem* bez arhitekta...
Kungam vajadzeeja aprobezhoties ar tekstuaalu uzskaitiijumu...
Maris:mok tam dizainerim, pirms *rada*, der padomaat kaapeec taalmeeram skatumekleetaajs ir tur kur vinsh ir, ko dod attaalums starp *actinjaam*, kaa darbojas taalmeers, kas ir paralakse utt...
Pogu izmeeri, izvietojums, kustinaasanas sekas utt. kaa istabas eekaa kura projekteeta *pashu speekiem* bez arhitekta...
tālmēriem ir grūti uzveidot autofokusēšanos. un tas skatu meklētāja novietojums ar ir neparocīgs - nav iespējams precīzi pateikt kur sākas u kadrs - jāmin. Tā ka diez vai kas cits bez Leicas mūsdienās tos spēs pārdot
Bildes:Vienīgais, laikam, kas iztrūkst ir 10-1000 1:1 objektīvs
8-1200 / 1:0,7! un lai džinsu krekla kabatā iet iekšā!
Bildes:man patīk, ka visas funkcijas ir mehāniski uzliekamas. tobiš saštellējams kamerai esot izslēgtai...
sadalu viedokli. vismaz galvenās. ja divas nedod, tad ar zemiem trokšņiem pie lieliem ISO, 40 - 100 pikseļi un lai mauc 10 rāmjus sekundē, lai mauc ar paceltu spoguli, ar atlocamu displeju un ar tureli, kā kinokamerai 3 tievāku stiklu ielikšanai. liela un melna, lai laba atsaucība uz tekstu "пропустите, полное ведро краски!"!
Paralakse tiek kompensēta automātiski ,ņemot vērā objektīvā uzstellētos fokusa attāluma un distances parametrus!To taču vajadzētu saprast!Tas ir elementārais līmenis.Bet vot kā tālmērs darbojas ar 1000 mm objektīvu...tas jau ir firmas noslēpums.
Nu tas kas taja bilžā pēc grabuļa vien izskatas. A vispār nava man sapņu aparāta, jo ir bildēts ar vis kaut ko, un ja vajag ko ļoti krutu un projektā tam nauda ir paredzēta tad vienmēr var iznomāties. A priekš sevis principā laikam neko nevajaga.
Maris:mok tam dizainerim, pirms *rada*, der padomaat kaapeec taalmeeram skatumekleetaajs ir tur kur vinsh ir, ko dod attaalums starp *actinjaam*, kaa darbojas taalmeers, kas ir paralakse utt...
man domāt, ka "dizainerim" vispār nav idejas ar to, kas ir tālmērs. Daudzi sauc parastu optisko skatu meklētāju par tālmēru.
Topiks gan drīzāk ir par to, kādu fīču salikumu cilvēks gribētu redzēt savā fotoaparātā.
Mans sapņu fotoaparāts ir tāds, kas pats aizietu tur, nezin kur, nobildētu nezinko un tas viss tiktu pirkts par lielu naudu, par kuru es pirktu pasaulsslavu.
man domāt, ka "dizainerim" vispār nav idejas ar to, kas ir tālmērs. Daudzi sauc parastu optisko skatu meklētāju par tālmēru.
Topiks gan drīzāk ir par to, kādu fīču salikumu cilvēks gribētu redzēt savā fotoaparātā.
Tad nosaukums diezi vai būtu: *A Serious RANGEFINDER Compact Camera* + kamerai ir VISI TRĪS tālmēra caurumi (cita tipa kamerām tādi nahren nav vajadzīgi) tikai izvietoti tā, ka būtu gan grūti fokusēties, gan joki uz bildēm.
ko zaļai jaunībai lai saka sirmais... Smags un dārgs. man tāds ir, bet tikai darbam. mokas dienas vai divu beigās ar pirmo sēriju. Diemžēl sapnis ir pretrunīgs- lai ir viegls un ļoti labs. Un tad sanāk 5D3 .
JaanisRainis:ko zaļai jaunībai lai saka sirmais... Smags un dārgs. man tāds ir, bet tikai darbam. mokas dienas vai divu beigās ar pirmo sēriju. Diemžēl sapnis ir pretrunīgs- lai ir viegls un ļoti labs. Un tad sanāk 5D3 .
nu nez, man domāt, 5d3 nav tās naudas, ko šis maksā, vērts
UldisMuzikants:jā , tā it kā ir, 1Dx reletīvi labāks. bet- smagums tiešām ir vērā ņemams faktors, vismaz kāzu gadījumā. Vēl jau ir izvēle= 1d4, kas ar ļoti labs.
Man pagaidām apmierina tas, kas man ir... ...man drīzāk tēma virzās uz sapņu objektīvu... būtu super, ja mas standarta objektīvs būtu maziņš transformers Tad nebūtu jādomā vajag vai nevajag pirkt citu... vnk ieejot ''menu'' un izvēlētos objetīvu pēc nepieciešamības,mazais transformerītis rīkosies un vsjo! AIZĀ!!
Objektīvs un aparāts laikam ir sistēma, nedalāma. matricas lielums arī varētu būt manāms. ja liela matrica, kā , teiksim, Pentax 645, vai kā to sauc, tad derētu, lai bajonete būtu ar maināmu attālumu no tās, lai var uzlikt arī cropam paredzētos objektīvus.
Rolands66:Ideāls fotoaparāts pats vazātos,meklētu klientus un strādātu. Mājā būtu īsu brīdi,lai atdotu iepelnīto piķi.
Tieši tāds arī tiks radīts kaut kad nākotnē.Vienīgi piķa nodošanas brīdī gudrais aparāts pateiks-kas tu tāds?Nafig man būtu jāatdod savs kāposts kaut kādam tur stulbenims?Es pats zināšu kur te meitenes un krogs!
Rolands66:Ideāls fotoaparāts pats vazātos,meklētu klientus un strādātu. Mājā būtu īsu brīdi,lai atdotu iepelnīto piķi.
Tieši tāds arī tiks radīts kaut kad nākotnē.Vienīgi piķa nodošanas brīdī gudrais aparāts pateiks-kas tu tāds?Nafig man būtu jāatdod savs kāposts kaut kādam tur stulbenims?Es pats zināšu kur te meitenes un krogs!