forum.gif
Foto konkurss
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Foto konkurss
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.11.12 13:43
 citēt
www2.gulbene.lv...

Iesaku piedalīties :)
Publicēts: 02.11.12 19:12 labots
 citēt
www2.gulbene.lv...
6.4. Pretendenti, kuru fotoattēli tiks atlasīti fotoattēlu izstādei „Fotoaparāts rokā – Gulbenes novads
uzmanības lokā” apņemas bez atlīdzības nodot PA „Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā
mantojuma centrs” savas mantiskās autortiesības, kas attiecināmas uz fotoattēliem
(digitālajiem failiem) un nodot šos fotoattēlus Rīkotājam, noslēdzot līgumu ar PA „Gulbenes
tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs”, kura piemērs parādīts konkursa Nolikuma
Pielikumā Nr.2.
7. FOTOATTĒLU LIETOŠANAS TIESĪBAS
7.1. Rīkotājs iegūst bezmaksas lietošanas tiesības fotoattēliem un digitālajiem failiem, kas atlasīti
PA „Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” rīkotajai izstādei. Šie fotoattēli
tiek nodoti Rīkotājam un to autora mantiskās autortiesības tiek nodotas Rīkotajam saskaņā ar
Nolikuma pielikuma Nr.2. līguma nosacījumiem.

:face-kiss:____________Teicami, es strādāšu un atdošu autortiesības! iesaku piedalīties citiem._________:face-kiss:
Publicēts: 02.11.12 19:17
 citēt
grib propogandas materiālus drukāt, bet kāposta fotogrāfam nav?
Publicēts: 02.11.12 19:21
 citēt
šo laikam neviens nepamanija? "Fotokonkurss, protams, neizpaliks bez pievilcīgām naudas un vērtīgām veicināšanas balvām,"
Publicēts: 02.11.12 19:25
 citēt
haralds:grib propogandas materiālus drukāt, bet kāposta fotogrāfam nav?

"Kāposts, kā reiz IR" Bet rīkojot iepirkumu, viss aiziet pakalpojuma sniedzējam, BET šitā lielākā daļa paliek ORGANIZATORIEM.... Uztvēri???? Te nesen bija cepiens par latvijas centra foto (Ogres Fotoklubs)... TAS PATS!!!!! Par kavalitāti, kā patasti, NEVIENS nedomā...:face-grin:
Publicēts: 02.11.12 19:26
 citēt
ja man buutu - iedotu taapat - nav nekas pret propogandu!

atradušies baigie zvaigznes....
Publicēts: 02.11.12 19:28 labots
 citēt
Tāpēc jau tev nav, ka neesi baigā zvaigzne. ja būtu, saprastu dabas utt foto vērtību un šķēršļus, kādi ir jāpārvar, lai iegūtu izcilas bildes dabā. Saprotu, ka amatieriem tā ir iespēja, bet , ja vajag kvalitatīvas bildes, tas prasa laiku un naudu kaut vai transpotram, naktsmājām.
Publicēts: 02.11.12 19:28
 citēt
Nu jā.Te jau grozās vīri,kuru vēl netapušo darbu vērtība ir tūkstošos mērāma.:face-grin:
Publicēts: 02.11.12 19:33
 citēt
Nākamā pietura - Gulbene
Publicēts: 02.11.12 19:33
 citēt
būtu es arī iedotu, bet nepametīšu takš visas djēlas un netesīšos uz Gulbeni!
Publicēts: 02.11.12 19:35
 citēt
nolikumā rakstīts, ka vecas bildes neder. Vecākā bilde 2012. gada septembrī. Tādas nez vai mums būs.
Publicēts: 02.11.12 19:53 labots
 citēt
Jauks pasākums :) Šai sakarā man VIENMĒR ir jautājums JO TUVĀK RĪGAI jo visa veida pašvaldības "Tūrisma kantoros" speciālisti ir mazāk spējīgi un sajēdzoši savos pienākumos NEDEFINĒT VAJADZĪBAS un noformulēt DARBA UZDEVUMUS ?:) Es jau nez cik gadus ŅIRGĀJOS par muļķiem no Ogre-Ikšķiles tūrisma kantora kuri lielās ka viņu taka "Ogres Fotoklubs" sadarbojās , PILNĪGA LAŽA gan nolikumos gan REZULTĀTOS gan principā:) MISTIKA un noslēpums man. BŪS vien jāpiedalās Gulbenes konkursā ;D
Publicēts: 02.11.12 20:39
 citēt
100+75+50=220?
Publicēts: 02.11.12 20:44
 citēt
Nekāda vaina, uzbliezīsim arī Gulbeni :D
Publicēts: 02.11.12 22:58
 citēt
dolldia:Nekāda vaina, uzbliezīsim arī Gulbeni :D

VAINE ! Vajag tik sākt !
Publicēts: 02.11.12 23:01
 citēt
Tieši tā!
Publicēts: 03.11.12 01:53 labots
 citēt
"ikviens ir aicināts ņemt fotoaparātu rokās un iemūžināt Gulbenes pilsētu un novadu četros gadalaikos"

IMHO tas nozīmē, ka jābrauc uz Gulbenes guberņu vismaz 4x - katrā gadalaikā. ja brauc no Rīgas, kopā sanāks kādus 2000km nobraukāt vien, Plus paika, nakšņošana. Šūpo kā gribi, bet pat ar uzvaru un 100Ls galveno balvu, rīdziniekiem sanāk pamatīgi mīnusi, Par talsiniekiem un liepājniecēm nemaz nerunājot. Visi ceļi vaļā mecenātiem, jaunajiem entuziastiem - autostopētājiem un vietējiem māksliniekiem. :face-wink:
Publicēts: 03.11.12 01:58
 citēt
Nav jau jābūt VISIEM gadalaikiem , es domāju ka Vasara Rudens pilnībā pietiktu , pavasaris. Istenībā JĀLAIŽ uz to pusi MAN GRIBAS.
Publicēts: 03.11.12 20:21
 citēt
viecha:Nu jā.Te jau grozās vīri,kuru vēl netapušo darbu vērtība ir tūkstošos mērāma.:face-grin:

Šīs diskusijas labākais citāts ! Super!!! :) :) :)
Publicēts: 03.11.12 20:28
 citēt
Bildes:ja man buutu - iedotu taapat - nav nekas pret propogandu!

atradušies baigie zvaigznes....

Tāda jau ir tā doma (mana) ja dzīvo turpat kaut kur, tāpat bildē sev par prieku, aiz ko nepiedalīties mazā konkursiņā un kazi, varbūt ja paveicas, arī kādu gala gandarījumu dabū. Nav takš no Liepājas speciāli jādzenās.. ;) Turklāt ne jau viss ir mērāms naudā. Ir arī tāds kā sacīt jāsaka - patriotisms. Varbūt. Vai ne?

PS. Mēs visi esam zvaigznes. Baigie. Dažas vnk nav redzamas ;) Dažas savukārt pārāk spilgtas ;D
Publicēts: 03.11.12 20:34
 citēt
_AlterNative:nolikumā rakstīts, ka vecas bildes neder. Vecākā bilde 2012. gada septembrī. Tādas nez vai mums būs.

Lūk šī vieta nolikumā gan ir jokaina.. Nu bet kā saka, nekļūdās tikai tas , kurš neko nedara. Vai ne, Baltais Tēv?
Publicēts: 03.11.12 20:35
 citēt
Nu re, normāli piespamoju :) Pagaidām!
PS. Luni, noteikti piedalies. Tev būs speciālbalva ;) Ja uzvarēsi :)
Publicēts: 03.11.12 20:57
 citēt
BaltoTēvu jau nu te nevajag iejaukt. mans profils nav šādas izstādes. Bet- var jau būt, ka pagasta reklāmai neder vecas bildes, lai cik labas būtu, jo neatspoguļo pēdējo ziņu smalkumus? manas no Gulbenes ir ar sirmu bārdu- no 2001. gada. Nu jau tur viss mainījies uz labo pusi, plauksme un zelsme. manas bildes no filmu laikiem būtu par apsmieklu.
Publicēts: 03.11.12 21:34 labots
 citēt
ZG:Nu re, normāli piespamoju :) Pagaidām!
PS. Luni, noteikti piedalies. Tev būs speciālbalva ;) Ja uzvarēsi :)

Uzvarēt man nepatīk , tad vienmēr kaut ko "Paģer" es esmu pieradis vai nu Fanam vai pa $$$ , taka es kā 90 Gados skaistumkonkursos džeki žurijā "Nedodiet tai smukajai Miss !! Mums viņu vēl darbam vajadzēs , dodoet tai aitai tā točno nevienam nenoderēs" , misenei bij līgums ka "Nevienam neko" :face-wink::face-grin: TAKA es izvēlos patusēt ;D Man Gulbene ir arī no 2000 vidus diezgan , pat kaut kādas orģijas viennīcā un stacijā un Vilcienu depo pirtī :face-kiss::face-wink::face-grin:
Publicēts: 03.11.12 22:22
 citēt
Patusēt cita lieta, ja ir laiks. Bet te jau nav tā, ka kāds sola pulcēšanās vietu, viss uz pašorganizešanos. Esmu kādreiz ar savu baru vairākkārt aicināts bildēt Dzirciemu, vēsturiskās apbūves fiksāciju, bija karte ar atzīmētiem pbjektiem,. ko vēlams bildēt, lai nešauj uz dullo. Muzejs piedāvāja Pastariņa Muzejā pārlaist nakti vai kādu kopušku. tad bija arī tusiņš un bildes kaut kam it kā noderēja. + atrakcijas ar maizes cepšanu, ko bildējām un pēc tam produkciju ēdām, + zupa utt.
Publicēts: 04.11.12 07:59
 citēt
Lunis:Jauks pasākums :) Šai sakarā man VIENMĒR ir jautājums JO TUVĀK RĪGAI jo visa veida pašvaldības "Tūrisma kantoros" speciālisti ir mazāk spējīgi un sajēdzoši savos pienākumos NEDEFINĒT VAJADZĪBAS un noformulēt DARBA UZDEVUMUS ?:) Es jau nez cik gadus ŅIRGĀJOS par muļķiem no Ogre-Ikšķiles tūrisma kantora kuri lielās ka viņu taka "Ogres Fotoklubs" sadarbojās , PILNĪGA LAŽA gan nolikumos gan REZULTĀTOS gan principā:) MISTIKA un noslēpums man. BŪS vien jāpiedalās Gulbenes konkursā ;D

Liepājā ir 1:1, pie rīgas neko tuvu nav Latvijas mērogiem, bet pilnīgi tik pat jautri www.liepajniekiem.lv...
Publicēts: 06.11.12 03:56
 citēt
Tā parasti notiek. Neskatoties uz līdzīgiem konkursiem, Rāznas nac. parks tomēr bildes zina, ka var dabūt no manis, ja tiešām vajag, jo zina tēmas, kādas tur esmu bildējis.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):