forum.gif
Jaunais gads.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jaunais gads.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.11.12 12:24
 citēt
chukmasoff_f:
Haiduks:
Ticīgie visi var strādāt Jaungada naktī, viņi jaf savu ir paveikuši mums uzspiestā Kristus dienā(naktī) :P
Es gan jaungadu svinu, un ja kāds prasa, lai strādāju, atšuju nosaucot kosmisku cīparu. Ja neesi pa gadu nopelnījis, Jaungada naktī caurumu neaizbāzīsi :)

A vot kā tad jasvin, man piemēram jaungada nakts neatšķiras no visām pārejām ne ar ko, izņemot to ka 12 naktī visi sāk šaudīties. Varētu vienīgais piedzerties, ja dzertu, a tā vakars kā vakars, tā pat pie kompja pavadāms.

Tavi vārdi liek secināt- tukšam cilvēkam tukša dzīve... piedod, ja skarbi :)
Publicēts: 02.11.12 12:36
 citēt
chukmasoff_f:
Haiduks:
Ticīgie visi var strādāt Jaungada naktī, viņi jaf savu ir paveikuši mums uzspiestā Kristus dienā(naktī) :P
Es gan jaungadu svinu, un ja kāds prasa, lai strādāju, atšuju nosaucot kosmisku cīparu. Ja neesi pa gadu nopelnījis, Jaungada naktī caurumu neaizbāzīsi :)

A vot kā tad jasvin, man piemēram jaungada nakts neatšķiras no visām pārejām ne ar ko, izņemot to ka 12 naktī visi sāk šaudīties. Varētu vienīgais piedzerties, ja dzertu, a tā vakars kā vakars, tā pat pie kompja pavadāms.

...ok,varu saprast,ka nav ģimenes ar ko būt kopā-bet draugi,čomi ar ko ietusēt tādā dienā vai tad arī nav?
Publicēts: 02.11.12 12:40
 citēt
Jolan:
chukmasoff_f:

...ok,varu saprast,ka nav ģimenes ar ko būt kopā-bet draugi,čomi ar ko ietusēt tādā dienā vai tad arī nav?

Draugi un čomi ietusē ar savām 'gimenēm...
Publicēts: 02.11.12 12:53
 citēt
dansiga:ehhh. cjukmasooffff - tu man paarliecinaaji un sashaavi vienlaiciigi :-((( .. es domaaju ka man kruts dators, a izradas - fignja vien :-((( ... I nafig es shamo atpirku no kompaanijas, ejot projaam?;-(((( .....

Ja zinātu kas par ražotāju un modeli tad pateiktu vai kruts vai nav kruts. Pēc cfenas spriežot neko nevar pateikt. Gadus atpakaļ viens paziņa iegādājās datoru ar FERARI brendu, kad atnesa remontēt, izrādijās ka lepnajā dargajā ietvarā pa 2000ls, iekšā bija vienkarš vidējs HP Pavilions.
Publicēts: 02.11.12 13:09
 citēt
Es jau 22 gadus strādāju jaungada naktī :grimace:
Publicēts: 02.11.12 13:13
 citēt
manējam nav kaut kāds standartkomplekts iekšā - tika pasūtīts ar konkrētiem rādītājiem (es vairs šamos dabiski neatceros) , bet nu par pamatu ņemts - tas pats prastais HP Elitebook 8540w (64bit) ..... nee nu - eju nošauties!!!!!!
Publicēts: 02.11.12 13:26
 citēt
dansiga: eju nošauties!!!!!!

Tad beidzot :big_smile::big_smile::big_smile:
Publicēts: 02.11.12 13:28
 citēt
Oliss:Es jau 22 gadus strādāju jaungada naktī :grimace:

Čigāndēls teica, ka tēvs katru nakti strādājot :D
Publicēts: 02.11.12 13:56
 citēt
dansiga:manējam nav kaut kāds standartkomplekts iekšā - tika pasūtīts ar konkrētiem rādītājiem (es vairs šamos dabiski neatceros) , bet nu par pamatu ņemts - tas pats prastais HP Elitebook 8540w (64bit) ..... nee nu - eju nošauties!!!!!!

Pagaidi ar šaušanos.
Ja Tavam kompim ir 16Gb operatīvā un 256Gb SSD cietais tad cena ir atbilstoša, pie tam vēl metāliskais dizains.
64biti tas ir OS, tam cenas ziņā nav nozīmes, tiklai veiktspēja labāka ne kā 86.
Publicēts: 02.11.12 14:03
 citēt
lap - lai es varētu turpmākās naktis mierīgi gulēt - kā es to varu ppārbaudīt?;-)
Publicēts: 02.11.12 15:05
 citēt
dansiga:lap - lai es varētu turpmākās naktis mierīgi gulēt - kā es to varu ppārbaudīt?;-)

vot kamdēļ cilvēkam vajag sevī nogalināt bērnu?
remarka grāmatiņā bija labs teiciens par kautrigumu, ko vajag taupīt...par zaudetam ilūzijām varētu teikt to pašu.
Publicēts: 02.11.12 15:28 labots
 citēt
Lasu reizēm brīnos , MAN visu tehniku DARBAM parasti dod uzņemums darba devējs , ilgus gadus vispar nezinaju kas ir SAVA tenika tas vienkarši nebija nepieciešams. Digitālai ērai sākoties gan SEV nācās nopirkt ko "Paniekoties" jo darba devēja tehnika jau FIKSĒ ko tu ar viņu dari :) Ja es LV strādāju ar darba devēja TEHNIKU tas viss maksā ATIECĪGI jo viens normāls KOMPLEKTS darbam maksā ~10.000Ls . Taču kā zināms LV tā ir ļot specifiska ekanomoka , te visi "Pērk zog paži" līdz ar to "Var lētāk" , kā te blakus diskusija "Legālā programmatūra" , ja viss ir legāls un oficials LETI nekādi nesanak :):) Man piemēram diezgn vienalga ar ko bildēt ar kameru pa 50Ls vai pa 5000Ls mans rezultāts no tā NEMAINĀS , savukart lai to PARDOTU PAR NAUDU nāksies iepirkt vēl PRIBAMBASUS pa 3-4 t Ls MINIMĀLI tas pie tās pašas kameras pa 50Ls vai 5000Ls. da vēl no visa maksāt nodoklīšus utt. A tā kamera pa 300Ls , stikliņš pa 50Ls , printers pa 30Ls foni lampa pa 200Ls Softs 100% zagtsun MEISTAR pa 30-50Ls "Kāziņas" gatavs :D
Publicēts: 02.11.12 20:51
 citēt
cuk chukmaasofffs igonree - izskatas, ka jaaiet noshauties ;-((( .. jehh ... ((((
Publicēts: 02.11.12 21:31
 citēt
dansiga:cuk chukmaasofffs igonree - izskatas, ka jaaiet noshauties ;-((( .. jehh ... ((((

Neignorēju gan , es tikai tagad pie normāla kompja piesēdos a ta visu dienu ar visadiem nedakompjuteriem arpus mājas nācās te lodāt.
ieej My computer >Properties
Tur būs redzams cik ir RAM un kāds procis.
Tad taja pašā logā
Device manager
Tur ieraudzisi kāds HDD Tev stāv.
To pašu detalizētāk var apskatīt ar softu EVEREST
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: