forum.gif
D80 vs D3000
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / D80 vs D3000
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.11.12 19:44
 citēt
Kas labāk?
Publicēts: 03.11.12 19:47
 citēt
blj..... foruma topikus lasi, vispaar kaut ko rubii???

kas labaaks - vecs mersis vai jauns vw polo??????????
Publicēts: 03.11.12 19:59
 citēt
oo, man ir vecs mersis, ja vēl iemācītos ar to braukt, vispār būtu idejāli! :face-grin:
Publicēts: 03.11.12 20:05
 citēt
tusne:oo, man ir vecs mersis, ja vēl iemācītos ar to braukt, vispār būtu idejāli! :face-grin:
nomaini niku, ar tusneeshanu taalju netiksi :face-devil-grin:
Publicēts: 03.11.12 20:10
 citēt
Bildes:nomaini niku, ar tusneeshanu taalju netiksi :face-devil-grin:
uz ko nomainīt?! un domā tas līdzēs? :bad_smile:
Publicēts: 04.11.12 09:47
 citēt
Bildes:blj..... foruma topikus lasi, vispaar kaut ko rubii???

kas labaaks - vecs mersis vai jauns vw polo??????????

Laba stratēģija, ja nezina tad jārunā muļķības.

Ja tāds topics ir, tad ieliec lūdzu link.

Es zinu, ka jautājums ir par vecām miskastēm, bet forums ir domāts, lai uzzinātu info par sev interesejošu jautājumu.

Paldies!
Publicēts: 04.11.12 10:10
 citēt
es ņemtu laikam D80, ja no šiem 2iem jāizvēlas. Patīk krāsas, ko dod D80 un ja nemaldos, tajā vēl bija CCD matrica. Vienīgi jāapzinās, ka būs jābildē uz zema ISO.
D3000 neņemtu nekādā variantā, ja nu vienīgi tas būtu tik lēts, ka grēks būtu neņemt, citādi, tie blakus nestāv.

club.foto.ru...
Publicēts: 04.11.12 14:01 labots
 citēt
nahren vispaar spogulene jaapeerk? baigais profs buusi? neredzu galerijā neko taadu, ko nevareetu nobliezt ar ziepi, turklaat labaak!
Publicēts: 04.11.12 19:09
 citēt
Bildes:nahren vispaar spogulene jaapeerk? baigais profs buusi? neredzu galerijā neko taadu, ko nevareetu nobliezt ar ziepi, turklaat labaak!

dežavū :D

Autoram, reku bija kaut kas līdzīgs: www.fotoblog.lv...
P.S. Ja gribi mainīt D3000, tad skaties labāk kautko jaunāku no advancētajām D90 vai D7000.
Publicēts: 04.11.12 19:49
 citēt
Bildes:nahren vispaar spogulene jaapeerk? baigais profs buusi? neredzu galerijā neko taadu, ko nevareetu nobliezt ar ziepi, turklaat labaak!
Kad tu uztaisīji savu pirmo bildi?!, - tu biji baigais profis????Es piekrītu: mamma papus:-o dēliņ no tevīm dienās izaugs profis....
A varbūt tam cilvēkam pašam jānopelna nauda, un nav kam uzprasīt????
Kāda jēga šim forumam?????
Publicēts: 04.11.12 20:26
 citēt
andriskrums:
Kad tu uztaisīji savu pirmo bildi?!, - tu biji baigais profis????Es piekrītu: mamma papus:-o dēliņ no tevīm dienās izaugs profis....
kadf es vanninjaa uztaisiiju savu pirmo bildi man bija pieci gadi. ir pagaajis ganddriiz pusgadsimts un man pojebatj :D
Publicēts: 04.11.12 20:30
 citēt
Bildes:
andriskrums:ad tu uztaisīji savu pirmo bildi?!, - tu biji baigais profis????Es piekrītu: mamma papus:-o dēliņ no tevīm dienās izaugs profis....
kadf es vanninjaa uztaisiiju savu pirmo bildi man bija pieci gadi. ir pagaajis ganddriiz pusgadsimts un man pojebatj :D
Tad katrs otrais to darīja; - kāds vanniņā, kāds podā...., bet vienu gan es zinu, tad kad tu taisīji vanniņā:-tu šādus vārdus nelietoji....
Publicēts: 04.11.12 20:34
 citēt
andriskrums:
Bildes:adf es vanninjaa uztaisiiju savu pirmo bildi man bija pieci gadi. ir pagaajis ganddriiz pusgadsimts un man pojebatj :D
Tad katrs otrais to darīja; - kāds vanniņā, kāds podā...., bet vienu gan es zinu, tad kad tu taisīji vanniņā:-tu šādus vārdus nelietoji....
nu un? priekš kam tais't vienādus topikus ja pilni guugles tantes apcirknji?????
Publicēts: 07.11.12 14:09
 citēt
Dīvaini,itkā inteliģenti un pieauguši cilvēki,bet no kurienes tāda vēlme izgāzt žulti.Reti,kad ierakstu kaut ko forumos,bet dažreiz man tomēr nav saprotama šāda veida komunikācija cilvēku vidū,kurus vieno kopīga interese - foto...
Publicēts: 07.11.12 14:30
 citēt
zveerinsh:Dīvaini,itkā inteliģenti un pieauguši cilvēki,bet no kurienes tāda vēlme izgāzt žulti.Reti,kad ierakstu kaut ko forumos,bet dažreiz man tomēr nav saprotama šāda veida komunikācija cilvēku vidū,kurus vieno kopīga interese - foto...
jācer, ka rakstīsi vēl retāk...
Publicēts: 07.11.12 14:32
 citēt

+++
Publicēts: 07.11.12 14:41
 citēt
Bildes:
zveerinsh:Dīvaini,itkā inteliģenti un pieauguši cilvēki,bet no kurienes tāda vēlme izgāzt žulti.Reti,kad ierakstu kaut ko forumos,bet dažreiz man tomēr nav saprotama šāda veida komunikācija cilvēku vidū,kurus vieno kopīga interese - foto...
jācer, ka rakstīsi vēl retāk...
Hmmm,protams atvinojos,bet vai ir kādas eksistenciālas vai privāta rakstura problēmas?Saprotu,ka objektīva kritika nav viegli panesama,bet varbūt var tam tikt pāri?Labi,miers virs zemes.Vienkārši izteicu savu nesapratni,par ik pa laikam forumā notiekošo.
Publicēts: 07.11.12 14:45
 citēt
zveerinsh:
Bildes:ācer, ka rakstīsi vēl retāk...
Hmmm,protams atvinojos,bet vai ir kādas eksistenciālas vai privāta rakstura problēmas?Saprotu,ka objektīva kritika nav viegli panesama,bet varbūt var tam tikt pāri?Labi,miers virs zemes.Vienkārši izteicu savu nesapratni,par ik pa laikam forumā notiekošo.
bet tā visa forums nomirtu. un peec tam arii pats saits. veelies to izmeegjinaat?
Publicēts: 07.11.12 14:53
 citēt
bez žults un nīgruma!??!?!?!/
Publicēts: 07.11.12 14:55
 citēt
dansiga:bez žults un nīgruma!??!?!?!/
varētu padomāt, ka Tu nāktu čekot forumu ja nemeklētu kur kādam uzknābt vai nemeklētu vai kāds nav uzknābis Tev :D :D :D
Publicēts: 08.11.12 23:33
 citēt
Ja, Jā! Es te tikai kašķa dēļ esmu reģistrējies! varu kaut ko pateikt par Nikon kopumā, ne tikai šiem diviem aparātiem. Un par Oly arī. Bija laiki, kad tas karsēja ekonomiku, jo uzreiz bariņš gāja pēc alus un čipsiem!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):