Kamēr es meklēju savu lādētāju (mēģinu nopirkt jaunu, jo acīmredzot mans oriģinālais Canon lādētājs nevēlējās atgriezties mājās no Ķīnas (visticamāk dzimtenes) ceļojuma)
Tad nu man tāds jautājums - gadījumam, ja neatradīšu oriģinālo lādētāju pa sakarīgu cenu (50 Ls negribās izmest).. tad kāds ir jūsu viedoklis par "alternatīvo" lādētāju izmantošanu?
Tas nebojā bateriju? Jāsaka, ka mana fotoaparāta baterija joprojām ir izcila... negribētos ar vieglu rokas vēzienu visu sabojāt...
Pa piecīti oriģinālo "baču" visdrīzāk nenopirksi... Tur jau tā nelaime...
Nevajag tik dikti satraukties- man no 8 aķiem (2x4 kompl BP-511) tikai viens pāris ir oriģinālais un reāli dižu starpību nejūtu. Protams, var arī nepaveikties, bet tā izredze nav liela- ir vienādi ātri nobeigušies no vecuma gan "labie", gan "kreisie". ... Tomēr oriģinālais maksā ap 50,. bet "kreisais"- 5x mazāk...
ORĢINĀLIEM ir tāds gļuks ka DAŽI CANON nelādē "Alternatīvās" bačareikas Kādu tieši , kādam modelim tev vaig ? Ja modelis nav mainijies tipa EOS 500D tad rekāds lētucis www.camerabatterychargers.co.uk... vai šite www.batteryupgrade.com...
Lunis:ORĢINĀLIEM ir tāds gļuks ka DAŽI CANON nelādē "Alternatīvās" bačareikas Kādu tieši , kādam modelim tev vaig ? Ja modelis nav mainijies tipa EOS 500D tad rekāds lētucis www.camerabatterychargers.co.uk... vai šite [url=http://www.batteryupgrade.com/shopBrowser.php?shopGroupId=38004160&tracker=adwords_world_Digital_ADPT&langId=&gclid=COff9pKLnLMCFRJ7cAod0CEAjg#/shopGroupId/38004160
Lādētājs CANON EOS 500D (Rebel T1i) fotoaparātam. Lādētāja marka LC-E5, baterijas marka LP-E5 (ja pareizi spēju atrast internetā, jo lādētāja man vairs nav, bet baterijas pa ķērienam ar nav)