Uz doto momentu dalību februāra fototusiņā apstiprinājuši šādi fotogrāfi:
Guntis Pilsētnieks, Ēriks Zilbalodis, Valdis Lancmanis, Ida Visnape, Silvija Danelsone, Dzintars Malkauss, Kristaps Kitners, Arturs Lapiņš, Artis Dārznieks, Zaiga Šteina, Edīte Radziņa, Inese Grizāne, Dace Ūdre, Uldis Pinte, Uldis Siliņš, Mārtiņš Sirmais, Ludmila Ratikova, Diāna Jakubone, Jānis Vecbrālis, Ģirts Gertsons, Līga Tetere, Jānis Brūders, Krišjānis Smits, Andris Ozols. Dainis Ozols Jānis Rozenšteins
Sarakstu ik pa laikam papildināšu un pārpublicēšu. Jāņem vērā tas, ka dalības maksa būs apmēram 15 ls - VISIEM. Konta numuru un konkrēto summu publicēšu mēneša beigās.
jā ir ar ko pakomunicēt. Mugurā tā kā iedūra,vai tik uz tiem datumiem nebūs uz lapas iet. Tīri vai smeldze,dēļ darba jau vismaz trīs pasākumi garām uz kuriem dikti kārojās.
Rolands66:jā ir ar ko pakomunicēt. Mugurā tā kā iedūra,vai tik uz tiem datumiem nebūs uz lapas iet. Tīri vai smeldze,dēļ darba jau vismaz trīs pasākumi garām uz kuriem dikti kārojās.
.....nūū... "kam tusētājiem sagrabējis mūdzis vajadzīgs".....tā ir tava interpretācija par tēmu.....kas zin, kādām acīm uz tevi skatās Sindijas un Bārbijas....
es vipār neesmu negatīvs. ja katru , tjipa negatīvu, gadījumu mapskata, no visām škautnēm, tad noteikti būtu jāatzīst, ka daru ļoti pozitīvu darbu, palabojiet, ja tā nav
...tā, tā....Negatīvs cēlā vienpatībā peld un apliecina savu personas svarīgumu. Kas nu ir, tas ir...ja grib, tad var iepazīties. Bet kāpēc man jābrauc pie Tevis, bet tu nebrauc pie manis?
Late:...tā, tā....Negatīvs cēlā vienpatībā peld un apliecina savu personas svarīgumu. Kas nu ir, tas ir...ja grib, tad var iepazīties. Bet kāpēc man jābrauc pie Tevis, bet tu nebrauc pie manis?
...nja..neaicini gan.."iepazīties var 85 veidos, un kam tāda vēlēšanās ir bijusi, ir iepazinušies".......varbūt padalīsies ar kādu no tiem veidiem....?
Late:...nja..neaicini gan.."iepazīties var 85 veidos, un kam tāda vēlēšanās ir bijusi, ir iepazinušies".......varbūt padalīsies ar kādu no tiem veidiem....?
nedalīšos, bet varētu. nekā TĀADA, tur nav, visi dzīvi veseli
".....Dalībnieku skaits var pieaugt? Pagaidām 26..."........gluži gan tā nav.....taču vietu skaits ir ierobežots, jo kopējās telpas var uzņemt tik cilvēkus, cik var uzņemt. Pagāšgad mēs mēģinājām tur satilpt vairāk par 50 dalībniekiem.....nusss.......labāk iztiksim bez maniem komentāriem....