susurs:Varētu taisīt sarakstu ar pasākumiem, uz kuriem Ziemeļa kungs ir pieteicies, tad forumā orāli nesaturējies, kā rezultātā savu dalību atsaucis.
Man vislabāk patika Ziemeļa kunga teiciens- es jaf neesmu tāds kā Haiduks... un tad uzskaitīja manus grēkus, un pēc tam, kā viņš pats to kulturāli darīs ... un dumā meitenīte man pārsūta šo saraksti ar jautājumu- kas ir šis pamuļķis
V-10:Būtu kaut nedaudz pamācījusies bildēt no manis, nevis kā Lunis mēli trin, bet pats ir pilnīga nulle! Kretinē šie amatieri apdirsēji! Diršat savā podā un zvejojat kaifu no saviem mēsliem? Lieciet man svētu mieru! Nebraukšu uz Jūsu plenēru!
Nu šis nav humoršova papildus izlaidums. Te nav jābūt līksmi, te ir jābūt informatīvi. Tā nav mana vaina, ka daži spamotāji šo topiku pārvērš balagānā.....tāpēc arī aicinu lasīt diskusijas Draugu grupā.....
Katrs atrod to, ko vēlās atrast.....tev visa dzīve ar mīnusa zīmi......tak negatīvs. Starpcitu, nemanīju tevi mūsu draugu lapā piesakāmies. Es būtu ko palaidusi garām šajā sakarā? Jebšu tu atkal dreifē savos izteikumos, balstoties tikai uz sev zināmiem pieņēmumiem...?
Late:Dalības maksa foto pasākumā ir 17 ls. Nauda jāieskaita kontā līdz 6.02.2013.........ja nu kāds vēl ir aizmirsis. Pasākuma dienā kase būs slēgta....
Par transportu!!! Braucu ar busu 8 vietas. Izbraucam sestdien no rīta Pagaidām vēl 3 vietas ir brīvas. Ja nekas nemainās pieteikušies ir: Es pats, Dansiga, Eltons, Vavers, Zaiga. Ja kādam vēl interese dodat ziņu..... www.fotoblog.lv...
Pašlaik numuriņus rezervējuši šādi cilvēki: Dzintars Malkauss, Silvija Danelsone, Valdis Lancmanis, Ida Visnape, Jānis Priedītis, Andris Ozols, Artis Dārznieks, Kristaps Kitners, Arturs Lapiņš, Ēriks Zilbalodis, Uldis Pinte, Uldis Siliņš, Zaiga Šteina, Edīte Radziņa, Ludmila Ratikova, Inese Grizāne, Inga Šlēziņa, Mārtiņš Sirmais, Guntis Pilsētnieks.
Ja gadījumā kāds nav pieminēts sarakstā, lūdzu uzrakstiet man. ...daļa no pasākuma dalībniekiem nakšņo pie draugiem un radiem........mūsu ir daudz šogad....
Late:Par transportu!!! Braucu ar busu 8 vietas. Izbraucam sestdien no rīta Pagaidām vēl 3 vietas ir brīvas. Ja nekas nemainās pieteikušies ir: Es pats, Dansiga, Eltons, Vavers, Zaiga. Ja kādam vēl interese dodat ziņu..... http://www.fotoblog.lv/Gemini808/
Late:Par transportu!!! Braucu ar busu 8 vietas. Izbraucam sestdien no rīta Pagaidām vēl 3 vietas ir brīvas. Ja nekas nemainās pieteikušies ir: Es pats, Dansiga, Eltons, Vavers, Zaiga. Ja kādam vēl interese dodat ziņu..... www.fotoblog.lv...
Late:Par transportu!!! Braucu ar busu 8 vietas. Izbraucam sestdien no rīta Pagaidām vēl 3 vietas ir brīvas. Ja nekas nemainās pieteikušies ir: Es pats, Dansiga, Eltons, Vavers, Zaiga. Ja kādam vēl interese dodat ziņu..... http://www.fotoblog.lv/Gemini808/
Es arī ar šo kompāniju braukšu
līdz liepājai jau ar to šaraškinu bandu jau netiksi
12.00 - 13.00 Reģistrēšanās un iekārtošanās viesnīcas numuriņos. 13.00 Kopā sanākšana viesnīcas "Bura"mazajā zālē, info saņemšana par vietām, kur pilsētā fotografējam, sadalīšanās pa grupām utt, utt. 13.30 - 15.30 Liepājas pilsētvides fotografēšana kopā ar modelēm. Paralēli ,Selgas vadībā, notiek putnu "fotosesijas". 15.30 - 16.00 ierašanās Skandi Motors. Tur gaidīs 3-4 studijas un modeles, meitenēm būs piemeklēti atbilstoši apģērbi, grims utt, utt.... turpat varēs ieturēt pēcpusdienas launagu. Strādājam aptuveni līdz 19.30. 19.30 - 20.00 ierodamies restorānā "Vecais Kapteinis". Un tālāk jau vakara programma.......