Girtsons:Uz šo brīdi rezervētas šādas istabiņas viesnīcā Fontaine : 2,3,4,6,7,8,9,12,14,18..... Istabiņas apmaksa būs jāveic uz vietas, kad būsiet atbraukuši.
Girtsons:Uz šo brīdi rezervētas šādas istabiņas viesnīcā Fontaine : 2,3,4,6,7,8,9,12,14,18..... Istabiņas apmaksa būs jāveic uz vietas, kad būsiet atbraukuši.
Es vienkārši gribu savu telpu. Varēšu darīt ko gribu, nebūs jādomā, vai es esmu skaļa, par daudz aizņemu vietu, vai domāt, ka kaut ko nevarēs sadalīt. Tas arī viss.
dolldia:Es vienkārši gribu savu telpu. Varēšu darīt ko gribu, nebūs jādomā, vai es esmu skaļa, par daudz aizņemu vietu, vai domāt, ka kaut ko nevarēs sadalīt. Tas arī viss.
dolldia:Es vienkārši gribu savu telpu. Varēšu darīt ko gribu, nebūs jādomā, vai es esmu skaļa, par daudz aizņemu vietu, vai domāt, ka kaut ko nevarēs sadalīt. Tas arī viss.
Un pats galvenais - varēs visu nakti pirst cik skaļi vien grib (joks)
.....sasmaidījos.....draugos. lv ir grupa Liepājas fotodraugi. Tur ir viss info un iespējas civilizēti aprunāties. Šeit ir kā safari......visi šauj, bet lauva ir tikai viena...
Late, es vienreiz tur pievienojos, gaidīju apstiprinājumu, es tik neatceros vai mani izmeta pēc pievienošanās, vai arī nemaz neapstiprināja... tajos domubiedros... laikam tāpēc, ka es toreiz neaizbraucu uz Liepāju.
Tad jau nav tik plašā pasākumā jāpiedalās, ja tā gribi nošķirties no kolektīva...
Nu ir gan... PFF kur teikts, ka taisos nošķirties. Tas tak gadījumā, ja uznāk miegs, lai ir kur nomest savu miesu Citādi jau esmu nakts zvērs.
Miera Tev nebūs jebkurā izklājumā un istabiņas tiks izmantotas fotostudijām, ar to jārēķinās... un, apskataies Fontēna mājaslapā, vai tur vienvietīgas iztabiņas vispār ir... studentu gan ir, bet sešvietīgas cik atceros.