Uz doto momentu dalību februāra fototusiņā apstiprinājuši šādi fotogrāfi:
Guntis Pilsētnieks, Ēriks Zilbalodis, Valdis Lancmanis, Ida Visnape, Silvija Danelsone, Dzintars Malkauss, Kristaps Kitners, Arturs Lapiņš, Artis Dārznieks, Zaiga Šteina, Edīte Radziņa, Inese Grizāne, Dace Ūdre, Uldis Pinte, Uldis Siliņš, Mārtiņš Sirmais, Ludmila Ratikova, Diāna Jakubone, Jānis Vecbrālis, Ģirts Gertsons, Līga Tetere, Jānis Brūders, Krišjānis Smits, Andris Ozols. Dainis Ozols Jānis Rozenšteins Edgars Polis
Sarakstu ik pa laikam papildināšu un pārpublicēšu. Jāņem vērā tas, ka dalības maksa būs apmēram 15 ls - VISIEM. Konta numuru un konkrēto summu publicēšu mēneša beigās.
Rookkafūzī esmu bijis 3-4 reizes vairāk nav bijusi vēlēšanās , Fonte nā esmu praktiski katrreiz kad esmu Liepājā . Te arī atbilde par SITUĀCIJU UN AKTUALITĀTI. Nedomāju ka kāda maz aktuāla uzēnmuma liktenim kāds sakaras ar pasākumu PIE KONKURENTIEM
...redz nu....viss kārtībā....ar to nika piespiedu maiņu ir tādas nelielas jukas, bet nu....ātri viss nostājas savā vietā......Ģirts papildinās esošo sarakstu....mūsu draugu pulks atkal ir paplašinājies.......un lūdzu rakstiet Liepājas fotodraugos....šodien tur būs arī dalības summa, programma .....
Man pietiek ka Tanti zinu , ja ko Liepājā vajadzēs PAĒDINĀT es zināšu kam UZJAUTĀT vai pat PASŪTĪT konkrētam feisam VIENS pavārs jau neko nenozīmē ja nav pats šefs , virtuvē jau strādā KOMANDA
Tur jābūt IZCILAM specam PLOVS baig skunstīga lieta , ja tas tas ko a ROKĀM jāēd. Vispār es parast laizos kad jāskatās Ta ntes GASTRONOMIJAS attēli Es te gaļu un sviestu uz dzimeni BEIDZOT atsāku +/- ēst , rezdēs ceru līdz Februārim jau palēnām varēs VISU Mna beidzot ledskapī Svietu atstāja uz Wikendu
Tur jābūt IZCILAM specam PLOVS baig skunstīga lieta , ja tas tas ko a ROKĀM jāēd. Vispār es parast laizos kad jāskatās Ta ntes GASTRONOMIJAS attēli Es te gaļu un sviestu uz dzimeni BEIDZOT atsāku +/- ēst , rezdēs ceru līdz Februārim jau palēnām varēs VISU Mna beidzot ledskapī Svietu atstāja uz Wikendu