forum.gif
Arodslimība vai kameras acs bojā aci (s)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Arodslimība vai kameras acs bojā aci (s)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.10.12 18:33
 citēt
Ienāca prātā interesanta doma: vai fotogrāfiem ir arodslimības? Konkrētāk - vai skatoties caur objektīvu tiek ietekmēta redze labajai acij? Kādas jūsu domas?
Publicēts: 30.10.12 18:39
 citēt
japāņi lielā daļa ar brillēm, ne velti smejas par šiem, ka uz jautājumu, kā pavadīji atvaļinājumu...
parasti japānis atbildot, ka neesot vēl pieķēries fotogrāfijām...
Publicēts: 30.10.12 18:41
 citēt
vienu laiku baumoja, ka no 1,2 paaudzes nakts redzamības temeklja varaviksnene paliek gaišāka...pamatotu un sistemātisku pētījumu neesmu redzējis:D
Publicēts: 30.10.12 18:50
 citēt
raic:Ienāca prātā interesanta doma: vai fotogrāfiem ir arodslimības? Konkrētāk - vai skatoties caur objektīvu tiek ietekmēta redze labajai acij? Kādas jūsu domas?

Kādas arodslimības var būt amatierim?Moška -palielināts alkohola patēriņš?Es skatos kamerā ar kreiso aci(pilnīgi nopietni),jo labā man švaka jau no bērnības un foto tur nav pie vainas.:face-wink:
Publicēts: 30.10.12 19:56
 citēt
Ir ir ārodslimības , esmu ar tādām slimojis:) Darba devējs REĀLI sabijās jo uzkoda to jejauši vieni Šwices speci te akcijā LV :):)
Publicēts: 30.10.12 20:08
 citēt
Aci visdrošāk var sabojāt nevis ar objektīvu, bet gan blenžot caur atslēgas caurumu svešā istabā, kad tur esošajiem tas apnīk un viņi tai caumurā no otras puses iepūš matu laku. :grimace:
Publicēts: 30.10.12 20:08
 citēt
bezjēdzīga muldēšana forumos un krāniņa staipīšana ir viena no arodslimībām. nav manīts, ka piem. sētnieki forumos ķīvētos par labāko slotu ražotāju, tehniski perfektāko vēzienu utt.
es tik nezinu kā ģimenes ārsts to visu varētu klasificēt :)
Publicēts: 30.10.12 20:19
 citēt
Lachux:es tik nezinu kā ģimenes ārsts to visu varētu klasificēt :)

sex.nwd.ru...
lurkmore.to...
Publicēts: 30.10.12 21:15
 citēt
Lachux:bezjēdzīga muldēšana forumos un krāniņa staipīšana ir viena no arodslimībām. nav manīts, ka piem. sētnieki forumos ķīvētos par labāko slotu ražotāju, tehniski perfektāko vēzienu utt.
es tik nezinu kā ģimenes ārsts to visu varētu klasificēt :)

Sētniekiem arī ir forums?:face-grin:Es gan nesaprotu kas tur slikts,ka pamuldam tukšu.Dzīvi nedrīkst pārvērst par TV ziņām,kur viens negatīvais gāžas virsū.Un baigā nopietnība valda-te miljons nozagts,te kāds atmaskots,te iesēdināts...Nu skaties tos topikus,kur tev ir kas derīgs!:face-wink:Mums patīk paļurkstēt,un tad?
Publicēts: 30.10.12 21:23
 citēt
FUI, viecha .. nu tā kā bērnsss!!!! Kad beidzot kļūsi npietnss!?!??!!?;-pppppp
Publicēts: 30.10.12 21:41
 citēt
dansiga:FUI, viecha .. nu tā kā bērnsss!!!! Kad beidzot kļūsi npietnss!?!??!!?;-pppppp

Tad kad izpildīsies 18 un man iedos pasi!
Publicēts: 30.10.12 21:59
 citēt
viecha:
dansiga:FUI, viecha .. nu tā kā bērnsss!!!! Kad beidzot kļūsi npietnss!?!??!!?;-pppppp

Tad kad izpildīsies 18 un man iedos pasi!

..pasu galdā p[asaki ,ka Tu gudrs..moš pasi ātŗāk iedo....:big_smile::amazing:
Publicēts: 30.10.12 22:04
 citēt
imitējot fotogrāfus , ar var iekulties nepatikšanās, nav izslēgts, pat tvaika ielas variants .... :bad_smile:
Publicēts: 30.10.12 22:11
 citēt
pasu GALDI sen pārdoti ;-pppp ... UN .... jāiet nevis uz pasu daļu, bet jāmeklē kāds hakeris, kurš var sistēmā samainīt datus ;-) (nav vairs vecie laiki, kad pasē ierakstīja/ierakstījās nepareizi dati ... :-))))))
Publicēts: 30.10.12 22:25
 citēt
dansiga:pasu GALDI sen pārdoti ;-pppp ... UN .... jāiet nevis uz pasu daļu, bet jāmeklē kāds hakeris, kurš var sistēmā samainīt datus ;-) (nav vairs vecie laiki, kad pasē ierakstīja/ierakstījās nepareizi dati ... :-))))))

...kā es sakrāju savai pirmajai spoguļkamerai...:D
Publicēts: 30.10.12 22:30
 citēt
imgfoto:
dansiga:pasu GALDI sen pārdoti ;-pppp ... UN .... jāiet nevis uz pasu daļu, bet jāmeklē kāds hakeris, kurš var sistēmā samainīt datus ;-) (nav vairs vecie laiki, kad pasē ierakstīja/ierakstījās nepareizi dati ... :-))))))

...kā es sakrāju savai pirmajai spoguļkamerai...:D

tiem ir tikai KAMERA:-ppppp
Publicēts: 30.10.12 23:41
 citēt
raic:Ienāca prātā interesanta doma: vai fotogrāfiem ir arodslimības? Konkrētāk - vai skatoties caur objektīvu tiek ietekmēta redze labajai acij? Kādas jūsu domas?

Karpālā tuneļa sindroms no smagās fotoaparāta turēšanas, deguna pakāpeniska deformācija no lūrēšanas skatumeklētājā un krunkaina seja no acu piemiegšanas... vēl muguras traumas no pietupšanās, ceļgala locītavu reimatisms no rāpošanas pa slapjām jūrmalas smiltīm, aukstām klona grīdām un viesu namu bruģētajiem piebraucamajiem ceļiem, smagākos gadījumos nāk klāt vēl krampjaina labās rokas rādītājpirksta raustīšanās... ar gadiem palielinās tieksme vākt un uzglabāt kabatās atmiņas kartes, lādētājus, akumulatorus un USB kabeļus :D ko lai saka - pilna buķete, ņem ko gribi...
Publicēts: 30.10.12 23:43 labots
 citēt
Lachux:nav manīts, ka piem. sētnieki forumos ķīvētos par labāko slotu ražotāju, tehniski perfektāko vēzienu utt.

sētnieki forumā varētu strīdēties par lielākajiem tilpumiem... :D
Publicēts: 30.10.12 23:46
 citēt
nu līdzīgi kā slaucējām ir sīkas fīčas: www.youtube.com...
Publicēts: 31.10.12 00:15
 citēt
Onanisms nava slimība bet dzīvesveids...
Publicēts: 03.11.12 20:12 labots
 citēt
hmm... un kāds tam visam sakars tieši ar labo aci?!? :what:
viecha:Es skatos kamerā ar kreiso aci(pilnīgi nopietni),jo labā man švaka jau no bērnības un foto tur nav pie vainas.:face-wink:
vo, vo... tas ka viens skatās ar labo aci, nenozīmē, ka visi tā dara! es ar ar kreiso aci skatos kameras skatu meklētājā! :bad_smile:
Publicēts: 03.11.12 20:29
 citēt
Incanti! Es kreiso piemiedzu, kad vērtēju meiteņu jaukumus. Nu, kā Māra linkā...:face-wink:
Publicēts: 03.11.12 21:27
 citēt
Voldemorts:Incanti! Es kreiso piemiedzu, kad vērtēju meiteņu jaukumus. Nu, kā Māra linkā...:face-wink:

Lūk šis jautājums mani nopietni aizķēra!Es taču nemaz nezinu ar kuru aci miedzu meitenēm.:face-sad:Rīt sākšu eksperimentēt uz ielas.Un nebrīnieties,ja noraušu fingāli no kāda bojfrenda.Uz zināšanām tikai caur ērkšķiem!:face-wink:
Publicēts: 03.11.12 21:58
 citēt
viecha: Un nebrīnieties,ja noraušu fingāli no kāda bojfrenda.

Tad nekautrējies, ieliec šeit savu pašportretu pēc tā piedzīvojuma. Es pameklēšu savējo pēc tā, kad ar ģīmi pa priekšu biju nogāzies no jumta, neveiksmīgi regulējot TV antenu, būs neliels skaistumkonkurss.:face-grin:
Publicēts: 04.11.12 17:02
 citēt
Jā, bieži vie, ir fotogrāfiem arodslimības, bet biežāk tās ar galvu saistītas ne acīm ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):