forum.gif
Liepājas fototuss 2013 16-17 febr.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Liepājas fototuss 2013 16-17 febr.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. 13
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.02.13 19:08
 citēt
............:)...........tikko izlasīju jauku vestuli - un vienīgais ko vēlos no tās nocitēt ir : ...."Kad paši rīkosiet pasākumus, tad varēsiet arī kritizēt....:)"........
Ja pasākumā piedalās gandrīz 50 fotogrāfi un visi fotografē, tad reportāžas būs daudz. CerambyX sirdsmieram varu pateikt, ka mēs visi strādājās 6 dažādās grupās un vismaz daļa fotoreportāžu būs krasi atšķirīgas....;)
Publicēts: 17.02.13 19:11
 citēt
negatIvs:Tante, Tu arī kā atsaldējusies... nepiedēvē skaudību tēmā, kas mani tik dziļi neinteresē, lai skaustu...
personiskie uzbraucieni , varētu liecināt par argumentu trūkumu, pasākuma aizstāvjiem. labāk apgāzt manu pieņēmumu, par izbraukuma cirku, un miers mājās ... . ja nopietni, tad turpinot Rolanda tēmu, par imidžmentu, domāju, ka pie tam nebūšanām, pie vainas ir šāda veida pasākumu saistīšana ar foto vārdu, visos locījumos, un organizatoru nespēja, ar humoru uztvert notiekošo..... :bad_smile:

Pēc Taviem tekstiem var saprast tikai to, ka skauž, ja pats būtu bijis, piedalījies , redzējis un t.t., tad varētu ko spriest , bet tagad tikai tāda tukša , bezjēdzīga spriedelēšana ar skaudības vai nenovīdības smeķi ...........
Saucamais marketings bija augstā līmenī pieejamo tehnisko, finansiālo iespēju rāmjos.
Bija vismaz 7-8 pirmspasākuma publikācijas dažādos soc.tīklos, cik minos 2 vai 3x presē un t.t.
Kā jau teicu, Tu spriedi par kaut ko neatraudams pakaļu no beņķa un redzot 6 stulbas bildes kaut kur :) , ko ta neatbrauci dabā pačamdīt kas un kā un tad tik tiešām Tavām pārdomām, recenzijām, kritikai būtu kāda vērte , bet tagad tikai daiļdiršana :D :D :D , pasmaidi un pārtopi par "Pozitīvu" :D
Publicēts: 17.02.13 19:17
 citēt

Ja pasākumā piedalās gandrīz 50 fotogrāfi un visi fotografē, tad reportāžas būs daudz. CerambyX sirdsmieram varu pateikt, ka mēs visi strādājās 6 dažādās grupās un vismaz daļa fotoreportāžu būs krasi atšķirīgas....;)

Gaidīsim, skatīsimies :) Bet pārmetumi par reportāžu saturu noteikti nav adresēti organizatoriem - tur katram autoram pašam vajadzētu sekot līdzi jau publicētajām reportāžām un censties piedāvāt kaut kādu savu, savādāku skatījumu uz pasākumu. Tā ka ja sāksies masveidīga atkārtošanās, tad nu nekas cits neatliks kā 'noriet' - lai kādos nākamos fotoplenēros (ne tikai Liepājā) tomēr piedomā līdzi pie tā, lai visas bildes neizskatās 100% tādas pašas kā citiem, bet ir kaut kāda sava 'odziņa' tajās :)
Publicēts: 17.02.13 19:18
 citēt
es veicu, ļoti pozitīvu darbu .... atzīst to kāds, vai neatzīst , tas jau ir cits jautājums..... spriežu, ne tikai pēc sešām bildēm, ir taču vēl pagājušā gada arsenāls pieejams ....
nav man laika te vairāk uzkavēties , pētu katalogus www.antiqueclockspriceguide.com... :bad_smile:
Publicēts: 17.02.13 19:19
 citēt
Ha, varu tikai organizētājus apsveikt,vēlēt veiksmi nākamo plānu perināšanā un cerēt,ka citreiz iekritīs man labvēlīgākos datumos . PRIEKĀ
Publicēts: 17.02.13 19:30
 citēt
šajās brīvdienās apčubinātais jauniegūtais kolekcijas eksempluārs, izrādās 1925 gada ražojums img.fotoblog.lv... :bad_smile:
Publicēts: 17.02.13 19:50
 citēt
negatIvs:šajās brīvdienās apčubinātais jauniegūtais kolekcijas eksempluārs, izrādās 1925 gada ražojums img.fotoblog.lv... :bad_smile:

Gustav Bekker's
Publicēts: 17.02.13 19:52
 citēt
Negativs, tu te galiigi ne par teemu te iebrauci! Un tā kā es tur biju, ta viennozīmīgi tev pa kaklu, ka uzdrīksties man arī kā pasākuma dalībnicei braukt augumā ne par ko! A nu ka marš stūrī un nokaunies.. :) UZvesties galiigi nemaaki! :)
Publicēts: 17.02.13 19:55
 citēt
Milzīgs paldies pasākuma organizatoriem, pasākums bija ļoti foršs, sirsnīgs, aizraujošs un darbīgs. Tik daudz smējusies un labi jutusies, kā arī fotogrāfējusi sen nebiju! ;)
Līguci, vēlreiz bučas tev jubilejā! :*
Publicēts: 17.02.13 20:14
 citēt
Paldies Līgai un visiem pārējiem, kas darīja visu iespējamo un neiespējamo, lai šis pasākums notiktu un izvērstos tik feins :face-smile:

Paldies pasākuma dalībniekiem par dāvātajiem smiekliem, smaidiem, izdancināšanu un visu pārējo :face-wink:

Līgai vēlreiz daudz, daudz laimes dz.dienā! :face-kiss:
Publicēts: 17.02.13 20:57
 citēt
Jā, paldies arī no manis organizatoriem!
Pasākums izdevies uz goda!
Arhīva jūra, jāsāk šķirot...
Publicēts: 17.02.13 20:58
 citēt
negativs, ja TEVI neinteresē šādi pasākumi ... nu tak klusē un ej garām!!!! ŠObrīd Tu atgādini tādu mazu kvanšķi, kas rej, asti iežmiedis ;-pppppp
KAS šinī pasākumā bija slikts? Katrs, kurš tur bija, nodarbojās ar to, kas pašu interesēja. Nu nedzīvos visi pēc Tava likuma un nebraukās riņķī vienatnē, fotografējot kaut kādus nesaistošus kokus un bezemocionālas ainavas! Vienam meita, otram māte, trešam kleita ....
Publicēts: 17.02.13 21:05
 citēt
dansiga, savā elementā... neinteresē tik dziļi, lai kaut kas skaustu .... neiet runa par katra darbībām, bet par pasākuma cirka statusu vispārināti .... uz mani nerādi, es sevi nepozicionēju, kā fotogrāfu, nelienu bildēt pasākumus, foto stūrīšos, nerīkoju kursus, un izstādes, nepiedalos ar foto saukļiem dekorētos tusos, līdz ar to nedegradēju latviešu fotogrāfa tēlu. :bad_smile:
Publicēts: 17.02.13 21:09
 citēt
........;).......paldies, manai foto ģimenei.....:).....esmu gan saslavēta, gan samīļota...jūtos kā lielu un labu darbu padarījusi..;)...būs oky....:)....ja NEGATĪVAM kas netīk, tad lai pogo savā nodabā....:DDDDD
Publicēts: 17.02.13 21:11
 citēt
Girtsons:pie manis iemaldījies Canon 77mm vāciņš ;) a kam tas i? :face-kiss:

Vineta vakar vakarā izmisīgi meklēja...
Publicēts: 17.02.13 21:15
 citēt
Starp citu, kurš mani šorīt no rīta mazajā Fonteinā meklēja? :what: :face-grin:
Publicēts: 17.02.13 21:17
 citēt
negativs, a kas IR fotogrāfs?
Publicēts: 17.02.13 21:19
 citēt
ERA:Starp citu, kurš mani šorīt no rīta mazajā Fonteinā meklēja? :what: :face-grin:

Aizdomas uz Smartinu...
Publicēts: 17.02.13 21:28
 citēt
Eltons:Aizdomas uz Smartinu...

Smartins jau nu zināja, ka es nenakšņoju Fonteinā... tā ka diez vai tas bija viņš :what:
Publicēts: 17.02.13 22:15 labots
 citēt
Paldies visiem par pasākumu, bija OK.

Suņi rej, karavāna iet tālāk
Publicēts: 18.02.13 10:42
 citēt
Par ko cepiens?

Un es ERU nemeklēju :bad_smile:
Publicēts: 20.02.13 20:16
 citēt
Nākamo plenēru kāds jau plāno? :face-smile:
Publicēts: 20.02.13 20:28
 citēt
uljens:Paldies visiem par pasākumu, bija OK.

Suņi rej, karavāna iet tālāk

Ko Tu tur muldi, Uldi? Ne Tu suns, ne karavāna. :)
Publicēts: 20.02.13 20:28
 citēt
smartins:Nākamo plenēru kāds jau plāno? :face-smile:

Plāno. Šogad būs daudz plenēru. Runā ,ka krīze beigusies-jārauj uz pilnu spoli.
Publicēts: 20.02.13 23:12
 citēt
Man pēc šī pasākuma gandrīz vai gribas teikt: es jūs visus ļoti mīlu!
Publicēts: 20.02.13 23:44
 citēt
dolldia:gandrīz vai

bet tomēr nē :P
Publicēts: 20.02.13 23:52 labots
 citēt
Uz kādu brīdi gan... :D
Publicēts: 20.02.13 23:57
 citēt
Tā ka ja sāksies masveidīga atkārtošanās, tad nu nekas cits neatliks kā 'noriet'

A, kas slikts atkārtošanā?!
Publicēts: 21.02.13 14:42
 citēt
rg_:
A, kas slikts atkārtošanā?!

Cilvēkiem no malas, kas nav bijuši pasākumā, garlaicīgi taču.. Fotogrāfi taču nav aitas, kas bariņā dara visi vienu un to pašu. Tā ka, ja piedalās n cilvēki, tad nu es sagaidu, ja ne gluži n pilnīgi dažādus skatījumus uz pasākumu, tad nu tomēr kaut kādu apliecinājumu, ka katrs autors ir tomēr mēģinājis kaut ko no sevis ielikt tajās fotogrāfijās. Mani jau nošokēja komentārs par vienu interesantu kadru, kas man arī šķita ļoti foršs - "o jā, redzēju jau uz fočika vakar, bet cita fotogrāfa izpildījumā".. Tātad te nu bija katram savs skatījums uz pasākumu.... :face-crying:
Publicēts: 21.02.13 14:48 labots
 citēt
bēdīgi, bēdīgi...

šito nav kāds gaudulīgais fotoblogeris sacerējis? :) www.youtube.com...

I left it to chance; I never should’ve let this get so far out of hand.
But I’ll do anything to not be alone ’cause when I’m alone you know I’ll…
I can easily fall back into old habits that I thought I’d left behind
And they rip me apart and I realize…

Don’t be alarmed, I have to lie
Take everything and keep it in stride.
I know I’m sick and I’m not right. I’m so fucking tired of living this life.
I’m aching, myself, I’m sorry that I cannot get past what keeps me away from the light.
I hope this explains my problem to you, because I feel like this every night.
Feel like this every night.
(Night after night)

Don’t wanna be like this, anxious, angry, hopeless, upset- all the time.
Unable to get back the feeling I lost somewhere along the line.
I wear it all on my sleeve and everyone sees no matter how hard I try.
I’ve never felt worse in my whole life.

Don’t be alarmed, I have to lie
Take everything and keep it in stride.
I know I’m sick and I’m not right. I’m so fucking tired of living this life.
I’m aching, myself, I’m sorry that I cannot get past what keeps me away from the light.
I hope this explains my problem to you, because I feel like this every night.
Feel like this every night.
Publicēts: 21.02.13 19:16
 citēt
.......domāju nekļūdos teikdama, ka šis ir privāts fotosaits. Šeit ir dažādu vecumu un tikumu fotogrāfi. Ar daudziem esmu pazīstama un ar daudziem arī privāti sarakstos. It kā normāli cilvēki, bet kad parādās šeit zem nikiem, paliek par neatriebjamajiem taisnības cīnītājiem. Katram ir tiesības uz savu viedokli un ir tiesības to izteikt, taču neizprotams ir fakts, ka šī fotosaita pasažieri uzņemas tiesātāju lomu tur, kur tiesas vispār nav. Ja man nepatīk veci vilcieni un bērnības dienu vilcienstacijas, kaķi sniegā vai nebeidzami varavīksnes praidi es taču nemetos apmācīt visus šo fotoreportāžas autorus, kas darāms un kas ne. Es cienu viņu izvēli un novēlu ar laiku saprast kas ir kas. Tas ir tiesa, ka pēdējās dienas pasākuma reportu ir daudz, ka tiem kuri tur nav bijuši ir garlaicīgi skatīties, bet tad lieciet savus pasākumus, savas reportāžas un parādiet kas ir labi un slikti. Pašlaik ir radīta situācija, ka vieni atceras pasākumu Liepājā, bet citi stāv ceļmalā un ar saviem komentiem cenšas jaukās atmiņas sabojāt. Reāli es neesmu izlasījusi nevienu kaut cik ievērības cienīgu komentu par reportāžu izveidi utt, utt.....ir tikai nejauki uzbraucieni foto autoriem......varēju jau klusēt, taču man ir sāpīgi, ka cilvēki ir tik skaudīgi un egoistiski......pasākums ir privāts, taču ne slēgts...bija aicināti visi, taču lasot visu šo nepatieso info par īpašajiem viesiem.......nu, jā.....:(((((
Publicēts: 21.02.13 19:18
 citēt
Late, tak neņem galvā .... nīgrie bija un būs .... bet tā jau viņu problēma - ar nīgrumu sabeigt sevi .....
Publicēts: 21.02.13 19:24
 citēt
Late, galvenais, ka tie kas bija nesaskumst, jo visiem patika un neviens skaudīgs komentārs nevar pārsist to visu kas mums tur bija! Un tas bija super!
Publicēts: 21.02.13 19:27
 citēt
man arī skaudība un par to, ka netieku uz šādiem pasākumiem.
Publicēts: 21.02.13 19:34
 citēt
Ehh, uzjundīja atmiņā senos laikus un diskusijas www.fotoblog.lv... :face-smile:
Publicēts: 21.02.13 19:43 labots
 citēt
CerambyX:Ehh, uzjundīja atmiņā senos laikus un diskusijas www.fotoblog.lv... :face-smile:

He, he, labais!
Visi "anonimusi" pēc šīm diskusijām tika izbanoti..."
Ā, un tika samuhļīta punktu skaitīšanas sistēma, lai nebūtu pirtdraudziņu balsojuma.
Publicēts: 21.02.13 19:45
 citēt
...:)....hmm..visi tik jauniņi....un Daiņonkuls ar....:face-smile:.....tas bija vēl pirms manas ēras....:face-smile:
Publicēts: 21.02.13 19:47 labots
 citēt
Late:...:)....hmm..visi tik jauniņi....un Daiņonkuls ar....:face-smile:.....tas bija vēl pirms manas ēras....:face-smile:

Bija, bija... kā atceros, pirmo fototusiņu inicializēju 2004.gadā ņemot par kodolu Pogas dalībniekus (atpazīstiet kādus?):
Publicēts: 21.02.13 20:08
 citēt
mī un žē ko izvilkuši gaismā - es jau pat biju aizmirsusi :-0))))
Publicēts: 21.02.13 20:14 labots
 citēt
Late:............:)...........tikko izlasīju jauku vestuli - un vienīgais ko vēlos no tās nocitēt ir : ...."Kad paši rīkosiet pasākumus, tad varēsiet arī kritizēt....:)"........

opaa. buus veel? :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10