ŠAI jomā nosaka PRIORITATES. Ja mērķis ir strādāt un darīt to +/- lietojami KAUTKAM tad labāk pirkt divus, Līdz 150Ls labāk nopirkt atsevišķi skaneri BILDĒM pa ~25-30Ls un Filmām pa ~100-120Ls . Man piemēram mājās ir pa 400-500Ls , bildes skanē izcli FILMAS PLATĀS arī teicami taču 135mm filmas ir ļoti komplicēti ar viņu skanēt. Šim ar būs PAGRŪTI , jo rāmīšos nav stapliku starp kadriem. PARASTI vecas šaurās filmas ir "Izliekušās" līdz ar to nebūs asuma pa visu kadra laukumu. Ja mērķis ir piemēram DIGITALIZĒT kādu savu vecu "Filmu arhīvu " jāmēkļe samerā lēta pataise šādiem mērķiek parasti lēts "skanerītis zieptrauks" vienkarši pārfočī vecos kadrus un viss VISS kas to dara labākā kvalitatē maksā DAUDZUS simtus sākot no jau minētajiem 400-500Ls bet labāk 1000Ls + Ls Lētie es domāju šitāda tipa youtu.be... vai youtu.be... , reku www.ebay.de... , kādi briesmoņi tik tur nav
Piekrītu Lunim... Man jau dažus gadus uz galda tāds IR... Darbojas, attēlu skenēšanai super, pirmais modelis ar diodēm ne luminiscento lampu apgaismojumā (nav mokoši ilgā kalibrēšana).... Ja par filmām, tak vecus dipus WEB kvalitātē skenē, superkvalitāti citur taisa, nezinu, vai Tev TO vajag... Uz win7 darbojas.
Elmarss:Piekrītu Lunim... Man jau dažus gadus uz galda tāds IR... Darbojas, attēlu skenēšanai super, pirmais modelis ar diodēm ne luminiscento lampu apgaismojumā (nav mokoši ilgā kalibrēšana).... Ja par filmām, tak vecus dipus WEB kvalitātē skenē, superkvalitāti citur taisa, nezinu, vai Tev TO vajag... Uz win7 darbojas.
Elmarss:Piekrītu Lunim... Man jau dažus gadus uz galda tāds IR... Darbojas, attēlu skenēšanai super, pirmais modelis ar diodēm ne luminiscento lampu apgaismojumā (nav mokoši ilgā kalibrēšana).... Ja par filmām, tak vecus dipus WEB kvalitātē skenē, superkvalitāti citur taisa, nezinu, vai Tev TO vajag... Uz win7 darbojas.