forum.gif
Lielais Formāts 112 MP B&W kamera - OO!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Lielais Formāts 112 MP B&W kamera - OO!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.12 17:38 labots
 citēt
Te nesen disputā par sensoru/rezolūciju salīdzināšanu izskanēja nožēla,
ka nav neviens apžēlojies un lielajam formātam pagaidām DIGIPAKAĻU nava.
goo.gl...

Šeku - tādi relatīvi jaunumi par šo tēmu.
Lielais Formāts 112 MP B&W kamera (vērtība $100,000+ )

Zeke, no "Spectral Instruments", būvē fantastiskas kameras kosmosam un zinātniskiem mērķiem.

Zeke kreisajā rokā nav APS-C sensors, ne pilna kadra sensors.
Viņa kreisajā rokā ir sensors ar aptuveni tādu pat lielumu kā priekš "Phase One" vidējā formāta kamerām!
Lielais kvadrāts blakus ir 112mp "Spektral instruments" 110S B&W zinātnes kameras sensors.
Šī kamera ļauj uzņemt attēlu ar ekspozīciju, kas var ilgt stundām un gandrīz bez trokšņiem!

Lielā lieta ir tā, ka "Spektral instruments" ir nolēmuši uzbūvēt vienu īpašu modeli pielāgojot šo kameru tradicionālajam B&W foto.

+ Zeke arī atlasīs fotogrāfus kuri iegūs iespēju šo $100,000+ dārgo kameru izmantot.
Daži no laimīgajiem - Gregs Heisler, David Hobby, Zack Arias, Lee Morris, ...

www.youtube.com...
Publicēts: 06.11.12 18:18
 citēt
Tik kā šādu sensoru palielinātajā dabūt iekšā?;-0 912 baltkkrievā nav apaļu rāmīšu...:-(
Publicēts: 06.11.12 18:26 labots
 citēt
Es iedomājos kā Zack Arias izmantoš TĀDU sensoru::face-wink::face-grin:Man ļoti kādreiz ietekmēja vīna atrakcija "One Light Workshop" - Zack Arias youtu.be... , youtu.be...
Publicēts: 06.11.12 22:38
 citēt
Citagaisma:Tik kā šādu sensoru palielinātajā dabūt iekšā?;-0 912 baltkkrievā nav apaļu rāmīšu...:-(

Tak, visu kameru Zake būvēs :)... šis bildē izskatās kā kādam satelītam domāts.
Publicēts: 06.11.12 22:41
 citēt
Lunis:Es iedomājos kā Zack Arias izmantoš TĀDU sensoru:...

Ā, a, - šams varen atraktīvs un enerģisks puisis :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):