forum.gif
Liepājas fototuss 2013 16-17 febr.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Liepājas fototuss 2013 16-17 febr.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. ...
  13. 13
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.01.13 17:23
 citēt
30. :D
Publicēts: 14.01.13 19:53
 citēt
Bērnudārzs token.. :)))
Publicēts: 14.01.13 21:13
 citēt
Es arī vēlos pieteikties! aizrakstīju PZ Gertsonam!
Publicēts: 14.01.13 21:27
 citēt
Riebīgā...:face-grin:..es domāju, ka tas pat nav bērnudārzs, drīzāk bērnudārza silītes grupiņa....:face-grin:..lai tak paklaigā, te vienkārši bez tā nevar - tu zini....:face-grin:
Publicēts: 14.01.13 22:46
 citēt
Atjaunots....

Uz doto momentu dalību februāra fototusiņā apstiprinājuši šādi fotogrāfi:

1. Guntis Pilsētnieks,
2. Ēriks Zilbalodis,
3. Valdis Lancmanis,
4. Ida Visnape,
5. Silvija Danelsone,
6. Dzintars Malkauss,
7. Agris Klestrovs,
8. Arturs Lapiņš,
9. Artis Dārznieks,
10. Zaiga Šteina,
11. Edīte Radziņa,
12. Inese Grizāne,
13. Dace Ūdre,
14. Uldis Pinte,
15. Uldis Siliņš,
16. Mārtiņš Sirmais,
17. Ludmila Ratikova,
18. Diāna Jakubone,
19. Jānis Vecbrālis,
20. Ģirts Gertsons,
21. Līga Tetere,
22. Jānis Brūders,
23. Krišjānis Smits,
24. Andris Ozols.
25. Dainis Ozols
26. Jānis Rozenšteins
27. Edgars Polis
28. Agris Mitenieks,
29. Reinis Ziemelis,
30. Edmunds Zeidaks,
31. Juris Novads,
32. Guntis Skunstiņš.
33. Līga Evaldsone,
34. Māris Pomerancis.
35. Verners Zabe,
36. Inga Šlēziņa
37. Kaspars Strēlis

Sarakstu ik pa laikam papildināšu un pārpublicēšu. Jāņem vērā tas, ka dalības maksa būs apmēram 17 ls - VISIEM.

Nauda tiks tērēta launagam un vakariņām, oficiantēm, transportam, stila studijas „Uniq”, koplietošanai domātajām telpām. Tā kā fotogrāfu skaits pārsniedz "Fontaine" atpūtas telpu ietilpību, mūsu pasākuma vajadzībām tika noīrēts restorāns "Vecais kapteinis". Restorāna interjērs ir ļoti līdzīgs Fontaine telpām. Būs arī iespēja tur fotografēt. Restorāns atrodas blakus viesnīcām.

www.draugiem.lv...

Viss info pie Late.
:face-kiss:
Publicēts: 14.01.13 22:55
 citēt
Līdz 16. februārim te tas spams būs ticis līdz 20 lapai :D
Publicēts: 14.01.13 23:18
 citēt
..nuss...te ir arī garākas spama lapas...:)......ja raksta, tad jau laikam ir interese..... šāda vai tāda.....:face-grin:
Publicēts: 14.01.13 23:50
 citēt
Ir ir , siastoša tēma !
Publicēts: 15.01.13 00:00
 citēt
Oliss:Līdz 16. februārim te tas spams būs ticis līdz 20 lapai :D

Kurss nu muldonja te izteiktos par to! :D :P
Publicēts: 15.01.13 00:03
 citēt
Haa Riebekli mēs ne to vien varam OOOO!
Publicēts: 15.01.13 04:29 labots
 citēt
.
Publicēts: 15.01.13 04:52 labots
 citēt
.
Publicēts: 15.01.13 06:41
 citēt
V-10:Ir viena prroblēma Luni! Tu esi apdirsis visus sakarīgos bildētājus! Ja Tu kropli ieradīsies manā pilsētā, es Tevi iznīcināšu! Un Līga Tev nelīdzēs! Citi piedod ir liepājnieki, tāpat kā es!

atkal aliņu dzer? :what:
Publicēts: 15.01.13 07:44
 citēt
Opļā.....
Publicēts: 15.01.13 07:53
 citēt
Publicēts: 15.01.13 08:10
 citēt
V-10:Ir viena prroblēma Luni! Tu esi apdirsis visus sakarīgos bildētājus! Ja Tu kropli ieradīsies manā pilsētā, es Tevi iznīcināšu! Un Līga Tev nelīdzēs! Citi piedod ir liepājnieki, tāpat kā es!

:D:D:D Luni, pēc tam uz pirtiņu- saliksim tevi atkal kopā :D
Publicēts: 15.01.13 08:17 labots
 citēt
vizualizēju kā Līga ar izplestām rokām metas aizstāvēt Luni, kuram apņēmīgā solī tuvojas Reinis, turot rokā lauzni....Līga tiek pagrūsta sānis...iekrī uz galvas kupenā...sitiens ar lomiku...Lunis gāžas kā koloss ar brīkšķi un krakšķi...pieskrien sakodusies Dansiga un sāk spārdīt pakritušo ar saucieniem [še tev fiaps, še tev iedomība]...apkārt stāv labākie Latvijas fotogrāfi un bildē....:D
p.s.
aiziet uzraksts: iestājies arī Tu pret vardarbību internetā! Telefons ziedojumiem XXXXXXX

p.p.s.
reklāmas klipu scenāriju serviss [akadruka] Ls 15 gab.
Publicēts: 15.01.13 08:34
 citēt
imgfoto:vizualizēju kā Līga ar izplestām rokām metas aizstāvēt Luni, kuram apņēmīgā solī tuvojas Reinis, turot rokā lauzni....Līga tiek pagrūsta sānis...iekrī uz galvas kupenā...sitiens ar lomiku...Lunis gāžas kā koloss ar brīkšķi un krakšķi...pieskrien sakodusies Dansiga un sāk spārdīt pakritušo ar saucieniem [še tev fiaps, še tev iedomība]...apkārt stāv labākie Latvijas fotogrāfi un bildē....:D

Ahahaha.... es gar zemi :haha: :haha: :haha:
Publicēts: 15.01.13 08:41
 citēt
imgfoto:vizualizēju kā Līga ar izplestām rokām metas aizstāvēt Luni, kuram apņēmīgā solī tuvojas Reinis, turot rokā lauzni....Līga tiek pagrūsta sānis...iekrī uz galvas kupenā...sitiens ar lomiku...Lunis gāžas kā koloss ar brīkšķi un krakšķi...pieskrien sakodusies Dansiga un sāk spārdīt pakritušo ar saucieniem [še tev fiaps, še tev iedomība]...apkārt stāv labākie Latvijas fotogrāfi un bildē....:D

fonā meitas kankānu vēl var uzraut.
:D
Publicēts: 15.01.13 08:53
 citēt

šito klipiņā jāieliek :D
Publicēts: 15.01.13 09:18
 citēt

Būs pasākuma nagla, katri gadu taču vajag kaut ko TOPĪGU :D
Publicēts: 15.01.13 11:49
 citēt
tātad, kurš ņem videokameru? :face-grin:
Publicēts: 15.01.13 12:11
 citēt
es pagājušnedēļ kā reiz pirmās palīdzības kursos biju. Smadzenes kārbā atpakaļ liekot,papriekš cimdiņus uzvilkšu.
Publicēts: 15.01.13 12:12
 citēt
krnls:tātad, kurš ņem videokameru? :face-grin:

Tak būs gana daudz fotoaparātu ar vidoe opciju, tā ka kopē varēs ko samontēt no visādiem rakursiem...

Vienīgi nesaprotu Reiņa stresu, jo Luni sarakstā neredzu, tad kāda jēga tiem agresīvajiem komentāriem?
Publicēts: 15.01.13 12:15
 citēt
Luxferre:
Vienīgi nesaprotu Reiņa stresu, jo Luni sarakstā neredzu, tad kāda jēga tiem agresīvajiem komentāriem?

Tā ir reklāma :D
Gan jau daudzi padomās - o, būs jautri, un pieteiksies.. :)
Publicēts: 15.01.13 12:20
 citēt
Luxferre:

Tak būs gana daudz fotoaparātu ar vidoe opciju, tā ka kopē varēs ko samontēt no visādiem rakursiem...

Laicīgi visam jānotiek, jābrīdina, citādi būs kā vienmēr, pēdējā mirklī nepaspēja :D
Publicēts: 15.01.13 12:23
 citēt
būs kā te - ar pusdienām viss sakās:

www.youtube.com...

kompāniju tomēr jāizvelās :)
Publicēts: 15.01.13 12:45 labots
 citēt

Maziņais mīkstuli tik nepārmīz ja mani kādreiz dzivē ieraudzīsi , es nesu Ritiķoff es uzreiz likšu pa muti vienkarši PONĶIKOM :):) No tā uztasīšu grandiozu šovu ka "situ nepilngadīgo meitenīšu mīļotāju Reini Ziemeli" , taka MŪC uzraiz ja ieraugi mani :face-grin::face-kiss: Visai Nīrdzīgi tevi redzēt Līgas pasākuma saraksta , laikam piemirsi kādas "Laipnības" sarakstiji zem Rozes piemiņas bildem? Gan kāds var to atcerēties , ka nesanāk dabūt pa muti vel pirms mana ierašanās :D :)
Publicēts: 15.01.13 13:13 labots
 citēt
Luxferre:

Šis sastresojās ka verētu nebūt "Uzmanības centra" grūtāk skaraidīt pakakaļ "Mužīgajamā Dacēm" :D :D

imgfoto:.pieskrien sakodusies Dansiga un sāk spārdīt pakritušo ar saucieniem [še tev fiaps, še tev iedomība]...

Oi tas varētu būt reālāk nēmot vērā regulāri iereibušās dāmas izpaumes gribasspēku un apņemību :):)
Publicēts: 15.01.13 13:58
 citēt
Tagad aktuālākais značet,kurš to Luni reāli gāzīs, piebeidzēji spārdītāji vienmēr atradīsies. Kaut gan Reinis jau varēja uz Jumravu atvīlēt. Mums ļoti labas rubaku tradīcijas.
Publicēts: 15.01.13 14:01 labots
 citēt
Rolands66:Tagad aktuālākais značet,kurš to Luni reāli gāzīs, piebeidzēji spārdītāji vienmēr atradīsies. Kaut gan Reinis jau varēja uz Jumravu atvīlēt. Mums ļoti labas rubaku tradīcijas.

Viņš taga pat Liepājā nervozi skatīsies atpkārt vai Es neparādos , vai ķads par pagānišanos pie Rozes piemiņas bildēm neiedos feisā :):)
Publicēts: 15.01.13 14:23 labots
 citēt
.
Publicēts: 15.01.13 14:30 labots
 citēt
V-10:Luni, atver acis! Es nevienu nenolieku, tikai pasaku savu attieksmi pret nodirsējiem! Un Tu esi tieši tāds, kas gudri runā, bet pats bildēt neprot! Ok, vakar biju iedzēris, bet tas manas domas par Tevi nemaina!

Manas ARĪ nemainās :face-wink::face-grin: Taka vari pat necensties ņuņāt un pileabinaties :D :face-kiss::face-grin:
Publicēts: 15.01.13 14:41
 citēt
ēēē,kas tās par maigām runām? Ka klope,ta klope. Es jau biļetes tirgoju!
Publicēts: 15.01.13 14:48
 citēt
Nez kāpēc atcerējos vecu aņuku:
-Vai drīkst lūdzu tev uzdāvināt lielo kartupeļu maisu ar prezervatīviem?
-Kāpēc?...
-Lai tādi kā tu nevairotos...
Publicēts: 15.01.13 14:50 labots
 citēt
Rolands66:ēēē,kas tās par maigām runām? Ka klope,ta klope. Es jau biļetes tirgoju!

Mordabojss , kā šito mīkstuli pamīcis :):) No mani nevar atlūgties ka parasti no skukīšu senčiem vai Ritjikova :face-grin::face-wink:
Publicēts: 15.01.13 15:19
 citēt
Liepajas panoraama...paneejas uz logu...sviist gaisma, pa logu saules zakjiishi rotaljajas aizkaros...atskan pieklajigs klauvejiens pie viesnicas durviim...Reinis ar kuposhu kafijas kruuzi rokas, pozitiva noskanjojumaa atver durvis...kadrs...Lunis dusmas saviebtu seju ar duuri gaazh durvju spraugaa...Reinis atmuguriski gaazhas, kafija uzliist uz biksheleem...tuvplaans pa degunu pil asinis, neko neredzosh skatiens...saraustita elpa....paradas uzraxts...neraksti forumaa piedzeries! ....Latvijas labakie fotografi stav kapnjutelpa un fotografe
Publicēts: 15.01.13 15:26
 citēt
Tā kā es ticu cilvēka saprātam un pieņemu, ka šajā blogā visi, vairāk vai mazāk, ir psihiski veseli, ceru uz sapratni un lūgumu beigt šeit spamot. Diskusija tika izveidota ar nolūku informēt fotogrāfus par ikgadējo fotopasākumu Liepājā. Savas personīgās attiecības un ambīcijas es palūgtu kārtot privātā sarakstē vai citā diskusijā.
Publicēts: 15.01.13 15:30 labots
 citēt
Late : Būs jau labi :face-wink:
Publicēts: 15.01.13 15:41
 citēt
Late:Tā kā es ticu cilvēka saprātam un pieņemu, ka šajā blogā visi, vairāk vai mazāk, ir psihiski veseli

muljkiibas

Late: Savas personīgās attiecības un ambīcijas es palūgtu kārtot privātā sarakstē vai citā diskusijā.

muljkiibas - tieshi tajaa jau ir komiskaa FB dziiviiba

imgfoto:Liepajas panoraama...paneejas uz logu..

nenene... ne uz logu - Latvijas labaako fotograafu zosu gaajienam nepiestaav viesniica - taada verjgele labaak eksponeejas panoraamas skataa uz ziemelju (ziimiigi odnako) mola - divu skudru ciinja kopplaanaa nemaz taa nav pamanaama - paris tuvplaani kritienam ostas uudenjos - un atkal tripodvilcieninja kopplaans kuraa nemaz nemana, ka viena mazaak (Latvijai shaa labuma netruukst)

tik nezinu veel vai hidroplaanam jaavelk uzraksts *neraksti vafelee forumaa* vai to saka mola makshkernieka tuvplaans kiljkai uz aakja pierms iemet to Baltijas juuras uudenjos...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9