forum.gif
Nikon SU-800
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon SU-800
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.05.07 02:50
 citēt
vai kādam nav Nikon SU-800 ??? varbuut kaads ir tureejis rokaas un lietojis un var padaliities domaas/pieredzee ?
Publicēts: 31.05.07 15:26
 citēt
Vai ne SB?, ja blice.
Publicēts: 31.05.07 16:28
 citēt
Vai ne SB?, ja blice.

SU ir kontrolieris ...
Publicēts: 31.05.07 18:02
 citēt
SU ir kontrolieris ...

Slēdža palaišanai?
Publicēts: 01.06.07 11:13
 citēt
Lietoju pats Canon sisteemu un man kaadreiz bija ST-E2 (ekvivalents nikon lietinjai).
Vairaak chakara nekaa baudas. Miinusi buus tie pashi, kas SU-800:
1. Infrasarkanaa saikne. Jabuut tieshaa redzamibaa un jo gaishaaks araa jo mazaaks darbiibas attalums.
2. "Redzes lenkis". citreiz blice bija jaaliek gandriiz tuvu kadra malai. Ja platlenkii focheesi, lielaakas ziepes, Arii ar kontrgaismaam buus ziepes.
3. Neuzticamiiba, nevar paljauties flash auto rezhimiem.

Pats pamociijos, secinaaju ka meesls un pardevu. Nopirku radioraiditaju komplektu un Metz veco aamurzipeni un esmu laimiigs.
Pie tam tev Nikon zipenei ir PC ieeja, taa ka tavaa vietaa nopietni apsveertu iespeju par radioraiditajiem nevis investeet SU-800

man ir triis sb-800 un parsvara ir liela probleema lietot 2 uzreiz zibenus ka arejos ja tie ir taalu viens no otra... radio palaideeji man ir bet man baigi patiik ka zibenes straada TTL rezhiimaa un nav jaastaiga turpu shurpu lai reguleetu jaudu. jo vinas lietoju loti steigaa un nav laika 3 reizes skraidiit mainiit jaudas...
Publicēts: 04.06.07 18:58
 citēt
Publiskā vietā, kur visi šķauda ar ziepenēs iebūvētajām blicenēm, ar gaismas palaidēju neiet cauri. Bet nu dārga pārlieku pēc manas saprašanas sanāk tā gaismošana ar daudzām SB-800.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):