forum.gif
Spameris tomēr uzvar! :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Spameris tomēr uzvar! :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.12 20:06
 citēt
www.delfi.lv...

Interesanti tā komisija lēmusi.
Publicēts: 06.11.12 20:08
 citēt
...ar to arī apsveicam(bilde laba,nevelti nobalsojām)
Publicēts: 06.11.12 20:19
 citēt
Mja... Pārdzīvojiu sociālistisko reālismu, vai nu no kapitālistiskā reālisma jāmirst būs... Takjau ar pārdzīvošu, Tas kā savdabīga gripa, pārslimo, un aizmirsti...:face-grin:
Publicēts: 06.11.12 20:26
 citēt
Paldies par linku, jo to resursu ikdienā nelasu. Patīkama ziņa. Apsveicu uzvarētāju.
Publicēts: 06.11.12 20:34
 citēt
Būs nostrādājis "Pareizas ideoloģijas" moments :D
Publicēts: 06.11.12 20:48
 citēt
Bilde nav ne vainas, ko var cepties :)

u jelly?
Publicēts: 06.11.12 20:50
 citēt
Fignja
Publicēts: 06.11.12 20:50
 citēt
Apsveiciens traktorisks!
Publicēts: 06.11.12 20:52
 citēt
chukmasoff_f:Fignja

Nēēē TAS IR kapitālistiskais REĀLISMS!!! Un komisija atbilstoša, pofig tautasbalss.:face-grin:
Publicēts: 06.11.12 20:56
 citēt
Starp citu,vairākumam jeb tautai NEKAD nav taisnība.
Publicēts: 06.11.12 21:04
 citēt
Elmarss:
chukmasoff_f:Fignja

Nēēē TAS IR kapitālistiskais REĀLISMS!!! Un komisija atbilstoša, pofig tautasbalss.:face-grin:

Es pa šai dienai dzīvoju atīstītā komunisma un tāpēc man tautas balsis vispār naba sadzirdamaz.
Publicēts: 06.11.12 21:36
 citēt
bilde nebija nekas īpašs, bet balsoju tikai dēl tā lai pirmo vietu nedabūtu tas ar to krievu lentu uz pieres
Publicēts: 06.11.12 21:44
 citēt
zuhast:bilde nebija nekas īpašs, bet balsoju tikai dēl tā lai pirmo vietu nedabūtu tas ar to krievu lentu uz pieres

Latvietis vulgaris... :face-smile:
Publicēts: 06.11.12 21:45 labots
 citēt
zuhast:bilde nebija nekas īpašs, bet balsoju tikai dēl tā lai pirmo vietu nedabūtu tas ar to krievu lentu uz pieres
nu tai pasācienā bij citas daudz labākas bildes!

Elmarss: Latvietis vulgaris... :face-smile:
nē, nacionālists vulgaris.... :bad_smile:
Publicēts: 06.11.12 22:01
 citēt
eju pēc alus un čipsiem :face-devil-grin:
Publicēts: 06.11.12 22:17 labots
 citēt
Sapper:eju pēc alus un čipsiem :face-devil-grin:
čipsi ir kaitīgi veselībai! :grimace:

f-foto:Tu pat nezini, kas tā ir par "lentu". :)
domā, ja uzrakstītu "ar Svētā Jura (Georga) lentu uz pieres" izklausītos labāk?!? :bad_smile:
Publicēts: 06.11.12 22:22 labots
 citēt
Elmarss:

Latvietis vulgaris... :face-smile:

Nē tāds kurš balsos par jebkuru ŠTRUNTU lai tik būtu PRET KAUTKO :face-wink::face-grin::face-kiss:
Publicēts: 06.11.12 22:46 labots
 citēt
O, laba ziņa.
Apsveicu Reini!
... tomēr tā okupantu nejēdzība nevinnēja, ko?

Ko es redzu... "Eltons forumā meloja"... ka tas par izlēcienu atkal?

"Tu pat nezini, kas tā ir par "lentu""
Patiesībā to īsto šīs lentas nozīmi okupantu ģenerācijas paliekas nemaz zināt negrib un mūsdienās šeit lieto apliecinot savu nelojalitāti Latvijai. Tā ir tāda pati parodija kā... skatīsimies kā saskaņcentrieši nēsās Latvijas karoga krāsu lentītes tuvojošos svētkos... vai tas kaut vienu mirkli apliecinās viņu lojalitāti?
Publicēts: 06.11.12 22:50
 citēt
Eltons:O, laba ziņa.
Apsveicu Reini!

Nabadziņš, cik Tev grūti, pat ēst uz ugunskura jāgatavo...:face-grin:
Publicēts: 06.11.12 22:56
 citēt
Elmarss:
Apsveicu Reini!

Uzprasies atkal, sīkais?
Publicēts: 06.11.12 23:30
 citēt
Eltons:
Elmarss:

Uzprasies atkal, sīkais?

Elmār, uzmanies!
Eltons vēl nav ticis ārā no pēdējās pilnmēness fāzes. ;)
Publicēts: 06.11.12 23:30
 citēt
Eltons:
Elmarss:

Uzprasies atkal, sīkais?

Joprojām, onkulīt...:face-grin:
Publicēts: 06.11.12 23:34
 citēt
Apsveicu Reini!

Patiesībā to īsto šīs lentas nozīmi okupantu ģenerācijas paliekas nemaz zināt negrib un mūsdienās šeit lieto apliecinot savu nelojalitāti Latvijai. Tā ir tāda pati parodija kā... skatīsimies kā saskaņcentrieši nēsās Latvijas karoga krāsu lentītes tuvojošos svētkos... vai tas kaut vienu mirkli apliecinās viņu lojalitāti?

Es tā iztēlojos, ka vienu gadu 9.maija piekritēji varētu sākt lietot Latvijas karodziņus, ar uzrakstiem uz baltās strīpas - Наша Латвия!!! С праздником!!! День Победы!!! Tad Elotns būtu pagalam, trieka klāt... :what:
Publicēts: 07.11.12 00:15 labots
 citēt
Vaards:
Apsveicu Reini!

Es tā iztēlojos, ka vienu gadu 9.maija piekritēji varētu sākt lietot Latvijas karodziņus, ar uzrakstiem uz baltās strīpas - Наша Латвия!!! С праздником!!! День Победы!!! Tad Elotns būtu pagalam, trieka klāt... :what:

Tādi mēģinājumi jau bija... kaut kādi rubikieši vai židanokieši, neatceros, viens kūdīja savējos, lai sprauž pie krāgas tās fašistu lentītes (tā šie dēvē mūsu nacionālās krāsas), jo "tad viņi mums neko nevarēs padarīt", nemanīdami, ka tiek filmēti... Un, galu galā, kā izsmiekls 9.maijā pie tā okupantu monumenta virs krievijas, padomju savienības, melnās sotņas un pārējo ļindermaniešu karogiem mastos plīvo Latvijas karogi... paradoksu valstiņa... plus vēl pilns tādu "vārda" dirseļu...
Publicēts: 07.11.12 01:42
 citēt
Nu, uzvara paliek uzvara - uzvarētājus netiesā :) apsveicu!
Publicēts: 07.11.12 09:19
 citēt
Eltons:
Vaards:

Tādi mēģinājumi jau bija... kaut kādi rubikieši vai židanokieši, neatceros, viens kūdīja savējos, lai sprauž pie krāgas tās fašistu lentītes (tā šie dēvē mūsu nacionālās krāsas), jo "tad viņi mums neko nevarēs padarīt", nemanīdami, ka tiek filmēti... Un, galu galā, kā izsmiekls 9.maijā pie tā okupantu monumenta virs krievijas, padomju savienības, melnās sotņas un pārējo ļindermaniešu karogiem mastos plīvo Latvijas karogi... paradoksu valstiņa... plus vēl pilns tādu "vārda" dirseļu...

Ot. šito ir interesanti!
Mūsu valdībām(latviešu), kuras atklāti izved genocīdu pret latviešu tautu tādos apmēros, ka caram un staļinam tikai jāmācās! Un sauklis, kuru izsauc bezsmadzeņu radījumi(kāpēc bezsmadzeņu- naids aptumšo prātu!!!)- KRIEVI NĀK ir ļoti izdevīgs lai noturētos pie varas.
Tagad Elton uzraksti skaitļus:
1. cik cars izveda latviešus 1914 gadā (par brīvu)
2. cik staļins izveda latviešus (par brīvu)
3. cik jaunās brīvLatvijas laikā izdzīti no Latvijas (par savu naudu)... te statistika min 450 tūkstoši cilvēku (eto užas!!! )

Kāpēc šādi jautāju- tukšums uz pasaules neeksistē... vietā kādam jānāk, un ja man jāizvēlas, ko labāk es gribu, atbildu, labāk lai tas ir krievs, nekā musulmaņi!!! vai korejķīnieši! nedod Dievs vēl mellie.

Otrs, visi lielie dirsēji pret krieviem, ko jūs esat darījuši, lai šo telpu aizpildītu ar latviešiem... tātad, lai dirstu pret krievu ir jābūt trim un vairāk bērniem, ja to naf- turiet muti!!! Wot es varu teikt, krievi man traucē dzīvot, man ir 5 bērni (visi strādā tepat Latvijā un baro mūsu resnos), man jaf ir 7 mazbērni- man ir tiesības teikt- krievi dodieties uz etnisko dzimteni! Maniem pēcnācējiem vajag telpu Latvijā.
Tāpat, kā 40tajā gadā latvieši pārdevās!!! krievam, tagad pārdodamies rietumiem, Latvija tiek izpārdota- ekonomiski okupēta, un tas viss notiek, lai maza saujiņa piepildītu savas kabatas no darījumu atbiruma.

Kas vairs mums no nacionālā lepnuma ir palicis:
Valsts
Valoda
... un tikko pieņēma likumu, ka likvidējam trešo- nacionālo valūtu, un tikai , lai kāds tiktu Eiropā.
Visos laikos latvietis ir līdis kādam bez ziepēm pakaļā un līdīs, ne jaf lai tauta labi dzīvotu- lai pats tiktu pie lielā katla.
Mūsu kangari- Voss, Pelše... kurš būs (ir) trešais- lācītis? :D... un te nu tomēr paldies taviem pieminētajiem " kaut kādi rubikieši vai židanokieši", kas neļauj tik viegli kangariem dzīvot!
Man arī gribās bļaut- nolādētie krievi, bet jābļauj- lai nolādētas ir šīs valdības....
Tātad iecienītie saukļi:
Krievi nāk
Kūla deg (tikai tie, kas no dabas ko saprot, nebļauj:) )
Glabsim lašus....
Un visu gadu tautas skatiens tiek novērsts citā virzienā!, bet KAS GLĀBS LATVIEŠUS???
Ķīnieši :D :D :D (pērkiet špickas, lai šķibas acis variet taisīt iespraužot )
NAIDA KURINĀTĀJI- AIZDOMĀJATIES, KAM TAS NĀK PAR LABU ? Tikai ne latviesū tautai.
Publicēts: 07.11.12 09:33 labots
 citēt
Haiduk, ko Eltonam prasi par tik smalkiem "pustoņiem"? :face-wink:
Šams jau savos tekstos tik pat "kontrastains" kā austrumu kaimiņi.
Vse latiši-fašisti / Visi krievi- naidnieki....:anger:
Publicēts: 07.11.12 11:56
 citēt
Tā jau neko... labāk būtu otrādi - opītis zāģē puika tur :) vo..
kvalitāte tik tāda pārāk...
Publicēts: 07.11.12 12:08
 citēt
nu nez, bilde vidēji draņķīga. nu bet ja sabalsoja tad sabalsoja.

Lai kā mums negribētos lai tā pa mīļo visi dzīvotu savās etniskajās dzimtenēs, homoseksuālisti speciālās iestādēs utt, tad DIEMŽĒL... lielākā daļa no mūsu dzīvesveida un ieražām nosaka to, ka kāds mums kalpo. citādi banāni nemaksātu tik cik maksā, tā arī drēbes, apavi, viss kas no ķīnas nāk... lielākā daļa pakalpojumu, kaut vai sētnieki - diez vai tie vienīgie stalties blondie skaistie latvieši tad ietu par sētniekiem strādāt...

bet jā.... vienu brīdi vajadzēs izvēlēties - krievi vai pakistānieši, afgāņi...

un nē, es kategoriski nepiekritīšu par "labprātīgo izsūtīšanu". Ārpus Rīgas bieži nevar atrast strādniekus, jo neviens negrib strādāt. aizbraucot uz uk vai iiriju visi pēķšņi kļūst par vergiem ar nenormālu potenciālu... Nu vienreiz to sliņķu tautu kurai visu laiku vajag kādu bāreņa asaru notraust pārmācīs. ja ne šeit, tad albionas krastos. :D Un nebrauciet man tagad virsū - esmu tur dzīvojis un to visu redzējis.
Publicēts: 07.11.12 12:34 labots
 citēt
f-foto:"viss kas no ķīnas nāk"

Šis gan nav pareizi saskatīts.

Ķīnas lielpilsētās jauno miljonāru tagad daudz. Attiecīgi tur strauji mainās arī sabiedrība un tās paradumi. Ķīnas pilsētās sabiedrība rietumnieciskojas.

Ķīnā ir arī kvalitatīvas preces, bet tās te nenonāk. "Viss, kas no Ķīnas nāk" drīzāk ir "viss, ko LV uzņēmējs nopērk no starpnieka Krievijā, par kura gaumi neviens nedod garantiju, galvenais, ka lēti var iepirkt un pārdot ar lielu uzcenojumu".
tas bija vispārinājums, kura jēgu neuztvēri.

Doma bija tāda, ka (ņemsim tādas patērētāja ikonas kā IKEA un H&M) preces, kuras mēs mīlam, ja mums pašiem par tādu naudu būtu jāsaražo, mēs visi apmirtu badā.
Publicēts: 07.11.12 12:37 labots
 citēt
redz, UKaa, piemēram, sab transporta šoferi ir arābi vai melnie, jo neviens anglis par tādu naudu negrib strādāt. vai tas nav pazīstams musturs??? kāpēc maksimā lielākā daļa apkalppojošā personāla ir nelatvieši? vai tik nesanāk tā, ka galu galā viņi šo valsti mīl vairāk nekā "letiņi", raz už nav emigrējuši uz uku?
Publicēts: 07.11.12 14:24 labots
 citēt
f-foto:Kāds gan reāli var būt sakars starp darba izvēli un valsts mīlēšanu? Ja Maxima pārdevēja nevar apsēsties un pastrādāt manā vietā, nu, ko tad?

Valsts mīlēšanu (lojalitāti) parādītu tikai militārs konflikts, kurā iedzīvotājam būtu jānostājas vienā vai otrā pusē, piemēram, ejot armijā vai izvairoties no iesaukšanas.
klau - a vācieši 39tajā, 40tajā utt. mīlēja savu valsti? tolaik tak it kā nefigurēja tādi apzīmējumi kā totalitārs, režīms utt.

irāņi šodien mīl savu valsti? vai viņiem paklausot tēvoci semu būtu jāpretojas savas valsts mīlēšanai?

un cik es saprotu, tad tie "āmurikāņi" kas noslaktēja ap 100 miljoniem indiāņu, tad arī mīlēja savu svaigi iedibināto dzimteni, ne?

IZSKAIDRO kā ir ar šito visu lietu.:face-crying:
Publicēts: 07.11.12 15:48
 citēt
f-foto:Sausi: Vārds "režīms" šādā politiski militārā izpratnē ir pazīstams kopš ~1800. gada. "Totalitārs" - kaut kur ap 1926. gadu.

Vēlāk pārējais.
kā vārds. bet tajā laikā tu nevarēji ieslēgt televizoru un pa cnn redzēt, ka tēvocis sems lamā tavu režīmu. vai izlasīt to twiterī.

UN VISPĀR, un šo es gribu kā tādu "spēcigu"steitmentu pateikt: pat šodien, cilvēks parastais NEVAR zināt par savu valdnieku vai tas pareizais un vai uz ilgu laiku. skriet līdzi vai pakļaut sevi iznīcībai. vai otrādi. NEVAR.
Publicēts: 07.11.12 16:00
 citēt
Bildes:
f-foto:Sausi: Vārds "režīms" šādā politiski militārā izpratnē ir pazīstams kopš ~1800. gada. "Totalitārs" - kaut kur ap 1926. gadu.

Vēlāk pārējais.
kā vārds. bet tajā laikā tu nevarēji ieslēgt televizoru un pa cnn redzēt, ka tēvocis sems lamā tavu režīmu. vai izlasīt to twiterī.

UN VISPĀR, un šo es gribu kā tādu "spēcigu"steitmentu pateikt: pat šodien, cilvēks parastais NEVAR zināt par savu valdnieku vai tas pareizais un vai uz ilgu laiku. skriet līdzi vai pakļaut sevi iznīcībai. vai otrādi. NEVAR.

Tur bildē tā tīri cilvēcīgi malku zāģē!
Publicēts: 07.11.12 16:37
 citēt
Bilde par darba drošības noteikumu pārkāpšanu strādājot ar motorzāģi
Publicēts: 07.11.12 18:19
 citēt
f-foto:Haidukam šeit var piekrist. Turklāt Alā dzimušā Ilža Viņķeļa izteikumi par PSRS darba gadiem visu padara tikai vēl skaudrāku.

Haiduks savos vispārinājumos lai tik brien savās auzās... bet... ko tad Viņķele tādu nepareizi pateica sakarā ar vergošanu komūnistu režīmam? Tāds Haiduks varbūt retajos brīžos starp bērnu ražošanu arī godprātīgi kalpoja padomju savienībai savā Vaidavas partkomā un šodien var bļaut par Viņķeles atstādināšanu, jo esot godīgi strādājis Latvijas labā...
Publicēts: 07.11.12 18:34
 citēt
Starp citu, UK maximālā valsts pensija ir 400 mārciņas. Visu reālo "krējumu" veido pašu pilsoņu uzkrājumi privātajos pensiju fondos. Tāpēc Playboy auditorija vecumā virs 60 var tik spoguli vainot ja ģīmis šķībs un paturēt arbūzu. Lai kāda zoss ir Ilze, šorriz viņai var pārmest tik patiesības pateikšanu par karaļa plikumu.
Publicēts: 07.11.12 18:35
 citēt
Viņķele muļķības sarunājusi - pensionāri neatkarīgi no tā kad strādājuši pensijā nesaņem savu nopelnīto naudu. Tā jau sen ir iztērēta citiem pensijās, pabalstos un māmiņu algās. Pensijas jebkurā gadījumā maksā tie, kas tagad strādā
Publicēts: 07.11.12 18:47 labots
 citēt
Vot šito s saprot !

ASV septītais prezidents Endrū Džeksons amatu ieņēma no 1829. gada 4. marta līdz 1837. gada 3. martam.

Kara rūdītais Džeksons bija liels dueļu mīlētājs. Viņš pretinieku uz divkauju varējis uzaicināt pat par sīkumiem, taču no aptuveni simt dueļiem lielākoties iemesls bijis viņa sievas Reičelas goda aizstāvēšana. No 1806. gada kaujas viņš atgriezās ar lodi plecā, bet 1813. gadā Misūri štata gubernators iešāva nākamā prezidenta rokā. Pats Džeksons lielāko daļu dueļu beidza kā uzvarētājs pēc letālu šāvienu raidīšanas.

Viņa lielākā nožēla mūža beigās esot bijusi nespēja vai aizliegums nogalināt vairākus savus politiskos sāncenšus, tostarp viceprezidentu Džonu Kalhounu. Kādā divkaujā pie Kapitolija, kurā viņš piedalījies jau pēc prezidenta amata ieņemšanas, pistoles nav izšāvušas un Džeksons savu pretinieku Ričardu Lavrencu nositis ar nūju.

Par spīti savai asajai dabai un naidam pret Amerikas indiāņiem, viņš bijis viens no Demokrātiskās partijas dibinātājiem. Džeksons savu maigo pusi parādījis jaunības gados, uz Ziemassvētku balli uzaicinot divas ielasmeitas.

Vēl viens labis

Klīvlends burtiski bija liels prezidents, iemantojot iesauku Onkulis Džambo. Savu apmēru un lielās aizņemtības dēļ viņš atsevišķās nepieciešamības reizēs esot izbaudījis privilēģiju atviegloties, izmantojot Baltā nama Ovālā kabineta logu.

Visādi citādi viņš iegājis vēsturē kā augstas morāles cilvēks, kura vienīgais zināmais pārkāpums ir ārlaulības bērna radīšana.
Publicēts: 07.11.12 18:52 labots
 citēt
pag, es kaut kā neiebraucu,... sanāk, ka mūsdienās privatizēja īpašumus apejot šo padomju laikā radīto? Tad kā sanāk, ka padomju laikā galīgi neko neradīja? Nu tāpēc tie ceļi ir tik sliktā kvalitātē, ka ulmaņlaikā taisīti :D Un rublis arī kaut kur mistiski pazuda ar visiem vagoniem. Droši vien padomju laika penši savāca par izslauktiem piena litriem un uzbūvētām kastītēm lielpilsētā. Ko gribam to redzam, ko negribam nekādi gaismas efekti nepalīdzēs ieraudzīt.
Vienīgie ir vācu penši, kuri bauda labklājību un arī tikai tāpēc, ka viņu bija salīdzinoši maz pret iebraucējiem, kuri šiem to pensiju pelnīja.
Bet Haiduks uzrakstījis labi. Piekrītu!

"padomju laikā gan nebija tāda jēdziena kā nodokļu maksāšana" copy delfi

Kas tas bija par nodokli ko maksāja padomju laikā?

LV ir viena no retām, kur komunālos vēl apliek ar PVN. Daudzās valstīs pārtikai vispār nav PVN vai ir stipri minimāls. LV visam ir nodokļi, bet naudas kā nav, tā nav... Maksājam degvielas akcīzi, maksājam ceļa nodokli, maksājam pvn pērkot katru litru un riteni, bet uz ceļiem kā nav, tā nav.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt