Tā kā jaunākos foto verķos tiek piedāvāta filmēšanas iespēja, domājams ir vēlme pēc nopiietnākām iespējām.
Visiem mājas video mīļotājiem un ne tikai Laba 2.5K digitālā kīno kamera...var izmantot Canon un Zeiss (EF mount) stiklus ar pilnu elektronisko kontroli ... (ir variants arī ar manuālo)u.t.t. Varbūt kāds atradis kādu salīdzinošo testu?
Paasties , kādu verķi atkoļijusi. Oi nē KUSTĪGA bilde tas ir cits domāšanas veids nekā STATISKA Es piemēram savulaik noteicu KURPES operatoru nezinos kas tas ir , teicu FOTOGRĀFS tas ir SPURISTS Otrs tāds Jurijs Grimovs dzeks ar kuru savulaik nejauši iepazinos kā ar fotogrāfu bet beigās šams izrādījās izcils klipu režisors operators. Ar tāda uzkrītošā "Foto klipu" domāšana. Reiz šis uņema filmu MuMu , nu zinamais BOBJA SĀGA , filma bija BAISĀ vienas vienīgs "Bilžu klipu" savirknējums Filmētajiem protams LABAIS VERĶIS bet fočet tomēr ir citas VAJADZIBAS
bet sensors paņem tikai sesto daļu no stikla veikuma - platleņķu attiecīgi nav + EF stikli nav tik kvalitatīvi, lai no šā 2,5K būtu jēga.... šī varētu būt laba kamera putnu filmētājiem - ar šitādu crop f2,8/300mm fix pārvēršas par aš metrīgu f2,8! ........ šāds daikts jātaisa priekš labākās 16mm optikas.
Soņkas bildīte ar visu savu fullHD formātu būs stipri kavalitatīvāka un var filmēt ar dajebkādiem skata leņķiem.
ArmandsK_:Ar likumu jāaizliedz reklāmās vārdu tikai!
īpaši ja nepareizi pielietots! "pērciet tikai par 999$!" - kas man var liegt pirkt lētāk, ja kāds andelē vai dārgāk, ja man naudu nav kur likt. cita lieta "pērciet par tikai 999$!".
Sapper:
A kas konkrēti godāto kinematogrāfistu neapmierina?
Gribi teikt, ka ar tādu pafilmēt kādu stundiņu "no rokas" (bez statīva) būs ērti, parocīgi un nenogurdinoši?...
Gribu teikt, ka šis nav "patērētājiem" domāts produkts. Un darbam gatavs viņš izskatās kaut kā tā apmēram.
vai arī šādi:
P.S. Tad jau es ar varu sākt braukt visrsū AEG vai Electroluxam, ka šamie afigenna sūdīgas cepeškrāsnis taisa, Ar pliku roku izņemt cepešpannu no karstas krāsns ir baigi neergonomiski. Kā Vella Kalpos Ērmanītis teica: "Andrīt, Andrīt, nagi deg..."
Blackmagic CC patestējis video tehnikas blogeris Philip Bloom, pietiekami detalizēti pastāsta arī par BCC mīnusiem ne tikai plusiem. Protams arī viņš saka, ka par šo salīdzinoši mīzerīgi mazo cenu 2.5K RAW kamera + softs ir vairāk nekā OK! vimeo.com... philipbloom.net...