šonedēļ IEPIRKU meitas fočukam objektīvu, šodien sev klavieri un USB hvzkaasuac - lur var čupu USB iespraust;_) tagad dzeru GRan Castillo 2009 Shiraz ;-)) rīt nekur nebraukšu .....
griezite:Tā ir, ka izskatās pēc žīdu bodītes forums pārvērties Nez vajadzēja likt šiem pārdevējiem maksāt par sludinājumu tad viena daļa pazustu, cerams.
griezite:Tā ir, ka izskatās pēc žīdu bodītes forums pārvērties Nez vajadzēja likt šiem pārdevējiem maksāt par sludinājumu tad viena daļa pazustu, cerams.
imgfoto:tikko nobraucu tricaru ar riteni, dzershu koniti.
VAKAR nobraucu 10km ar felleri , dakteriene kā piefiskēja BĻAVA kā versis! Šodie TECAMI beodzoit jūtu "Kur kas knibināts" un griezts , trīs nedēļAS nezināju KUR un KAS
Piektdiena. TV otrā istabā rotaļājas, es tikmēr savā istabā slīpēju mazu figūriņu, kas pēc putna izskatās, čipšus vakar apēdu, šovakar bija šokolādes konfektes, zaļā tēja, svaiga maize ar svietu. Šodien neko nenobildēju, biju savārgusi un slinka, bet sarīkot kārtējo izstādi bija patīkami, nu manam patīk mani zīmējumi
Es rīt pirmoreiz nofotografēšu savu otro mazdēliņu, ar kuru esam dzimuši vienā datumā. Gan uz cipariem, gan arī uz m/b filmas. Un jums visiem, alus pļumpīzeri!
Staļina, Tīrōna un manus mīļotos vīnus par 2 Ls + andelē tikai bulgāru izpildījumā un tie garšo pēc ierūgušas zaftes. gruņīzu vīni maksā +/- 8 Ls par botolsiņu.
Varbūt pašsaglābsānās instinkts. man patīk konjakveidīgie. Vīniņi tā , pa vidam. labāk ne. bet, ja alu atšķaida ar konjaku , iznāk tik stiprs padzēriens, kā vīns. Un als man garšo. Bez čipsiem.