Late:Tā kā es ticu cilvēka saprātam un pieņemu, ka šajā blogā visi, vairāk vai mazāk, ir psihiski veseli, ceru uz sapratni un lūgumu beigt šeit spamot. Diskusija tika izveidota ar nolūku informēt fotogrāfus par ikgadējo fotopasākumu Liepājā. Savas personīgās attiecības un ambīcijas es palūgtu kārtot privātā sarakstē vai citā diskusijā.
A, kas tad tautu priecinās un topiku virspusē noturēs Bet tautai savi varoņi ir jāredz ...
Late:Tā kā es ticu cilvēka saprātam un pieņemu, ka šajā blogā visi, vairāk vai mazāk, ir psihiski veseli, ceru uz sapratni un lūgumu beigt šeit spamot. Diskusija tika izveidota ar nolūku informēt fotogrāfus par ikgadējo fotopasākumu Liepājā. Savas personīgās attiecības un ambīcijas es palūgtu kārtot privātā sarakstē vai citā diskusijā.
Un kura man iepriekš teica, ka lai tik paklaigā? ))
Paldies, Reini par sapratni. Tiem, kuri neatšķir pieaugušu cilvēku sarunas par nopietnu tēmu no bērnu šļupstēšanas, varu izteikt līdzjūtību. Mans mērķis nav - būt topiku augšgalā. Atgādinu vēlreiz - šī ir informatīva diskusija.
Late:Paldies, Reini par sapratni. Tiem, kuri neatšķir pieaugušu cilvēku sarunas par nopietnu tēmu no bērnu šļupstēšanas, varu izteikt līdzjūtību. Mans mērķis nav - būt topiku augšgalā. Atgādinu vēlreiz - šī ir informatīva diskusija.
p.s. vienmēr nāk prātā Mērnieku laiki... kur švauksts un Drekberģis villojās... Tāpat tas bija ar V-10 un Ritjikofu... bet te lasu- Paldies, Reini par sapratni. Ko ta tev tādu sapūta - pastāsti, lai pārejiem arī ir sapratne No iepriekš lasītā tikai varēju izlobīt, ka V-10 ir agresors
Labāk dodiet , skaidrā jaf viņš tikai tāds ... pagaldē visi guļ klusi un mierīgi
Nē, nē, nē! Vai cik daudz šādus esmu redzējis... nafigā normālā sabiedrībā ar tādiem vēl ņemties?! Labāk lai Liepājas pasākums paiet mierīgi, radoši un cēli.
Haiduks:
Labāk dodiet , skaidrā jaf viņš tikai tāds ... pagaldē visi guļ klusi un mierīgi
Nē, nē, nē! Vai cik daudz šādus esmu redzējis... nafigā normālā sabiedrībā ar tādiem vēl ņemties?! Labāk lai Liepājas pasākums paiet mierīgi, radoši un cēli.
..... un Daces meklējumos...... - topfrāze no pagājušā gada - Daci neredzējāt ?
Būtu kaut nedaudz pamācījusies bildēt no manis, nevis kā Lunis mēli trin, bet pats ir pilnīga nulle! Kretinē šie amatieri apdirsēji! Diršat savā podā un zvejojat kaifu no saviem mēsliem? Lieciet man svētu mieru! Nebraukšu uz Jūsu plenēru!
V-10:Būtu kaut nedaudz pamācījusies bildēt no manis, nevis kā Lunis mēli trin, bet pats ir pilnīga nulle! Kretinē šie amatieri apdirsēji! Diršat savā podā un zvejojat kaifu no saviem mēsliem? Lieciet man svētu mieru! Nebraukšu uz Jūsu plenēru!
^ spriežot pēc rakstīšanas laika un teksta saturu, laikam atkal aliņu dzēri
V-10:Būtu kaut nedaudz pamācījusies bildēt no manis, nevis kā Lunis mēli trin, bet pats ir pilnīga nulle! Kretinē šie amatieri apdirsēji! Diršat savā podā un zvejojat kaifu no saviem mēsliem? Lieciet man svētu mieru! Nebraukšu uz Jūsu plenēru!
skaidrs ka nedarbojas! visatljautiba...var nolamat neta un pec tam uz policiju skriet ka taisas sakropljot vai ar menteni draudet... diez pec tam nav kauns uz sevi spoguli paskatities? naparol...esi virs, dabu pa muti un aizmirsti...kaut kaa baabiski...
imgfoto:skaidrs ka nedarbojas! visatljautiba...var nolamat neta un pec tam uz policiju skriet ka taisas sakropljot vai ar menteni draudet... diez pec tam nav kauns uz sevi spoguli paskatities? naparol...esi virs, dabu pa muti un aizmirsti...kaut kaa baabiski...