forum.gif
Liepājas fototuss 2013 16-17 febr.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Liepājas fototuss 2013 16-17 febr.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. 13
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.02.13 20:14
 citēt
....dažus pazīstu un Pogā arī esmu.....:)...super bilžuks.....:face-wink:
Publicēts: 21.02.13 20:18 labots
 citēt
dansiga:mī un žē ko izvilkuši gaismā - es jau pat biju aizmirsusi :-0))))

Dansiga parasti kaut kur pazūd no kopbildēm, vienu knapi atradu, kur ir... bišķi svaigāka bilde:

Hmm... saskaitīju, kas vēl Latvijā palikuši (nu labi, viens atgriezies)...
Publicēts: 21.02.13 20:32
 citēt
:-))))
Publicēts: 21.02.13 20:40
 citēt
Viens izskatās pēc Alvita. Alūksne?
Publicēts: 22.02.13 01:14
 citēt
Ja jau te visa vecā nostaļģija tiek vilkta no putekļainās aizskapes laukā... Tad jau... šos te pasākumus arī bez ievērības atstāt nedrīkst :))

Publicēts: 22.02.13 08:10
 citēt
O, jā, leģendārās Haidukpirtis... diemžēl ne pirmajās ne pēdējās dalību neesmu ņēmis...
Toties visus viennojošie Fotobloga pasākumi gan ir ko vērts:

Un... Droperidol... protams, slavenais Alūksnes Alvits arī piedalās mūsu kompānijās, reizē ar daudzām foto slavenībām, kā piemēram, Bauskas leģenda Kreitenbergu Māris:
Publicēts: 22.02.13 09:21
 citēt
susurs:Ja jau te visa vecā nostaļģija tiek vilkta no putekļainās aizskapes laukā... Tad jau... šos te pasākumus arī bez ievērības atstāt nedrīkst :))

:) un par spīti Z un skauģiem, notiek regulāri :P

Publicēts: 22.02.13 10:11 labots
 citēt
Apskatot tās jūsus tuss bildes, no agrākās līdz šitai sezonai, lieliski redzam alkohola radītās degradācijas pēdas. Vērtīgas bildes.:face-devil-grin:
Publicēts: 22.02.13 10:23
 citēt
...jā ļoti vērtīgas bildes. Tā ir vēsture, kuru pārtaisīt nevarēs ne VValdis, ne martins_goncars, ne kāds cits kunkstētājs. Katrs foto nes sevī atmiņas un emocijas, kuras klāt nebijušajiem nav ne izprotamas, ne pieņemamas, jo viņi taču tur nebija......un te atkal ir tas jaukais un populārais teiciens - ......nepatīk, neskaties...:).....par alkoholu runājot - par to spriedelē tie, kuriem tas pašiem garšo, vai ir garšojis.....bet ja nu pavisam liels iedzimts naids pret šo ugunīgo dziru , tad varbūt ir jāpadomā par sanitāra vietu Straupē.....:D
Publicēts: 22.02.13 10:26
 citēt
VValdis:Apskatot tās jūsus tuss bildes, no agrākās līds sāitai sezonai, lieliski redzam alkohola radītās degradācijas pēdas. Vērtīgas bildes.

Akk... nelaimīgais alkoholiķis... netiek un netiek vaļā no kompleksiem... pat Haiduka sulās un čipšos redz alkoholu...
Tā nu tas ir ar tiem primitīvajiem mietpilsonīšiem, bez alkohola nespēj iedomāties savu dzīvīti saskarsmē ar citiem...
Publicēts: 22.02.13 13:04
 citēt
Late:...jā ļoti vērtīgas bildes. Tā ir vēsture, kuru pārtaisīt nevarēs ne VValdis, ne martins_goncars, ne kāds cits kunkstētājs.

ah, ko lai te saka. protams, ka kunkst. nekunkst tikai tie, kas ir draudziigajaa barinjaa, zini kaapeec nekunkst? taapeec ka draugiem.lv ir sajaukushi ar fotoblog.lv.
piemeers: visu laiku fotokritiskaa Dansiga, kura kautkaa peedeejaa laikaa ir aizmirsusi, ka

nu , martin, es uzskatu, ka bildei ir jābūt kvalitatīvai - smukbildīte vai nesmukbildīte (nerunāju par pikseļdrāzējiem - tā ir cita kategorija). Ar ideju vien par maz.

kaapeec aizmirsusi? taapeec, ka arii ir sajaukusi saitus.
un shis bezgaliigais aplis te maljaas uz rinkji vien.
a mees kunksteetaaji kunkstam par to, ka visa reportaazju sadalja piedir*ta ar nekvalitatiivu drazu. un katrs nekunksteetaajs uzskata par pienaakumu piedaliities shajaa vaaveres ritenii.

es tieshaam ar nepacietiibu un lielu aizrautiibu gaidu to rezultaatu, kursh tiek sleepts, lai iistajaa mirklii vinju vareetu paardot domes izstaadee.
p.s.
www.fotoblog.lv... shii ir reportaazja, neizdevies joks vai kas?
Publicēts: 22.02.13 13:09
 citēt
mārtiņ, kādā veidā es to esmu sajaukusi!?!?!?!??! Kā tas izpaužas?!
Publicēts: 22.02.13 13:11
 citēt
Rakstu par vien, bet izlasa citu. Parasti sieviešu kārtas pārstāvēm tā tas ir ieprogrammēts smadzenēs. Kunkst katrs bet cik bieži tas atkarīgs no izturības pakāpes. Nerakstīju, ka bildēs redzama alkohola lietošana, bet redzamas alkohola lietošanas pēdas tusētāju sejās. Latei - kas nav ar mums tā nav vispār. Aprobežoti spriedelējumi. Bet, kuru tas interesē?
Publicēts: 22.02.13 13:24
 citēt
dansiga:mārtiņ, kādā veidā es to esmu sajaukusi!?!?!?!??! Kā tas izpaužas?!

nu tad atbildi sev jautaajumu kaapeec nepieej kritiski tagad shiim reportaazju un galeriju bildeem no pasaakuma?

www.fotoblog.lv... sheit, ja pameklee ir simtiem liidziigu ierakstu shim.

hmm tajaa dienaa Tev vairaaki ieraksti bildeem, cik skatos, tikai pie shiis bildes un liidziigaam nez kaapeec nav

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 22.02.13 13:29
 citēt
kāpēc man būtu jākomentē visas bildes!?!?!? es nemaz neveru daudzas vaļā!!!
No pēdējā pasākuma tie, kurus labi zinu - ar tiem mēs izrunājam aci pret aci par bildēm, un gana kritiski! Man neviens nemaksā algu, lai es tagad visas reportāžas kritizētu!!!!
Publicēts: 22.02.13 13:30
 citēt
Tak normāla glumekle
Publicēts: 22.02.13 13:34 labots
 citēt
es te taa pa kluso ieeju kaiminju saitaa, forums miris, tusus neriiko, reportaazju sadalja vispaar nav.
pa dienu labi ja dazjas bildes tiek ievietotas. bet Kaadas :)
taakaa vecajiem bukiem late, dansiga, Eltons utt ieteiktu nevaariities savaa sultaa, bet mazliet pacelt to fb liimeni. ja aizmirsushi kaa jaabildee reportaazjas: apmainaties ar viedokljiem, tachu taados pasaakumos sanaak individuaalisti, kam praatinjaa kautkas tomeer ir.
bet nu tagad izskataas taa: vai nu VValdim par alkoholu ir taisniiba vai nu Liepaaja ir uzcelta uz senaam indiaanju kapeneem.
Publicēts: 22.02.13 13:39
 citēt
Dansiga Tev uzdevums: noskaiti sho mantru katra pasaakuma saakumaa, kad veel acis skaidras:
''nu , martin (janka, peeter, anninj), es uzskatu, ka bildei ir jābūt kvalitatīvai - smukbildīte vai nesmukbildīte (nerunāju par pikseļdrāzējiem - tā ir cita kategorija). Ar ideju vien par maz.''
Publicēts: 22.02.13 13:42
 citēt
mārtiņ, ne tu mani taisīji, ne tu mani regulēsi, kas man jādara! Koo piesējies!?/!!?
Publicēts: 22.02.13 13:46 labots
 citēt
arī ar nepacietību gaidu to izstādi, bez ironijas, tiešām gribas redzēt.
pret visiem debīlajiem rallijiem un visu citu, kas tiek finansēts par mūsu nodokļu naudu šis tiešām ir visnevainīgākais un nedārgākais pasākums.
Publicēts: 22.02.13 14:17
 citēt
Manuprāt, diezgan labi situāciju raksturo tas, ka visi kas bija uz pasākumu, ar to ir apmierināti.. Kautko negatīvu dzird tikai no tiem, kas tur pat tuvumā nav bijuši..
Publicēts: 22.02.13 14:47
 citēt
Pinus:Manuprāt, diezgan labi situāciju raksturo tas, ka visi kas bija uz pasākumu, ar to ir apmierināti.. Kautko negatīvu dzird tikai no tiem, kas tur pat tuvumā nav bijuši..

...negatīvu raksta nevis par pasākumu,bet par bildēm kuras mēs blogā redzam.
Publicēts: 22.02.13 14:56
 citēt
Jolan:
Pinus:Manuprāt, diezgan labi situāciju raksturo tas, ka visi kas bija uz pasākumu, ar to ir apmierināti.. Kautko negatīvu dzird tikai no tiem, kas tur pat tuvumā nav bijuši..

un ir ar drusku piespamots reportu sadaļš ar vienādām rožām vienādi apmierinātām izteiksmēm
Pinus: ka visi kas bija uz pasākumu, ar to ir apmierināti..
Publicēts: 22.02.13 15:02 labots
 citēt
Jolan:

Tie, kuri tur bijuši, šīs reportāžas skatās ar interesei.. Ja kādam tās neinteresē, nav spiesta lieta skatīties.. Es arī neskatos visas reportāžas pēc kārtas..

Nupat paskatījos- manai pēdējai reportāžai 1097 skatījumi, visām pārējām daudzajām "neinteresantajām" pasākuma reportāžām skatījumi tuvu tūkstotim.. Ja fotobloga reportāžu vidējais skatījums ir apmēram 200, tad skaitļi liecina par kautko citu..
Tak necentīsies iestāstīt, ka tik liels skaits skatījumi tur ir iemaldījušies nejauši vai piespiedu kārtā.. :)
Publicēts: 22.02.13 15:15
 citēt
f-foto:Portretiņi un ne tikai, Aiz viena vaidziņa un aiz otra... Tie ir maldinoši galeriju nosaukumi, kas spiež atvērt.
Tad Tu saki, Pinus, ka kadrus viens otram uz e-pastu nepārsūtījāt? Vai tad galerijas publicētājam ir jālasa visi komentāri? Nebūt nav spiesta lieta!

Kapēc lai pārsūtītu bildes apmēram 50 pasākuma dalībniekiem, ja vienkāršāk tās publicēt..
Publicēts: 22.02.13 15:20 labots
 citēt
Pinus:

Nupat paskatījos- manai pēdējai reportāžai 1097 skatījumi, visām pārējām daudzajām "neinteresantajām" pasākuma reportāžām skatījumi tuvu tūkstotim.. Ja fotobloga reportāžu vidējais skatījums ir apmēram 200, tad skaitļi liecina par kautko citu..
Tak necentīsies iestāstīt, ka tik liels skaits skatījumi tur ir iemaldījušies nejauši vai piespiedu kārtā.. :)

aha. visas dienas profila apmekleetaaju skaits 0, pakomenteeju dazjas reportaazjas (taas pashas), vopaa - 20 dazju stundu laikaa! bonusaa atbildeets uz pilniigi (!) visiem maniem komentaariem un sasuutiitas veel veestules. veel shodien profila skatiijumu skaits jau virzaas uz desmit pusi. buutu man telefons-pasuutiitu statistiku.
ko Tava filozofija saka par sho matemaatisko progresiju?

Kapēc lai pārsūtītu bildes apmēram 50 pasākuma dalībniekiem, ja vienkāršāk tās publicēt..

pilniigi piekriitu. failiem.lv, piemeeram, ljoti aatri un eerti! turklaat var smuki arhiivos saglabaat, lai nav jaachakareejas.
Publicēts: 22.02.13 15:24
 citēt
martins_goncars:

aha. visas dienas profila apmekleetaaju skaits 0, pakomenteeju dazjas reportaazjas (taas pashas), vopaa - 20 dazju stundu laikaa! bonusaa atbildeets uz pilniigi (!) visiem maniem komentaariem un sasuutiitas veel veestules. veel shodien profila skatiijumu skaits jau virzaas uz desmit pusi. buutu man telefons-pasuutiitu statistiku.
ko Tava filozofija saka par sho matemaatisko progresiju?

To, ka Tavi komentāri ir izcili stulbi un daudzi grib redzēt kā tas tirliņš izskatās.. :)
Publicēts: 22.02.13 15:26
 citēt
Pinus:skaitļi liecina par kautko

zinātniski populāri to sauc par - deģenerāciju
Publicēts: 22.02.13 15:30 labots
 citēt
nu jau, nu jau.... nav argumentu, aiziet personiskos apvainojumos .... martins ir viens no sakarīgākajiem komentētājiem blogā., tāpat Bildes, Jolan, f-foto
Publicēts: 22.02.13 15:36
 citēt
negatIvs:nu jau, nu jau.... nav argumentu, aiziet personiskos apvainojumos .... martins ir viens no sakarīgākajiem komentētājiem blogā., tāpat Bildes, Jolan, f-foto

Jā, piekrītu par galeriju bilžu komentāriem- tā ir cita lieta.. Šajā gadījumā runāju par reportāžām, kuras ir interesantas lielākai daļai skatītāju un tikai dažiem kuri tur nebija, ir garlaicīgi.. Ja man kādas reportāžas tēma nesaista, tad es neeju tur un nesaku, ka tur nav ko redzēt..
Publicēts: 22.02.13 15:39
 citēt
Pinus:
negatIvs:nu jau, nu jau.... nav argumentu, aiziet personiskos apvainojumos .... martins ir viens no sakarīgākajiem komentētājiem blogā., tāpat Bildes, Jolan, f-foto

Jā, piekrītu par galeriju bilžu komentāriem- tā ir cita lieta.. Šajā gadījumā runāju par reportāžām, kuras ir interesantas lielākai daļai skatītāju un tikai dažiem kuri tur nebija, ir garlaicīgi.. Ja man kādas reportāžas tēma nesaista, tad es neeju tur un nesaku, ka tur nav ko redzēt..

50 cilvēki diez vai ir bloga vairākums.. :)
Pie kam, pārsvarā tur iet palasīt komentārus, nevis skatīties uz bildēm..
Publicēts: 22.02.13 15:39
 citēt
Pinus, da ko Tu cīnies ar vējdzirnavām :-) ŠIs ir mūžīgais jautājums .... un diskusijas vienmēr beidzas ar neko ....
Publicēts: 22.02.13 15:42
 citēt
Bzh:

Bloga vairākums nē, bet skatītāju vairākums.. Un cik tad ir tie neapmierinātie, kuriem šīs reportāžas tik ļoti traucē un lec virsū? Uz pirkstiem var saskaitīt.. :)
Publicēts: 22.02.13 15:43
 citēt
dansiga:Pinus, da ko Tu cīnies ar vējdzirnavām :-) ŠIs ir mūžīgais jautājums .... un diskusijas vienmēr beidzas ar neko ....

ar tevi dansiga, vispār nedrīkst nekādās diskusijās ielaisties, JO bieži iestājās atmiņas zudumi, kad tas ir izdevīgi, vārdi neiet kopā ar darbiem utt :bad_smile:
Publicēts: 22.02.13 15:44
 citēt
dansiga:Pinus, da ko Tu cīnies ar vējdzirnavām :-) ŠIs ir mūžīgais jautājums .... un diskusijas vienmēr beidzas ar neko ....

Es nemaz necīnos.. kamēr dzeru tēju, kautkas jāpaklabina.. :) Nav man ne ilūziju ne vēlmes kādam mainīt domas.. :)
Publicēts: 22.02.13 15:46
 citēt
Pinus:
Bzh:

Bloga vairākums nē, bet skatītāju vairākums.. Un cik tad ir tie neapmierinātie, kuriem šīs reportāžas tik ļoti traucē un lec virsū? Uz pirkstiem var saskaitīt.. :)
'
kā tad te taj blogā ir? .... es domāju, ka labāk viens patīk, vai viens saprātīgs komentārs, no cilvēka kurš kaut ko jēdz, runā par lietu, patīk mums tas vai nē, nekā 50 lišķīgi patīk no tusiņubiedriem, vai tādiem kuri pretīm cer saņem labu vērtējumu savai daiļradei ....
Publicēts: 22.02.13 15:47
 citēt
Pinus:
Bzh:

Tas, par ko var diskutēt, patiešām ir - kādēļ tieši tusiņa reportāžas ir tās, kurām piesienās. Jo lielākā daļa jau nav labākas :)
Publicēts: 22.02.13 15:49
 citēt
negatIvs:
kā tad te taj blogā ir? .... es domāju, ka labāk viens patīk, vai viens saprātīgs komentārs, no cilvēka kurš kaut ko jēdz, runā par lietu, patīk mums tas vai nē, nekā 50 lišķīgi patīk no tusiņubiedriem, vai tādiem kuri pretīm cer saņem labu vērtējumu savai daiļradei ....

Par galerijas bildēm, protams! Tās ir izliktas vērtēšanai.. Pasākuma reportāžām ir cita funkcija..
Publicēts: 22.02.13 15:50
 citēt
Pinus:
negatIvs:

Par galerijas bildēm, protams! Tās ir izliktas vērtēšanai.. Pasākuma reportāžām ir cita funkcija..
a Tu nepiekritīsi, ka tur ir vismaz 100 pilnīgi vienādas bildes???
Publicēts: 22.02.13 15:55 labots
 citēt
Bzh:
Pinus:

Tas, par ko var diskutēt, patiešām ir - kādēļ tieši tusiņa reportāžas ir tās, kurām piesienās. Jo lielākā daļa jau nav labākas :)

paarsvaraa jau cilveeki tad, ja vinjiem sakriit virsuu mudiigi izdzeesh bildi vai reportaazju, taapeec gluzji vienkaarshi gruuti pamaniit taas, kuras beigaas tiek izdzeestas.
bet te ir kaa austrumu frontee, kameer Berliine nav ienjemta, tikmeer reportazjnjiki ciinaas liidz peedeejai elpai.

nu labi. ir veel arii kakjiishu reportaazjas, kur parasti ir taa, ka peedeejaas ceriibas jau sen ir atmestas un tur pat neviens neko necenshas ieskaidrot vai arii reportaazjas autors komentaarus gluzji vienkaarshi pie savas reportaazjas nelasa.

Pinus To, ka Tavi komentāri ir izcili stulbi un daudzi grib redzēt kā tas tirliņš izskatās..

izraadaas, ka es dveeselee esmu diezgan maigs cilveeks. palasi komentaarus liepajniekiem.lv :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11