forum.gif
Liepājas fototuss 2013 16-17 febr.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Liepājas fototuss 2013 16-17 febr.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. 13
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.02.13 16:03
 citēt
punx not dead! :)
Publicēts: 22.02.13 16:29
 citēt
martins_goncars:
bet te ir kaa austrumu frontee, kameer Berliine nav ienjemta, tikmeer reportazjnjiki ciinaas liidz peedeejai elpai.

nu labi. ir veel arii kakjiishu reportaazjas, kur parasti ir taa, ka peedeejaas ceriibas jau sen ir atmestas un tur pat neviens neko necenshas ieskaidrot vai arii reportaazjas autors komentaarus gluzji vienkaarshi pie savas reportaazjas nelasa.

Patiesībā jau tie iemesli, kādēļ tiek likti kaķreporti, tusiņreporti, ceļojumreporti utmldz draza, ir gana līdzīgi :) Un tad, kad to saprot, tad arī attieksmei būtu jābūt tieši tādai pašai kā pret kaķbildētājiem, ceļojumu bildētājiem, skuķu bildētājiem utt utjpr. Resp., ja šie drazainie reporti nepatīk, tad negatīviem komentāriem būtu jābūt pie katra šāda reporta. Un nešķirojot, autors ir vecs, pazīstams, patīkams vai tieši otrādi.. :)
Publicēts: 22.02.13 17:16
 citēt
Pinus:
Jā, piekrītu par galeriju bilžu komentāriem- tā ir cita lieta.. Šajā gadījumā runāju par reportāžām, kuras ir interesantas lielākai daļai skatītāju un tikai dažiem kuri tur nebija, ir garlaicīgi.. Ja man kādas reportāžas tēma nesaista, tad es neeju tur un nesaku, ka tur nav ko redzēt..

Tu labāk būtu nevis meklējis visādus attaisnojumus nepierādāmos ciparos, bet atbildējis uz jautājumu, kāpēc Tu šajā pasākumā safočēji tik garlaicīgas bildes? Un kāda vispār ir Tava motivācija fotogrāfēt (un vēl jo vairāk - pēc tam publicēt bildes) šādā pasākumā, ja rezultātā neko vairāk par piemiņas kadriem neesi ieguvis?
Es Tev varu ar 100% garantiju teikt, ka par kreatīvām, kvalitatīvām un visādi citādi labām Liepājas pasākuma reportāžām, slikti komentāri nebūtu.. Var tikai vēlreiz atkārtoties - problēma ir ne jau pasākumā kā tādā, reportāžās kā tādās, bet tieši reportāžu saturā. Ir tāda sajūta, ka fotogrāfiju autori ir speciāli Liepājas pasākuma laikā atslēguši pelēko vielu un 'tupi' (atvainojos par izteicienu) bildējuši to, ko organizatori ir nolikuši priekšā. Tā teikt, nav ko 'iespringt' - savējiem (pasākuma dalībniekiem) patiks neatkarīgi no tā kādus tur mēsliņus būšu saražojis...
Publicēts: 22.02.13 17:19
 citēt
gan jau ka tūlīt dabūšu no tautas māksliniekiem, bet DIEMŽĒL jāpiekrīt CerambyXam...
Publicēts: 22.02.13 17:25
 citēt
..nupat tu mani nopietni apvainoji, un tā jau ir otrā reize. Pirmo reizi tev skaidri norādīja kur vēži ziemo kā rezultātā pamuki asti iespiedis starp kājām. Šajā reizē es tevi vienkārši izslēdzu no pieklājīgu cilvēku skaita. Var jau braukt ar muti, bet mēram un cieņai ir jābūt. Te ir bezjēdzīgi kādam ko pierādīt - tāpat mals un muldēs kā visus šos gadus......:face-smile:......ir tas jaukais sakāmvārds - vienaldzība cilvēku nogalina.....šīs diskusijas tikai piedod pārliecību, ka četru gadu darbs nav zemē nomests.......:face-grin:...viss notiek.....un tad kad skatīšu kritizētāju veidotos pasākumus noteikti piedalīšos viņu diskusijās...nu jau tas ir mans pienākums....:face-grin:
Publicēts: 22.02.13 17:33 labots
 citēt
x
Publicēts: 22.02.13 17:42
 citēt
CerambyX +1 ;)
Publicēts: 22.02.13 17:55
 citēt
Late:un tad kad skatīšu kritizētāju veidotos pasākumus noteikti piedalīšos viņu diskusijās...nu jau tas ir mans pienākums....:face-grin:

khm ??? ēēē tajās lapās jau nav diskusiju opciju. Ja nu vienīgi satori.lv , bet tur ļoti reti kas saistīts ar fotogrāfiju (šis fakts gan patiesībā arī atspoguļo fotogrāfijas kultūrtelpu LV)
Publicēts: 22.02.13 18:17
 citēt
Late:..nupat tu mani nopietni apvainoji, un tā jau ir otrā reize.....

Kurš bija tas ļaunais?
Publicēts: 22.02.13 18:37
 citēt
CerambyX:
Tu labāk būtu nevis meklējis visādus attaisnojumus nepierādāmos ciparos, bet atbildējis uz jautājumu, kāpēc Tu šajā pasākumā safočēji tik garlaicīgas bildes? Un kāda vispār ir Tava motivācija fotogrāfēt (un vēl jo vairāk - pēc tam publicēt bildes) šādā pasākumā, ja rezultātā neko vairāk par piemiņas kadriem neesi ieguvis?
Es Tev varu ar 100% garantiju teikt, ka par kreatīvām, kvalitatīvām un visādi citādi labām Liepājas pasākuma reportāžām, slikti komentāri nebūtu.. Var tikai vēlreiz atkārtoties - problēma ir ne jau pasākumā kā tādā, reportāžās kā tādās, bet tieši reportāžu saturā. Ir tāda sajūta, ka fotogrāfiju autori ir speciāli Liepājas pasākuma laikā atslēguši pelēko vielu un 'tupi' (atvainojos par izteicienu) bildējuši to, ko organizatori ir nolikuši priekšā. Tā teikt, nav ko 'iespringt' - savējiem (pasākuma dalībniekiem) patiks neatkarīgi no tā kādus tur mēsliņus būšu saražojis...

Interesantums un garlaicīgums ir ļoti relatīvi jēdzieni.. Man bija interesanti paskatīties visas pasākuma reportāžas, ja arī tajās bija daudz līdzīgas bildes.. savukārt, man ir absolūti neinteresantas piemēram, hokeja spēles reportāžas vai varbūt Tavi iecienītie kukaiņi dažādās pozās- katram savs.. Bet tapēc es nesaku, ka hokejs ir absolūti garlaicīgs vai kukaiņi bezgaumīgi- pieņemu, ka ir skatītāji, kas tajā var saskatīt ļoti interesantus momentus...
Ja šīs reportāžas tiešām būtu pilnīgi pelēkas un neinteresantas, tad tās neviens nebūtu i pamanījis, tas ka šāds cepiens aizgājis, vien liecina, ka vienaldzīgie ir maz.. :)
Pagaidām man vairāk izskatās, ka skan tur netikušo skaudība.. :)
Publicēts: 22.02.13 18:53 labots
 citēt
palaboju 3x. nonaacu pie shaa te.
Publicēts: 22.02.13 18:59
 citēt
:face-grin::haha::grimace:
Publicēts: 22.02.13 19:01
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 22.02.13 19:01
 citēt
martins_goncars:palaboju 3x. nonaacu pie shaa te.

a nevaidzēja palabot. lai ar kā mēs karotu par citām tēmām, šeit rakstītais bija desmitniekā ;)
Publicēts: 22.02.13 19:03
 citēt
Sapper:
martins_goncars:palaboju 3x. nonaacu pie shaa te.

a nevaidzēja palabot. lai ar kā mēs karotu par citām tēmām, šeit rakstītais bija desmitniekā ;)
A kas tur bija?
Publicēts: 22.02.13 19:12 labots
 citēt
atbilde uz Pinus textu: " man vairāk izskatās, ka skan tur netikušo skaudība"

nu, ka national geographic bildēm tie, kas kritizē liepājjas FOTOGRĀFIJAS arī noteikti būtu likuši "dzēst" aiz skaudības, ka tur nav tikuši :exciting::haha:

m.g. piedod, ja vari, bet tas bija labi pateikts, nesaprotu, kāpēc izdzēsi... :face-wink:
Publicēts: 22.02.13 20:01
 citēt
Sapper:atbilde uz Pinus textu: " man vairāk izskatās, ka skan tur netikušo skaudība"

nu, ka national geographic bildēm tie, kas kritizē liepājjas FOTOGRĀFIJAS arī noteikti būtu likuši "dzēst" aiz skaudības, ka tur nav tikuši :exciting::haha:

m.g. piedod, ja vari, bet tas bija labi pateikts, nesaprotu, kāpēc izdzēsi... :face-wink:

Bilžu vērtēšana ir cita opera.. šajā gadījumā diezgan daudz spēlē personiskas attiecības un attieksme..
Publicēts: 22.02.13 20:34
 citēt
muļķības, kāpēc būtu jārada cilvēkam veltas ilūzijas tik tāpēc, ka kopā šņabis dzerts. man tas liekas daudz cietsirdīgāk par godīgu vērtējumu. IMHO
Publicēts: 22.02.13 20:45
 citēt
Protams! Bet tieši šo reportāžu gadījumā tas izskatās citādi- kā jau te minēja, pilns ar vēl garlaicīgākām reportāžām par šīm, bet citām vienkārši paietu garām neko nesakot..
Publicēts: 22.02.13 21:01
 citēt
Ko tauta var vārīties, tikai 15 vai 16 reportāžas no Liepājas, betkādam kas nepatīk, vai kas iekodis.
Pēc katra tāda notikuma tā notiek,pēc fotobloga pasākumiem, pēc Pelļu pasākumiem...
Tak ļaujiet cilvēkiem izpausties,lai raksta savas domas, muļķigas vai ne tik muļķīgas. Katrs jau raksta pēc sava ssaprašanas un zināšanu robežas, vai tā teikt - pēc samaitātības pakāpes :anger:
Un par to jāieliek man arī reportāža, sen neviena nav bijusi par Liepāju :haha:
Publicēts: 22.02.13 21:45
 citēt
Pinus:Protams! Bet tieši šo reportāžu gadījumā tas izskatās citādi- kā jau te minēja, pilns ar vēl garlaicīgākām reportāžām par šīm, bet citām vienkārši paietu garām neko nesakot..

Protams, ka citām paietu garām, tām citām tak nav ahūnās pretenzijas uz Puliceru un tiem, kas tam nepiekrīt netiek solīta atriebība :D
Publicēts: 22.02.13 21:52
 citēt
Sapper:
Protams, ka citām paietu garām, tām citām tak nav ahūnās pretenzijas uz Puliceru un tiem, kas tam nepiekrīt netiek solīta atriebība :D

Nu jau Tu pārspīlē vēl vairāk kā es.. :D
Publicēts: 22.02.13 22:22
 citēt
Pinus:
Sapper:

Nu jau Tu pārspīlē vēl vairāk kā es.. :D

Bet protams, ka pārspīlēju, bet tikai mazliet. Nav jau citu variantu, ja cilvēki no dīvainiem pieņēmumiem izdara vēl dīvainākus secinājumus, tad vienīgais variants ir piekrist visam un novest sarunu tik tālu, lai tās dalībnieki saprot situācijas absurdumu. :face-wink:
Publicēts: 22.02.13 22:54
 citēt
Pasaule ir tik absurda, cik mēs to apgalvojam- jo vairāk absurdējam, jo straujāks degradācijas process. Neviens no mums nav vienīgais pareizais situācijas vērtētājs- ja kāds to grib uzurpatīvi uzņemties- lūdzu :) Nekad nevajag "aizrakties" par tālu.
Publicēts: 22.02.13 23:36 labots
 citēt
Tev taisnība, noteikti nevajag. Miera un Pieticības Zemē ir daudz jaukāk. Tagad pastiepsimies visi nedaudz un paņemsim savas aiz mākoņa maliņas piekarinātās karotes. Labu apetīti...
Publicēts: 22.02.13 23:43
 citēt
Vari jau stiepties uz otru pusi, pēc darvas karotes, ja tik ļoti ir vēlme :) Ja paši to nedarīsim, būs citi, kas to izdarīs. Labu apetīti :)
Publicēts: 22.02.13 23:53
 citēt
" Ir tāda sajūta, ka fotogrāfiju autori ir speciāli Liepājas pasākuma laikā atslēguši pelēko vielu un 'tupi' (atvainojos par izteicienu) bildējuši to, ko organizatori ir nolikuši priekšā. Tā teikt, nav ko 'iespringt' - savējiem (pasākuma dalībniekiem) patiks neatkarīgi no tā kādus tur mēsliņus būšu saražojis."

+++ CerambyX:face-grin:
Publicēts: 23.02.13 00:02
 citēt
+++ abiem.
Publicēts: 23.02.13 07:14
 citēt
jūtu, ka lēnām velk uz šito...

Publicēts: 23.02.13 11:11
 citēt
katram sava taisnība, kritiķu un plāna galdiņa urbēju gan kā sēņu pēc lietus
Publicēts: 23.02.13 11:20 labots
 citēt
sveicu, krietnos kareivjus armijas dienā, un daiļās būtnes tuvojošajos pavasara, sārto tulpju dienā[ 8.marts] !!!!

:face-kiss:
Publicēts: 23.02.13 11:33
 citēt
Ilgi šajā bezjēdzīgajā diskusijā negribēju iesaistīties, bet nu tomēr nenocietos...

Visi daiļrunīgie aplicēji laikam piedzima kā ģēniji un paņemot rokā kameru uzreiz šedevri sprāga ārā. Plenērs tomēr dod papildus informāciju. Ja mēs paskatamies uz šīm 101 līdzīgajām reportāžām tad arī tās izziņas procesā ir interesantas apskatīt kā katrs kopā bildējot ir spējis ko uzbildēt ieraudzīt vai nav spējis. Ļaužu bij ļoti daudz un arī fotogrāfiskās spējas dažādas.

Bij feins pasākums kurā varējām atpūsties satikt ļaudis utt. Nez vai vienmēr jāmeklē un jāvētī cik tas sausais atlikums mākslinieciskajās bildēs sanāk.

Un vispār kurā šādā vienas dienas atpūtas, kopā sanākšanas pasākumā Latvijā tiek kas labāks sataisīts?

Es labi atpūtos un arī dažas bides uztaisīju... ceru ka visi lielie aplicēji arī tikpat labi pavadīja to sesdienu :face-kiss:
Publicēts: 23.02.13 11:48
 citēt
:face-smile::face-kiss:
Publicēts: 23.02.13 11:59
 citēt
Nebūtu, Krišjāni, nobeidzis ar sarkasmu, runa būtu sanākusi tīri o.k. ;)

Un ir teorija, ka austrumnieki dzīvojot tik ilgi tieši tāpēc, ka ciešanās viņiem ir nepieņemama. Kad vajag, iet nu pačurā.
Publicēts: 27.02.13 19:38 labots
 citēt
CerambyX:

Manā pirmajā ierakstā šajā forumā es citēju vislabāk izteikto domu, kas ir patiesa turpat visiem lokālajiem uz foto vērstajiem resursiem.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11