Monitoru topiki te ikpalaikam uzpeld, bet negribas rakties pa visiem.. varbūt atkārtošos: Vai kādam ir pieredze ar Asus PA238Q monitoru? www.asus.com... Varbūt ir kas labāks par līdzīgu cenu?
Es paņēmu šo pāris mēnešus atpakaļ accessories.us.dell.com... Mani pagaidām apmierina. Teorētiski labāk laikam ir 24 collu, jo tam izsķirtspēja praktiskāka, tb. ar DSLR uzņemta bilde aizņem visu ekrānu, nevis atstāj melnas malas apakšā un augšā.
Juruss:Es paņēmu šo pāris mēnešus atpakaļ accessories.us.dell.com... Mani pagaidām apmierina. Teorētiski labāk laikam ir 24 collu, jo tam izsķirtspēja praktiskāka, tb. ar DSLR uzņemta bilde aizņem visu ekrānu, nevis atstāj melnas malas apakšā un augšā.
izšķirtspējai ar aspect ratio gan nav tieša saistība.. cik tas praktiski, nezinu..
Juruss:Es paņēmu šo pāris mēnešus atpakaļ accessories.us.dell.com... Mani pagaidām apmierina. Teorētiski labāk laikam ir 24 collu, jo tam izsķirtspēja praktiskāka, tb. ar DSLR uzņemta bilde aizņem visu ekrānu, nevis atstāj melnas malas apakšā un augšā.
izšķirtspējai ar aspect ratio gan nav tieša saistība.. cik tas praktiski, nezinu..
Kā tad nu nav!? 23 collu U2312HM izškirtspēja 1920x1080 24 collu U2412M - 1920x1200 Izrēķini, cik šiem ir attiecība?
Izmēģināju, tāpat paliek nedaudz melnas maliņas, tikai kļūdījos, nejau augšā un apakšā, bet sānos
jā, tad ja izrēķina, tad iegūst aspect ratio, bet izširtspēja ir izšķirtspēja.. monitori ar pavisam atšķirīgu izšķirtspēju var būt ar vienādu malu garumu attiecību.. Protams, tā ir nedaudz piekasīšanās terminiem, to domu jau var izlobīt.. Bet termini jau tapēc ir, lai tos lietotu pareizi, citā gadījumā tam var būt liela nozīme..