Šonedēļ 27.-28.oktobrī Ogrē, Mūzikas skolā būs seminārs "Egona Spura ceļš". Programma un vairāk info te: fotoklubsogre.lv... Šogad divas dienas. Ieeja bez maksas.
Kur rodās šitādi te vārdi, kā Harijs Daina Liepiņš? Vecāki bija izdomājuši, ka, ja būs dēls, sauks par Hariju, bet, ja meita - par Dainu? Un, kad piedzima, nevarēja saprast, kas tad īsti ir?
susurs:Kur rodās šitādi te vārdi, kā Harijs Daina Liepiņš? Vecāki bija izdomājuši, ka, ja būs dēls, sauks par Hariju, bet, ja meita - par Dainu? Un, kad piedzima, nevarēja saprast, kas tad īsti ir?
Man bija labs paziņa "Emiljānis" vārdā , nevis krivu Jemeljan bet tieši Emiljan , tad ļaunas mēles melsa ka ma`mite nevarēj izškirties NO KĀ tad tas bērns no Emīla vai Jāņa un nosauca par Emiljani
susurs:Kur rodās šitādi te vārdi, kā Harijs Daina Liepiņš? Vecāki bija izdomājuši, ka, ja būs dēls, sauks par Hariju, bet, ja meita - par Dainu? Un, kad piedzima, nevarēja saprast, kas tad īsti ir?
Saulīte, tā - augstdzimtības pazīme. Jokoju. "Triju draugu" autors /Erich Maria Remarque/ arī savu otro vārdu esot pievienojis 24. gadu vecumā, 1922 gadā. P.S. Ceļojumu un vēstures, sevišķi jaunās - pēc auseklīšu ēras, interesentiem varu ieteikt 14:00 / 28.10.2012. paklausīties Aiju Bley. Tandēmā ar Elvitu Ruku īsteno projektu par dzīvi bijušajās Savienības republikās šajos divdesmit gados. Mierīgi, bez runām par "megaslavu". Paralēli virtuālajam (www.15 madsheep.com) tiek izdoti apraksti par katru no republikām - grāmatas formātā, ar dokumentālām fotogrāfijām. Meitenes STRĀDĀ.
Diez iespējams apmeklēt pasākumu tikai otrā dienā? Pirmajā redz visādas ģēlas jau patālā pagātnē ieplānojušās. Jeb ja pirmā rītā reģistrācijā nav, tad ņefig savu purnu bāzt iekšā?
susurs:Diez iespējams apmeklēt pasākumu tikai otrā dienā? Pirmajā redz visādas ģēlas jau patālā pagātnē ieplānojušās. Jeb ja pirmā rītā reģistrācijā nav, tad ņefig savu purnu bāzt iekšā?
Muhinu gribās apskatīties, saklausīties.
Droši! Redzēsi, un ne tikai to vien (ja kāds domās iebilst, sameklē Voldemortu, tur tikai viens tāds būs :face-wink
Ja no bērnības atceramies Kapteiņa Granta bērnus, tad tur viens no personāžie bija vārdā Žaks Eliasens Fransuā Marija Paganels.
Vot vells,palaidu garām!Ja jums uz ielas kāds mēģina atņemt somiņu,tad sakiet -es no Voldemorta.100 punkti ļaundaris aizmuks!Vot ja tikšu uz Ogri,toč izmantošu-ti čto b...ģ Voļdemorts ņeznaješ?
viecha:Vot vells,palaidu garām!Ja jums uz ielas kāds mēģina atņemt somiņu,tad sakiet -es no Voldemorta.100 punkti ļaundaris aizmuks!Vot ja tikšu uz Ogri,toč izmantošu-ti čto b...ģ Voļdemorts ņeznaješ?
Ja neiziesi feskontrol uz semināru - varbūt , ka varēšu pierunāt vadību, ka neesi disidents, pārbēdzējs vai kā citādi nevēlama persona. P.S. Kad rakstīju, minēju - kurš pirmais atsauksies. Par to,ka atsauksies, šaubu nebija. Tā vietā, lai ko par tematu...
Nav tur nekāda feiskontroļa, pagājušā gadā viens briļļains vecis ar pliku pļešu tā-ā-ādā ķitē peldēja pa vestibilu, kamēr ietenterēja zālē un laikam aizmiga, īsti nepiefiksēju, kurā brīdī viņu aizvāca prom.
Rolands66:www.15 madsheep.com ????? voldemort,par ko runa??
Ko es būtu izlaidis? Ir fotogrāfes vārds, uzvārds. Ir uzstāšanās laiks semināra otrajā dienā. Ir neliela anotācija par autori. Čukča nav lsītājs - čukča ir rakstītājs? Varu nedaudz paskaidrot - šo projektu ievēroju jau vairākus gadus atpakaļ. Kad abas autores, atgriezušās no vienas - Kirgīzijas ekspedīcijas, publicēja dažas skices. Mēs ar motocikliem, trīs ekipāžas, to ceļu veicām 1987-tā gada augustā. Čirčika -Oša - Horoga. Augstkalne, Pamira trakts. Slēgtā zona, robeža ar Ķīnu, Afganistānu pa robežupi Pjandžu. Meitenes to ceļu veica ZIEMĀ, ar gadījuma mašīnām, stiepjot uz muguras ceļojuma visu vajadzīgo, ieskaitot fotokameras, naktis pārlaižot pie vietējiem iedzīvotājiem. Tuvplānā redzot vienkāršā cilvēka dzīvi, ikdienu.Tāpat, kā pārējos ceļojumos pa citām republikām. Respect! Nez kāpēc, pafiltrējot atmiņā F/bloga brašuļu publikācijas, radās doma - reti kurš to vispār dabūtu gaatavu...
JaanisRainis:Ja māte dzemdībās nomira, tad mātes vārds tika pievienots kā otrais vārds. Tā bija manos laikos.
Es tik nesaprotu, kāpēc jāiet Spura ceļš vai jāiet pa Buclera pēdām, vai ta ko citu nevar izdomāt?
Tavos laikos - tas bija, kad Tevi sauca par Pliekšānu? Par Spura ceļa gājējiem - visticamāk, viņiem šis ceļš ir pieņemams, tuvs. Vari provēt ko tādā mērogā saorganizēt. Ar saukli - Pa Jāņa Raiņa ceļu. Veiksmi Tev, lai izdodas!
susurs:Diez iespējams apmeklēt pasākumu tikai otrā dienā? Pirmajā redz visādas ģēlas jau patālā pagātnē ieplānojušās. Jeb ja pirmā rītā reģistrācijā nav, tad ņefig savu purnu bāzt iekšā?
Var piedalīties tikai otrajā dienā, kā arī ierasties vēlāk vai tikai uz autoru, kas interesē. Starp uzstāšanām ir pauzes, kuru laikā daudzi izmanto iespēju iziet vai atgriezties zālē. Nav jau zinātniska konference Ar cieņu pret citiem klausītājiem, bet brīvi.
Es tik nesaprotu, kāpēc jāiet Spura ceļš vai jāiet pa Buclera pēdām, vai ta ko citu nevar izdomāt?
Egons Spuris ilgu laiku bija Ogres Foto kluba vadītājs, spēcīga personība. Seminārs ir arī kā cieņa un piemiņa viņam.
f-foto:Zināju, ka Balčus kā fotogrāfs satiek ... ēēē jaukas meitenes, bet, ka pilsētvidē fotografētu, tas ir interesanti. Lai gan www jau liecina, ka zirgu fotogrāfs viņš arī īsti nav.
Valdemortam- es, kā privātpersona, tāda mēroga pasākumu, kā fotoklubs nevaru organizēt. Mani vienmēr mazliet kaitina tas, ka kaut kādus pasākumus apkarina- agrāk ar Raiņa vārdu, kaut tajā dzejā nekas no Raiņa, tagad kaut ko citu, kaut gan- cik var runāt par Spuri un Bucleru?
Meduslācim- tas tā ironiski- pa savām pēdām, kā lācītis Pūks ar sivēnu iet pa apli, dzenoties pakaļ arvien pieaugošam milzu lempju baram. Arī tā notiek! Ejam pa savām pēdām un paši no sevis baidāmies.
Man te tagad negribētos idejiskos brikšņos līst, bet tā tīri kā brends,atpazīstamība ,blā blā man domāt šis savirknējums strādā labi. Kas attiecas uz daiļradi ,biedriem arī dod kaut kādu stimulu nekrist ar seju dubļos. Bet vai pats Spuris piekristu tam ka lozungs atbilst darbiem nudien nezinu. It kā starp tiem,kuri viņu pazina domas dalās.
Dēļ šitādas vienreiz laikam kādu ribu ielauza,klopes laikā Lielvārdes stacijā kurtkas kabata aiz tās durtiņu ručkas aizķērās.Kamēr kabinājos vaļā nepaspēju no nākamā pūtiena izvairīties