chukmasoff_f:
Ir pavisam vienkarš skaidrojums, vienkaršam userim, nevajag sevi sagruzīt ar visada veida programmatūras sarezģītībām, jo vienkaršais users strādā savu darbu kas nav saistīts ar programmēšanu vai ko līdzīgu, bet izmanto savu smartu vai tableti, kā sakaru līdzekli un piezīmju grāmatu. Tieši tapēc Apple to visu lietu ir noveduši lidz primitivitātei, lai māksliniekam vai autoinženierim nevajedzētu burties programmās ar to uzstādijumu un savietojumu, pēc principa, nospied pogu un vis darbojas, tehnika pati zin kas un kā.Un nav javelta laiks tās tehnikas apgūšanai.
eeeee - un KAS androiidam neshancee????? Un kaa Tavaa kakainajaa ai-pribambasaa var normaali iedabuut JEBKO nevis tikai caur itunes konkreetus failus??? es nevaru iedomaaties ko NEVAR izdariit uz androiida, bet ir desmitiem darbiibu ko NEVAR izdariit uz ai-meesla
Nav ne kādas problēmas iedabūt i-osa visu ko vajag, ar failu menidžeri ja pie win slēdzams , ja pie Mac kompja tad vispār vis pa wi-fi apmainās. Var izmantot ari priekš mājas tīkla file brouser kur redzami visi nošārētie kompji gan win gan mac gan Linux.
Android- mīnusi ir tas ka tas ir atvērtais OS, un ielādējot , jeb kuru aplikāciju ir nopietna varbūtība ka tā darbosies kā kāds tārps vai vīrus, jo neviens nepārbauda kas ir uztaisīts, iOSam vis ir stingri kontrolējams. Android jaunākās versijas strādā tikai uz jaunākajiem divaisiem, un vecos vairs neuztur, iOS uztur gandrīz visus ieopriekšējos modeļus vis maz 3 gadus. Un kā jav minēju savstarpējā saderība starp iOS tehniku ir idiāla, ko nevar teikt par androidiskajiem divaisiem, jo jaunāka versija redz vecāku bet vecā versija ne vienmēr redz jaunāko, to protams var labot ar visadam aplikācijām bet tomēr tas ir sarežģīti. iOS mīnusi- iekārtu cena, aplkācijas pa lielam visas ir par maxu, kaut var iztikt ar standarta aplikācijām kuras ir no ražotāja. Vēl ir iespēja uztaisīt Džailbreiku un tad var izmantot dažādas aplikācijas no Cydia, bet tas atkal ar drošibu nav ieteicams.
Bildes:eeee - un KAS androiidam neshancee????? Un kaa Tavaa kakainajaa ai-pribambasaa var normaali iedabuut JEBKO nevis tikai caur itunes konkreetus failus??? es nevaru iedomaaties ko NEVAR izdariit uz androiida, bet ir desmitiem darbiibu ko NEVAR izdariit uz ai-meesla
Nav ne kādas problēmas iedabūt i-osa visu ko vajag, ar failu menidžeri ja pie win slēdzams , ja pie Mac kompja tad vispār vis pa wi-fi apmainās. Var izmantot ari priekš mājas tīkla file brouser kur redzami visi nošārētie kompji gan win gan mac gan Linux.
Android- mīnusi ir tas ka tas ir atvērtais OS, un ielādējot , jeb kuru aplikāciju ir nopietna varbūtība ka tā darbosies kā kāds tārps vai vīrus, jo neviens nepārbauda kas ir uztaisīts, iOSam vis ir stingri kontrolējams. Android jaunākās versijas strādā tikai uz jaunākajiem divaisiem, un vecos vairs neuztur, iOS uztur gandrīz visus ieopriekšējos modeļus vis maz 3 gadus. Un kā jav minēju savstarpējā saderība starp iOS tehniku ir idiāla, ko nevar teikt par androidiskajiem divaisiem, jo jaunāka versija redz vecāku bet vecā versija ne vienmēr redz jaunāko, to protams var labot ar visadam aplikācijām bet tomēr tas ir sarežģīti. iOS mīnusi- iekārtu cena, aplkācijas pa lielam visas ir par maxu, kaut var iztikt ar standarta aplikācijām kuras ir no ražotāja. Vēl ir iespēja uztaisīt Džailbreiku un tad var izmantot dažādas aplikācijas no Cydia, bet tas atkal ar drošibu nav ieteicams.
nu nevajag laadeet JEBKURU SUUDU. ja normaala aplikaacija, tad ir 10 vai simti tuukstoshi downloadu un atsauksmes
chukmasoff_f:Pasaki to tiem lietotājiem kuri nes neejošus deva īstus pie manis
Interesanti, kas no tā būtu jāsecina? Un kāpēc nes? Ko nes?
Pucē vaļā.
'Vienkārši sainstalē visādus mēslus, kuri dzīvo savu sexuālo dzīvi autonomi, rezultātā, vis iespējamais mobilais trafiks, kura pietiktu mēnesim ir iztērēts dažās dienās, un vēl pie tam bieži vien gadās ka kāda no programmām sūta automātiskās sms par kaut kādu mistisku pakalpojumu, ko gala rezultātā kad pienāk reķins ir jaapmaxā. Reizēm ir peidzenams tiktālu pilns ar visādām figņām ka atmiņa vairs nespēj neko ņemt pretī u devais vienkārši uzkarās. Tad ari nes uz servisu, un es to visu savedu kārtībā. iOSam nav gadijies ka tādas lietas sadarītu, tur ir citas problēmas reizēm, bet nav tik smagas.
f-foto:Androidam 5 gadi, lietotājam, kam 30, interneta iemaņās ne vairāk par gadu, ja tā uzvedas. Tas ir lietotāja faktors, nevis Android faktors.
Man spēles telefonā (paša vajadzībām) tik, cik šahs & dambrete. Viss.
Te sanāk, ka Mac maksas programmu faktors vienkārši attur vidējo iPhone lietotāju no ierīces pietaisīšanas.
aifona lietotaaja augstaakaa pilotaazha ir instagram. nekas cits jau netiek lietots
Nu nu, ja par foto free softiem tad ir ļoti daudz un viens no labākajiem ir Snapseed, starp citu uz Androida negāja vis maz lidz vasaras beigām, tagad nezinu. Instagram tiek lietota ne tapēc ka uz iPhone, bet tapēc ka tas ir neta resurs kam pacelta nejedzīga popularitāte, bet vispār štrunts vien ir, un nav svarīgi uz ko to lieto vai iOSu vai uz Android.
f-foto:Androidam 5 gadi, lietotājam, kam 30, interneta iemaņās ne vairāk par gadu, ja tā uzvedas. Tas ir lietotāja faktors, nevis Android faktors.
Man spēles telefonā (paša vajadzībām) tik, cik šahs & dambrete. Viss.
Te sanāk, ka Mac maksas programmu faktors vienkārši attur vidējo iPhone lietotāju no ierīces pietaisīšanas.
Mac ir vis defultā iekšā laivisu var normāli lietot, un ja nu ko vajag tad var ari piepirkt, kaut es nesaskatu vajadzību pēc kaut kādu softu iegādes, vis tā pat darbojas. Mobilais devais vaidzīgs priekš interneta, e-pasta, playera un SMS vai MMS sūtīšanas, un nekam vairāk. Office pielikumi šajās ierīcēs vajadzīgi, lai varetu gan atvērt gan labot dokumentus. nu un pie tā visa vēl atgādinājumi un kalendārlietas. Nu un protams fotoaparāts, kas iOSam ir tiešām labs, a Androidam analogiska kvalitāte ir tikai uz Galaxy 3. Kā piemērs iPhone 4s kamera, ir tiešāmļoti laba , kas aizstāj vidēja līmeņa ziepjutrauku. Vienīgais mīnus iOs devaisiem ir cena, USA cemna protams ir pieejama visiem, bet pie mums tas ir diezgan dargs prieks.
mana programmu liste: KHL, twitters, dropbox, swedbanka, ss.lv, sporttracker, glympse, Rigassatiksme, google drive, skydrive, tildes tulks, baltic maps, jazz radio, imdb, pocket, QR droid, shazam, un kaads ducis speeles beerniem. cik saprotu shitais viss kraamu kambaris nenaak osaa taapeec ka draza taapeec jau parasts iosa juuzeris drachii ar to, kas pieejams. tikai kam tas vajadziigs
chukmasoff_f:Nu un protams fotoaparāts, kas iOSam ir tiešām labs, a Androidam analogiska kvalitāte ir tikai uz Galaxy 3.
FUKKEN UTTER BULLSHIT! OS vispār ar kameru kvalitāti ir sekundārāks sakars. Dzelzis tur lielāku lomu spēlē (sevišķi ārpus iOS uzpūstā burbuļa). Reku, piemēram, mana felefona kamera Vs iKaka 4
HTC Sensation daudzos aspektos iekabina. Tajā skaitā 8Vs5mpix, labāks flash, HD.
Turpini man pierādīt Apple pārākumu - gribu nonākt līdz punktam, kad tiešām esmu nolikts uz dirsas pārākuma priekšā. Pagaidām ir Apple ≤ Pārējie ražotāji. HTC Sensation kameru iPhone panāk vien ar savu nākamo 5. modeli. Kur tad ir tas Apple inovatīvisms un tech pārākums? Mārketinga huiņa, vot, kas tas ir. Lai kā Apple censtos, skaidri domājošs indivīds sapratīs vienmēr, ka mūsdienās nevar eksistēt ražotājs ar superkrutām, 2-gen nākotnē esošām tehnoloģijām. Resurss ir +/- vienāds, līdz ar to arī produkti vienādi, nevis iShit = WIN, bet pārējie FAIL
Bildes:Tu saki ka nekam citam devaiss nav vajadziigs?
mana programmu liste: KHL, twitters, dropbox, swedbanka, ss.lv, sporttracker, glympse, Rigassatiksme, google drive, skydrive, tildes tulks, baltic maps, jazz radio, imdb, pocket, QR droid, shazam, un kaads ducis speeles beerniem. cik saprotu shitais viss kraamu kambaris nenaak osaa taapeec ka draza taapeec jau parasts iosa juuzeris drachii ar to, kas pieejams. tikai kam tas vajadziigs
No šamiem es neizmantoju praktiski neko, jo neinteresē un ari piemēram twiteri es nekad neesmu sapratis ko tur raxtīt vai lasīt...sports man neinteresē, radio neklausos, tulkošanai cik vajag googla tulkotājs apmierina.Spēles nu tās spēlēju tādas kur bez nopietnas videokartes un staceonārā kompja pat nav jēgas tādas kurbulēt, a visadi angree birds un tetri, nav interesenti, jo tos visus esmu atspēlējis vēl 20 gadus atpakaļ. Nu vienīgais kas man reizēm vajadzīgs būtu uz planšetes ja to iegādātos tad googl search, tur vis maz raxtīt nevajag , pietiek nosaukt un šams pats sameklē un youtube reizēm, kā ari facebook un draugu mobilā versija ja pasāktu uz tā visa sēdēt, bet pa lielam pat uz mājas kompja to visu ieslēdzu vlu vakarā papētīt vai kāds ko nav uzraxtijis. Nu un foto kamera ziepja līmenī ir vērtīga lieta.
chukmasoff_f:Nu un protams fotoaparāts, kas iOSam ir tiešām labs, a Androidam analogiska kvalitāte ir tikai uz Galaxy 3.
FUKKEN UTTER BULLSHIT! OS vispār ar kameru kvalitāti ir sekundārāks sakars. Dzelzis tur lielāku lomu spēlē (sevišķi ārpus iOS uzpūstā burbuļa). Reku, piemēram, mana felefona kamera Vs iKaka 4
HTC Sensation daudzos aspektos iekabina. Tajā skaitā 8Vs5mpix, labāks flash, HD.
Turpini man pierādīt Apple pārākumu - gribu nonākt līdz punktam, kad tiešām esmu nolikts uz dirsas pārākuma priekšā. Pagaidām ir Apple ≤ Pārējie ražotāji. HTC Sensation kameru iPhone panāk vien ar savu nākamo 5. modeli. Kur tad ir tas Apple inovatīvisms un tech pārākums? Mārketinga huiņa, vot, kas tas ir. Lai kā Apple censtos, skaidri domājošs indivīds sapratīs vienmēr, ka mūsdienās nevar eksistēt ražotājs ar superkrutām, 2-gen nākotnē esošām tehnoloģijām. Resurss ir +/- vienāds, līdz ar to arī produkti vienādi, nevis iShit = WIN, bet pārējie FAIL
Tur kā tik iPhone4 bet ne iPhone 4s testēts, tam kamera bija vājāka ne kā jaunākajam brālim. Un video vispār filmēt ar telefonu neredzu vajadzību, nobildēt vēl kauko ir ok, bet filmēt nezinu. a bilžu testi ar 4S ir augstākas kvalitātes, un esmu papētijis pa taisno ieladētus kompī no dažādiem divaisiem dažados apstākļos bildētu un 4s tikai var llīdzās stāvēt Galaxy3.
chukmasoff_f:un 4s tikai var llīdzās stāvēt Galaxy3.
Citiem vārdiem, iShitonyou mierīgi var piemeklēt analogus, kas maksās mazāk (Apple jau ar to pazīstami - pārdot current vai last-gen tech 1,5-2x dārgāk par citu ražotāju analogiem vai pat labākiem produktiem), būs brīvi operējami (neierobežos lieki, jo Džobam tā šķita, ka vajag) un bez liekām ceremonijām. Apple pārākums joprojām man ir mistika.
chukmasoff_f, pēc Tavas atbildes ir pilnīga skaidrība, ka tādiem kā Tev NAV vajadzīgs, kur nu vēl aifons, ja vien iemesls nav ZĪMŖŠANĀS. Tev vajag lētu telefonu ar podziņām. zvanīšanai un sms.
par manu programmu listi - tās ir programmas, kas palīdz ikdienā. Par Twiteri, ja nevari iebraukt - tas vnk ir informācijas avots, kur tu pats precīzi izvēlies kādu informāciju saņemt. pašam nav obligāti nekas jāraksta, nav svarīgi kas Tev seko, bet kam Tu seko. Kopš twitera es vairs neapmekleju ziņu portālus, neskatos TV. cenšos izvairīties no negatīvas informācijas.
visas pārējš lietas ir vnk noderīgas - piemēram, sportstracker - izbrauc ar velli, tev nofiksējas maršruts kartē, ja kaut ko pa ceļa nofočē, gps kartē saliek kur, cikos un tā. Nu ti menja ponjal....
Man riktīgi interesētu bestest mūzikas telefons ar optimālu kameru (tāpat reti lietoju), "tuvuma" nolasīšanas sensoru (lai var čekot e-talonu atlikumu n šit), Android OS un pamatīgu bateriju, kura būtu like 5mm bieza un pa visu telefona aizmuguri (lol), attiecīgi ar dahuja mAh, kas turētu 48h+ atskaņošanu augstāk par vidējo skaļumu. Tad es teiktu: shut up and take my money!
Laikam kārtējo reizi jāpaskaidro, ko biju domājis. T.i., telefonam relatīvo Media skaļumu turot ap pusi, mazliet pāri. T.i., ausīm netiek uzlikts pārlieku liels slogs, lai gan vSonc GR06 ļoti labi tiek galā ar skaļas mūzikas reprodukciju.
Pašam griežas Poweramp: play.google.com... Šim ar visi pribambasi - 10 joslu EQ, papildus pielāgošana ar Bass un Treble... Bet to vairs nelietoju, jo kvalitatīvas austiņas atceļ kompensēšanas nepieciešamību, līdz ar to visas EQ (ne)būšanas var aizmirst.
Bildes:chukmasoff_f, pēc Tavas atbildes ir pilnīga skaidrība, ka tādiem kā Tev NAV vajadzīgs, kur nu vēl aifons, ja vien iemesls nav ZĪMŖŠANĀS. Tev vajag lētu telefonu ar podziņām. zvanīšanai un sms.
par manu programmu listi - tās ir programmas, kas palīdz ikdienā. Par Twiteri, ja nevari iebraukt - tas vnk ir informācijas avots, kur tu pats precīzi izvēlies kādu informāciju saņemt. pašam nav obligāti nekas jāraksta, nav svarīgi kas Tev seko, bet kam Tu seko. Kopš twitera es vairs neapmekleju ziņu portālus, neskatos TV. cenšos izvairīties no negatīvas informācijas.
visas pārējš lietas ir vnk noderīgas - piemēram, sportstracker - izbrauc ar velli, tev nofiksējas maršruts kartē, ja kaut ko pa ceļa nofočē, gps kartē saliek kur, cikos un tā. Nu ti menja ponjal....
Nu bet tā ari ir ka personīgi uzskatu ka telefons ir telefons, a abpltelefons man interesē vis pirms deļ labas kameras un ērtas lietošanas. Tā pati sekošana ari facebookā ir, tur reizēm ieskatos, jo ziņu portālus vispār nelasu un TV man jav nav gadus 10, jo reklāmas krīt uz nērviem.
To pašu var izdarīt ar Tevis minēto Galaxy S3, kas maksā krietni lētāk : P Tiesa, "lietošanas ērtums" ir subjektīva padarīšana. Man, piemēram, šaurpierīgi un limitēti, līdz pēdējam rūpnīcā predefinēti (ķip intuitīvi) un nepielāgojami UI bieži vien tracina tikpat, cik reklāmas. Jo, nu, nevar visiem patikt tas pats, tādā pat kārtībā kā zombijam Jobs.
Disfigurator > tas, ka Tev ir problēmas ar tracina, rādās zombiji un daudz ko citu ir ārstējams, laikam. Vajag tikai doties pie dakterīšiem "skaidri domājošais indivīd", mok palīdzēs un varēsi mierīgāk pasauli uztvert.
Tēma te bija par "Nelegālā programmatūra uz darba datora" nevis "Mobilkas Debilkas"
Tēma sen te ir devalvējusies līdz random apakštēmām un pseidoautoritatīva tās atgādināšana ir bez svara, ja tai neseko attiecīgs adminu/ss fīreru(kārtībnieku) darbs. Turklāt termins "zombijs" ir ļoti adekvāts, runājot par Apple un nelaiķi-ūdens lējēju Džobsu.
Disfigurator:To pašu var izdarīt ar Tevis minēto Galaxy S3, kas maksā krietni lētāk : P Tiesa, "lietošanas ērtums" ir subjektīva padarīšana. Man, piemēram, šaurpierīgi un limitēti, līdz pēdējam rūpnīcā predefinēti (ķip intuitīvi) un nepielāgojami UI bieži vien tracina tikpat, cik reklāmas. Jo, nu, nevar visiem patikt tas pats, tādā pat kārtībā kā zombijam Jobs.
Ja ir daudz brīva laika lai var ņemties ar savu divaisu ,tad jāveic vis ok.Bet kā daudzi mani draugi un paziņas nav it dročītāji bet tikai lietotāji,un dīvainus izmanto kā sakaru līdzekļus,plenērs un fočikus,dad viņiem nav vajadzības pigruzīt galvu ar visam androidiskām gudrībām vai aboliskām viltībām.Ja es pats nestrādātu pamatdarbā pie visu šāda veida dzelžu remontiem,bet ņem tos tikai ar foto un maketēšanu, man arī maz interesētu visādas arpusrūpnicas fīčas, un pat tagad maz interese,jo vis krīt komplekts kas ir āboliem ir pilnīgi pietiekoši.Taspats arī ar Androidu pa daļai, tikai tur tas sāwkumkomplekts tāds pavājāks,katrs ražotājs vel ko iebāž no sevis un tad vēl visādas figņas jāsavelk klāt lai visu normāli lietotu.
Ja es īrēju telpas biroja ēkā, kas ir paņemtas uz privātpersonu nevis uz firmu un tā adrese man nekur neparādas, uz durvīm nav nekādas zīmes utt. Cik liela iespēja pastāv ka pārbaude tāpat pie manis ienāks?
Ja es īrēju telpas biroja ēkā, kas ir paņemtas uz privātpersonu nevis uz firmu un tā adrese man nekur neparādas, uz durvīm nav nekādas zīmes utt. Cik liela iespēja pastāv ka pārbaude tāpat pie manis ienāks?
Vieni 70% KANTORU reģistreti "Privatos dzīvokļos" tas nemozīme ka viņu FAKTISKAJOS birojos neuzradīsies VID pārbaudes PĀRBAUDĪT var arī privātpersonas TAČU tam parasti nav laika un resursu TAČU ja nejauši uznāks uz galva tad PROM nebūs iemesla iet