VValdis:Ko gribēji ar šo mums pavēstīt? Kādu īpāsu jaunumu? Tev patīk muļķi jo pats tāds esi?
Cilvēks apvainojās par to, ka es svešai bildei ieliku "Dzēst", ko daru ļoti reti, pavēra muti, gļēvi izspieda "lieliska bilde. f-foto pe....s" un tagad turpina izgāzt savu slikto pirmdienas rīta garastāvokli forumā.
Neuztraucies, uz tādiem kā tu cilvēku fotografēšana vai fotografēšana ielās nemaz neattiecas, kas labi ir redzams galerijā.
Labas provokācijas. Un labs sistēmas stress-test. Ja pie lieveikaliem "notiek video novērošana" vietā rakstītu "mēs, ja gribam, varam redzēt ko tu ēd un dzer, cik zobu bakstāmos iebāz kabatā, kā skopojies ar dzeramnaudu un, kamēr sieva neredz, uz svešiem dupšiem lūri", gan jau arī būtu cita reakcija.
Man liekas, ka šitas čalis ļoti labi spiež domāt... Drīz visi sāks izmantot ierīces ar kurām ļoti vienkārši, un bieži vien otram cilvēkam nemaz nenojaušot varēs filmēt. Tā pat kā šobrīd mēs tiekam filmēti visos veikalos, lidostās, utt. Čalis rosina domāt par to kapēc mēs neiebilstam pret CCTV kamerām veikalos un citās vietās, bet pēkšņi šādi atklāti filmējot ir pretenzijas...
Billy:Man liekas, ka šitas čalis ļoti labi spiež domāt... Drīz visi sāks izmantot ierīces ar kurām ļoti vienkārši, un bieži vien otram cilvēkam nemaz nenojaušot varēs filmēt. Tā pat kā šobrīd mēs tiekam filmēti visos veikalos, lidostās, utt. Čalis rosina domāt par to kapēc mēs neiebilstam pret CCTV kamerām veikalos un citās vietās, bet pēkšņi šādi atklāti filmējot ir pretenzijas...
Kuru vēl tikai rosina domāt, bet kurš jau ir secinājis, ka tas var palīdzēt konfliktu, zādzību, avāriju, pārkāpumu gadījumos.
Pārējam varētu piekrist, tikai citā aspektā.
Starp citu, cik ilgi tiek glabāti lielveikalu ieraksti?
K\a nu kurā vietā, pēc iespējas to visu glabāt. Pēc noteikumiem ir jaglabā vis maz pusgads, vis maz tā bija 2 gadi atpakaļ, kad uzstādijām vienā benzīntankā novērošanas sistēmu. Tagad var gadīties ka jaglabā ilgāk. Un vēl ir tāda lieta ka novērošanas sistēmas publiskās vietās, tobiš lielveikali, stacijas un tam līdzīgie iestādijumi ir jabūt obligāti, ja tādas nav tad īpašniekam liekams sods.
Billy:Man liekas, ka šitas čalis ļoti labi spiež domāt... Drīz visi sāks izmantot ierīces ar kurām ļoti vienkārši, un bieži vien otram cilvēkam nemaz nenojaušot varēs filmēt. Tā pat kā šobrīd mēs tiekam filmēti visos veikalos, lidostās, utt. Čalis rosina domāt par to kapēc mēs neiebilstam pret CCTV kamerām veikalos un citās vietās, bet pēkšņi šādi atklāti filmējot ir pretenzijas...
Vot es ari nesaprotu, ko tie cilvji taa sastresojaas? Muus filmee ik dienu... pat tagad jaunajos tramvajos un visi raami... bet tikko kaads paraadaas ar kameru, taa kaut kaads stresss... ko ta tv operatoriem, kas uz ielas veic ierakstus, ari skries klaat un sitiis?
novērošanas kameras un šitais ir pilnīgi kautkas cits. Viņš neko ar to neapteica, vienkārši pajoliņš kuram darīt nav ko. tie kuri redz saka, ka liek domāt un pārda ko, lūdzu studijā savas privātās sarakstes, jūs tak ar no novērošanas kamerām nebaidāties un nepsihojat, ķāpēc uzreiz no tā tagad baidītes?