forum.gif
Melna suņa fotoportrets.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Melna suņa fotoportrets.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.12 20:39
 citēt
Ziepes sanākušas. Kolēģei ievajadzējis lepna sugas suņa oficiālu portretu kaut kādai publicitātei un viņa kopā ar tādām pašām dāmām nospriedusi, ka es nu būšot tas īstais portretētājs, jo man lielāks klucis redzēts kaklā uzkārts.
Tas, ko pats domāju par savu sajēgu līdzīgos darbos, neskaitās, tusiņos jau knipsētas gan pašas būtnes, gan viņu suņi, kaķi, zaķi un tas atzīts par labu. Diez ko nopietna tā lieta nav, atbildības formāli nekādas, ne tas maksas pasākums, ne manu parakstu pie bildes kāds redzēs, tomēr netīk izdarīt vēl dumjāk, kā būtu varējis. (Alternatīvas „lai fočē draudzenes pašas ar ziepīšiem” un „pasūtīt profesionālim” te vairs nav izskatāmas.)
Tātad - ja kādam ir kas gudrs sakāms par spoži mella labradora knipsēšanu, raujiet tik vaļā. (Visa veida jautrība, tai skaitā apsvērumi par manu piemērotību tik atbildīgam darbam un suņu lomu fotomākslas attīstībā arī apsveicami.)
Publicēts: 06.11.12 20:42
 citēt
Sāc trenēties ar melnu kaķi. tad dvēseli... Kad sanāks ar šiem, labradors liksies Džeina Fonda... Lai veicas.:face-grin:
Publicēts: 06.11.12 20:46
 citēt
tik neliec uz balta fona
Publicēts: 06.11.12 20:53
 citēt
Da kas tur sarežģīts, es pa lielam programrežīmā visu bildēju...
Publicēts: 06.11.12 21:05
 citēt
vienīgais ko spēju izdvest- liec kompensāciju mīnusā un fokusējies uz melli :)
Publicēts: 07.11.12 06:58
 citēt
te var palīdzēt auras un/vai čakras foto
Publicēts: 07.11.12 08:26 labots
 citēt
Labradoru pie ūdens. Obligāti!
Publicēts: 07.11.12 08:37
 citēt
Viņam daudz portretu www.blackdogstudios.com
Publicēts: 07.11.12 08:40 labots
 citēt
Vai Tev gadījienā nav jābildē šamais labradors?...:face-grin: :face-grin: :face-wink:

Publicēts: 07.11.12 08:58
 citēt
Izkliedētā gaismā nav ko cerēt uz labu iznākumu. Būs Melnais Caurums. Vajadzīgs gaismas avots. Pat saulīte der, tā iesāņus. Spīdumi ir tie, kas visu glābj un parāda formu. Bet ar mēru, ar Mēru!! Pareizi Uldis Muzikants teica par to iebūvēto zibspuldzi.
Publicēts: 07.11.12 09:21
 citēt
soms:tik neliec uz balta fona

Tumšam (gandrīz "melnam") sunim uz balta fona nav vainas
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 07.11.12 09:25
 citēt
nesix:

http://www.fotoblog.lv/rep/23573/?cid=3694

Atradis gan piemēru- "melnu" suni un "baltu" fonu :face-grin:
Publicēts: 07.11.12 09:29 labots
 citēt
nesix:

http://www.fotoblog.lv/rep/23573/?cid=3694
Tas nav suns bet suņa saimniece un melns ir tikai kakla apsējs
Publicēts: 07.11.12 09:32
 citēt
:) pasaulē absoluti mēlnās krāsas naf, tā ir tikai datorpasaulē, kur eksistē 0.0.0. un 255.255.255.
No sevis iesaku, lai suni pirms bildēšanas labu laiciņu pasukā :D, tas veidos dabisku spalvu vienmērīgu ietaukošanos, un to izmantot, kā efektu sajaukumā ar gaismīti :)
Starp citu Friida bildē tas diezgan labi manāms :)
Publicēts: 07.11.12 14:07
 citēt
Nu es kā končennijs suņumīlis bijušais ( :( ) labradora, esošais pointera īpašnieks + izbijis patversmes bobju bildētājs iesaku maksimāli mīkstu/miglainu gaismu, bik mīnusošanu un pagaišu fragmu

Publicēts: 07.11.12 15:32
 citēt
ja spoži melns tad uz melnās plēves fona labi iederēsie, tā lielā celtiecības veikalos ir nopērkma.
Vēl kādu lampu arī derētu blikiem :) nu tā pa manam... gaļas gabalu un kaulu ar varētu tik lai tāds smuks...
Publicēts: 08.11.12 11:37
 citēt

man reiz nejauši tāds ar 500/8 spoguļnieku sanāca. Pašam patīk.
Publicēts: 08.11.12 14:45
 citēt
šitas man asociējas ar tēmu:
www.fotocommunity.de...

bet diez vai bezmaksas pakalpojumos tas ietilpst.
Publicēts: 08.11.12 15:23
 citēt
Lachux:šitas man asociējas ar tēmu:
www.fotocommunity.de...

Šito laps!!! Te ir spalva, kā rakstīju, un gaismītes smuki spēlējās :):):)
Publicēts: 08.11.12 19:06 labots
 citēt

blēņas, tieši tādus komercsižetus pāris reižu sanāca bildēt - visvieglāk.
Melnu suni būtu sasodīti grūti bildēt uz melna fona.
Bildēšanai ( ja telpās ) 2 mazās blices ( var protams, kaut 8. ja ir ko likt un šķiet, ka vajag :) man ar trijām pilnīgi pietika ) + lietussargi, ja standarta augstumā griesti un balti - vienu var iemaukt griestos. Cik daudz vērt vaļā F vai aizvērt - atkarīgs no paša gaumes un sižeta. Ja jābildē ārā ( kas reālāk, ņemot vērā mopša izmēru ) var dabīgajā gaismā un bez liekām gudrībām. Tā kā katru dienu līst.........un viss tāds žulgaini pelēks......nez, ja pacenšas, gan jau būs ok.
PS jūrmalas smiltīs varētu būt pat ļoti ok
Publicēts: 08.11.12 19:10
 citēt
GG:Izkliedētā gaismā nav ko cerēt uz labu iznākumu. Būs Melnais Caurums. Vajadzīgs gaismas avots. Pat saulīte der, tā iesāņus. Spīdumi ir tie, kas visu glābj un parāda formu. Bet ar mēru, ar Mēru!! Pareizi Uldis Muzikants teica par to iebūvēto zibspuldzi.

nu blēņas gan biš par to gaismu....
Publicēts: 08.11.12 19:11
 citēt
Lachux:šitas man asociējas ar tēmu:
www.fotocommunity.de...

nu re... kā teicu - melns uz melnu labi der, bet uz spīdīgas plēves būtu vel labāk... a gaismas biku pamaz ar...
Publicēts: 08.11.12 19:47
 citēt
Hugo, te ar gaismas par maz?

www.miguellasa.com...
Publicēts: 08.11.12 20:12
 citēt
Sapper:Hugo, te ar gaismas par maz?

http://www.miguellasa.com/gallery/381851#!i=224360790&k=n6nzZ&lb=1&s=L

kā tad... tik tāds vārgs siluets palicis, forma nekāda...
Publicēts: 19.11.12 19:30
 citēt
Pāāļdies, te jau gara gaisma maisiem sanesta! Studijas man, knipsētājam, nav un nebūs, tāpēc klausīšu tos, kuri mācīja, kā laukā darāms.
1. Par ekspozīcijas kompensēšanu it kā skaidrs, tik trax, lai midžinātos ar iebūvēto bliceni, pat es neesmu.
2. Toties nopietni domāšu, kā nolikt mello kalna galā pret debesīm pie ūdens.
3. Gaismu nāksies abonēt no Dieva, laikam lietošu kādu pusmākoņainu dienu.
4. Melli kaķi un tādas pat dvēseles atstrādātas, Džeina Fonda nepatika, to neknipsēšu, aura jau galīgi sačakarēta.
5. Norādījumus par frizūru pāradresēju saimniecei un kompānijai. Jau ķemmējot 3x dienā.
Brīnos platām acēm , ka šoreiz tik uzjautrinošam jautājumam atbildes par tēmu, nevis te ierastā jautātāja personības padziļinātā analīze. Laikam varenākie mutesbajāri svētku brīvdienās. Vēlreiz paldies.
Publicēts: 19.11.12 21:14
 citēt
Tikai par tavu 1. iebūvētā zipene... tā dara brīnumus, ja pieiet ar izdomu :). ja jaf tāds verķis aparātā ir, tad vajag nelielu funktieri, kāpēc tas ir. Ja uz auto dosi pilnu klapi, b;us vairāk ziepes, kā labuma... bet ja 3/5 līdz 4/5 piesegsi, iegūsi jaukus blikus spalvās un acīs... un tālāk audzēkņu izdoma nezin robežas :). Tāpēc akli visu noniecināt nevajag. Pašam naf tāda bijusi, nezinu, vai no aparāta var regulēt tai jaudu (būtu ideāli, ja varētu iedot ~1/5), vai nevar... bet daudz esmu strādājis ar neregulējamām ko uzliek un aparāta, un piesedzot ...
Publicēts: 20.11.12 07:38
 citēt
Haidukam – paldies, citām vajadzībām iebūvēto lietoju gandrīz vai ikdienā, ir mēģināts arī pa mello paziņu, bet ne tik smalki, kā raksti.
Publicēts: 20.11.12 08:17
 citēt
Haiduks:Tikai par tavu 1. iebūvētā zipene... tā dara brīnumus, ja pieiet ar izdomu :). ja jaf tāds verķis aparātā ir, tad vajag nelielu funktieri, kāpēc tas ir. Ja uz auto dosi pilnu klapi, b;us vairāk ziepes, kā labuma... bet ja 3/5 līdz 4/5 piesegsi, iegūsi jaukus blikus spalvās un acīs... un tālāk audzēkņu izdoma nezin robežas :). Tāpēc akli visu noniecināt nevajag. Pašam naf tāda bijusi, nezinu, vai no aparāta var regulēt tai jaudu (būtu ideāli, ja varētu iedot ~1/5), vai nevar... bet daudz esmu strādājis ar neregulējamām ko uzliek un aparāta, un piesedzot ...

Var, +/- 2 stopi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):