es ņemtu laikam D80, ja no šiem 2iem jāizvēlas. Patīk krāsas, ko dod D80 un ja nemaldos, tajā vēl bija CCD matrica. Vienīgi jāapzinās, ka būs jābildē uz zema ISO. D3000 neņemtu nekādā variantā, ja nu vienīgi tas būtu tik lēts, ka grēks būtu neņemt, citādi, tie blakus nestāv.
Bildes:nahren vispaar spogulene jaapeerk? baigais profs buusi? neredzu galerijā neko taadu, ko nevareetu nobliezt ar ziepi, turklaat labaak!
Kad tu uztaisīji savu pirmo bildi?!, - tu biji baigais profis????Es piekrītu: mamma papus:-o dēliņ no tevīm dienās izaugs profis.... A varbūt tam cilvēkam pašam jānopelna nauda, un nav kam uzprasīt???? Kāda jēga šim forumam?????
Bildes:nahren vispaar spogulene jaapeerk? baigais profs buusi? neredzu galerijā neko taadu, ko nevareetu nobliezt ar ziepi, turklaat labaak!
Kad tu uztaisīji savu pirmo bildi?!, - tu biji baigais profis????Es piekrītu: mamma papus:-o dēliņ no tevīm dienās izaugs profis.... A varbūt tam cilvēkam pašam jānopelna nauda, un nav kam uzprasīt???? Kāda jēga šim forumam?????
kadf es vanninjaa uztaisiiju savu pirmo bildi man bija pieci gadi. ir pagaajis ganddriiz pusgadsimts un man pojebatj
andriskrums:ad tu uztaisīji savu pirmo bildi?!, - tu biji baigais profis????Es piekrītu: mamma papus:-o dēliņ no tevīm dienās izaugs profis.... A varbūt tam cilvēkam pašam jānopelna nauda, un nav kam uzprasīt???? Kāda jēga šim forumam?????
kadf es vanninjaa uztaisiiju savu pirmo bildi man bija pieci gadi. ir pagaajis ganddriiz pusgadsimts un man pojebatj
Tad katrs otrais to darīja; - kāds vanniņā, kāds podā...., bet vienu gan es zinu, tad kad tu taisīji vanniņā:-tu šādus vārdus nelietoji....
Dīvaini,itkā inteliģenti un pieauguši cilvēki,bet no kurienes tāda vēlme izgāzt žulti.Reti,kad ierakstu kaut ko forumos,bet dažreiz man tomēr nav saprotama šāda veida komunikācija cilvēku vidū,kurus vieno kopīga interese - foto...
zveerinsh:Dīvaini,itkā inteliģenti un pieauguši cilvēki,bet no kurienes tāda vēlme izgāzt žulti.Reti,kad ierakstu kaut ko forumos,bet dažreiz man tomēr nav saprotama šāda veida komunikācija cilvēku vidū,kurus vieno kopīga interese - foto...
zveerinsh:Dīvaini,itkā inteliģenti un pieauguši cilvēki,bet no kurienes tāda vēlme izgāzt žulti.Reti,kad ierakstu kaut ko forumos,bet dažreiz man tomēr nav saprotama šāda veida komunikācija cilvēku vidū,kurus vieno kopīga interese - foto...
jācer, ka rakstīsi vēl retāk...
Hmmm,protams atvinojos,bet vai ir kādas eksistenciālas vai privāta rakstura problēmas?Saprotu,ka objektīva kritika nav viegli panesama,bet varbūt var tam tikt pāri?Labi,miers virs zemes.Vienkārši izteicu savu nesapratni,par ik pa laikam forumā notiekošo.
Hmmm,protams atvinojos,bet vai ir kādas eksistenciālas vai privāta rakstura problēmas?Saprotu,ka objektīva kritika nav viegli panesama,bet varbūt var tam tikt pāri?Labi,miers virs zemes.Vienkārši izteicu savu nesapratni,par ik pa laikam forumā notiekošo.
bet tā visa forums nomirtu. un peec tam arii pats saits. veelies to izmeegjinaat?
Ja, Jā! Es te tikai kašķa dēļ esmu reģistrējies! varu kaut ko pateikt par Nikon kopumā, ne tikai šiem diviem aparātiem. Un par Oly arī. Bija laiki, kad tas karsēja ekonomiku, jo uzreiz bariņš gāja pēc alus un čipsiem!