Ienāca prātā interesanta doma: vai fotogrāfiem ir arodslimības? Konkrētāk - vai skatoties caur objektīvu tiek ietekmēta redze labajai acij? Kādas jūsu domas?
japāņi lielā daļa ar brillēm, ne velti smejas par šiem, ka uz jautājumu, kā pavadīji atvaļinājumu... parasti japānis atbildot, ka neesot vēl pieķēries fotogrāfijām...
raic:Ienāca prātā interesanta doma: vai fotogrāfiem ir arodslimības? Konkrētāk - vai skatoties caur objektīvu tiek ietekmēta redze labajai acij? Kādas jūsu domas?
Kādas arodslimības var būt amatierim?Moška -palielināts alkohola patēriņš?Es skatos kamerā ar kreiso aci(pilnīgi nopietni),jo labā man švaka jau no bērnības un foto tur nav pie vainas.
Aci visdrošāk var sabojāt nevis ar objektīvu, bet gan blenžot caur atslēgas caurumu svešā istabā, kad tur esošajiem tas apnīk un viņi tai caumurā no otras puses iepūš matu laku.
bezjēdzīga muldēšana forumos un krāniņa staipīšana ir viena no arodslimībām. nav manīts, ka piem. sētnieki forumos ķīvētos par labāko slotu ražotāju, tehniski perfektāko vēzienu utt. es tik nezinu kā ģimenes ārsts to visu varētu klasificēt
Lachux:bezjēdzīga muldēšana forumos un krāniņa staipīšana ir viena no arodslimībām. nav manīts, ka piem. sētnieki forumos ķīvētos par labāko slotu ražotāju, tehniski perfektāko vēzienu utt. es tik nezinu kā ģimenes ārsts to visu varētu klasificēt
Sētniekiem arī ir forums?Es gan nesaprotu kas tur slikts,ka pamuldam tukšu.Dzīvi nedrīkst pārvērst par TV ziņām,kur viens negatīvais gāžas virsū.Un baigā nopietnība valda-te miljons nozagts,te kāds atmaskots,te iesēdināts...Nu skaties tos topikus,kur tev ir kas derīgs!Mums patīk paļurkstēt,un tad?
pasu GALDI sen pārdoti ;-pppp ... UN .... jāiet nevis uz pasu daļu, bet jāmeklē kāds hakeris, kurš var sistēmā samainīt datus ;-) (nav vairs vecie laiki, kad pasē ierakstīja/ierakstījās nepareizi dati ... )))))
dansiga:pasu GALDI sen pārdoti ;-pppp ... UN .... jāiet nevis uz pasu daļu, bet jāmeklē kāds hakeris, kurš var sistēmā samainīt datus ;-) (nav vairs vecie laiki, kad pasē ierakstīja/ierakstījās nepareizi dati ... )))))
dansiga:pasu GALDI sen pārdoti ;-pppp ... UN .... jāiet nevis uz pasu daļu, bet jāmeklē kāds hakeris, kurš var sistēmā samainīt datus ;-) (nav vairs vecie laiki, kad pasē ierakstīja/ierakstījās nepareizi dati ... )))))
raic:Ienāca prātā interesanta doma: vai fotogrāfiem ir arodslimības? Konkrētāk - vai skatoties caur objektīvu tiek ietekmēta redze labajai acij? Kādas jūsu domas?
Karpālā tuneļa sindroms no smagās fotoaparāta turēšanas, deguna pakāpeniska deformācija no lūrēšanas skatumeklētājā un krunkaina seja no acu piemiegšanas... vēl muguras traumas no pietupšanās, ceļgala locītavu reimatisms no rāpošanas pa slapjām jūrmalas smiltīm, aukstām klona grīdām un viesu namu bruģētajiem piebraucamajiem ceļiem, smagākos gadījumos nāk klāt vēl krampjaina labās rokas rādītājpirksta raustīšanās... ar gadiem palielinās tieksme vākt un uzglabāt kabatās atmiņas kartes, lādētājus, akumulatorus un USB kabeļus ko lai saka - pilna buķete, ņem ko gribi...
hmm... un kāds tam visam sakars tieši ar labo aci?!?
viecha:Es skatos kamerā ar kreiso aci(pilnīgi nopietni),jo labā man švaka jau no bērnības un foto tur nav pie vainas.
vo, vo... tas ka viens skatās ar labo aci, nenozīmē, ka visi tā dara! es ar ar kreiso aci skatos kameras skatu meklētājā!
Voldemorts:Incanti! Es kreiso piemiedzu, kad vērtēju meiteņu jaukumus. Nu, kā Māra linkā...
Lūk šis jautājums mani nopietni aizķēra!Es taču nemaz nezinu ar kuru aci miedzu meitenēm.Rīt sākšu eksperimentēt uz ielas.Un nebrīnieties,ja noraušu fingāli no kāda bojfrenda.Uz zināšanām tikai caur ērkšķiem!
viecha: Un nebrīnieties,ja noraušu fingāli no kāda bojfrenda.
Tad nekautrējies, ieliec šeit savu pašportretu pēc tā piedzīvojuma. Es pameklēšu savējo pēc tā, kad ar ģīmi pa priekšu biju nogāzies no jumta, neveiksmīgi regulējot TV antenu, būs neliels skaistumkonkurss.