Taisos tikt pie jauna drauga Furby (2012) 3 reinkarnācijas. Vecais jau bija labs, bet šitais ir OH, oh, oh ku labs. Nez kāds šeit ar šo jau ir darbojies? Izskatās , ka īstā lieta kad šie ir vairāk par trim :0 Kādi iespaidi? ko?
Ot šitā pataise jau ir DRAUSMĪGA Ja iepriekšejais bija stulba lelle šitas jau ir baiss "Vidēja lumpeņa" labākais draugs ;D ;D It seviški pēc 3 minūtes viģikā !
Vajag, vajag, vajag, tev to noteikti vajag!!! Piestāvēs pie tā 2000 EUR vērtā datorkrēsla, iedvesmos gan tevi gan arī tavu skolnieci Sūnu jaunu šedervu radīšanā. OH, oh, oh ku labs, bet lielākais efekts būs, ja pa galdu dancos ne mazāk par astoņiem :o, iespaids būs graujošs. Un neaizmirsti to visu uzbildēt savā augstajā cilvēciskajā stilā un atrādīt arī mums.
SkyNet... nemaz nesmejies, šo vārdu degradējuši terminatoru bojeviki... patiesībā tas bija reiz reāls peidžeru tīkls Amerikā tāpat kā pie mums Baltcom+ un šis vārds pat manā patentā pieminēts savā laikā, kad balstīju savu izgudrojumu uz šādu tīklu.
Lunis:
NEMAZ nē , aziātiem mēdz gadīties specifiska izpratne par EROTIKU
..Tak ne jau šitāda..!?
Tieši tāda, esmu no Šanhajas vedis iepakotas nēsātas sieviešu bixītes, vienam kolekcionāram uz Maskavu , vcēl 90 sākumā, nebija tikai konservu bundžā bet aizvalcētā vakuma maisiņā.
Schneider:Es naeapsaukājos. kad tevis vēl nebija pasaulē, parādījās filma par Terminatoru.
Kā to var tā zināt, ka manis nebija? Es jau tādas filmas pārāk neskatos. Bet nu tās tehnoloģijas jau atīstās ar, skat kāda robot roka uztaisīta.. strādā ar labi
Ļoti vienkārši - tie, kuri bija pasaulē, kad tā filma parādījās uz ekrāniem, šodien jau ir pieauguši.
kā tad muļķības... ne jau pieauguši, bet satrunējuši kā veci praulu gabali, gan jau ir arī par pelniem pārvērtušīes. ... Kā man mācīja skolās, tad - ja gribi nodarboties ar mākslu (nu kaut foto) tad jau gan vajaga uz pasauli bērna acīm raudzīties, savādāk nav jēga.
Schneider:
Ļoti vienkārši - tie, kuri bija pasaulē, kad tā filma parādījās uz ekrāniem, šodien jau ir pieauguši.
kā tad muļķības... ne jau pieauguši, bet satrunējuši kā veci praulu gabali, gan jau ir arī par pelniem pārvērtušīes. ... Kā man mācīja skolās, tad - ja gribi nodarboties ar mākslu (nu kaut foto) tad jau gan vajaga uz pasauli bērna acīm raudzīties, savādāk nav jēga.
tas, kurš ar bērna acīm skatās uz pasauli, vai tad TĀĀ runāa!??!?!?!;-pppp