Tā tad bija šodien viena fotosesija, sabildēju meituku, šms i tā i citādi, nu pēc tam kafiju iedzērām, un vakarā saņemu vēstuli, ar textu, ka sesija bijusi ok, un vis ciešami, bet to ka es esmu tehnokrātisks zanuda, no manis nevbija meitene gaidijusi. Nu ko zvanu un prasu kas tad nepatika, a šamā man atdrāza gana asi, ka cik var runāt par kompju dzelžiem un visādām IT lietām , ira tak daudz citu tēmu... Vot nesaprotu es tās sievietes, par ko tad vēl var runāt, nu labi par 3 Reicha un Ahnenerbes vēsturi, var vēl par 20 gadsimta avangardistiem, bet kas vainas kompjiem un visam kas ap to saistīts?
Jolan:...tā ir ka nelasa,neskatās TV,neinteresē sports utt.Nav par ko parunāt.
Da TV ir zombēšana un pasaules sazvērestības rupors, to nevienam neiesaku skatīties. Par sportu, ar to or kā ar sexu par to nav jarunā vai jaskatās ar to ir janodarbojas, un ja par sportu ta ir tēmas kuras es varu sportā pārrunāt, par sportaveidiem kurus pats esmu piekopis un ik pa reizei i tagad ko daru, bet sievietes to negrib dzirdēt , jo cīņu sporti un it īpaši box esot truls pasākums.A cits sports no tā jēgas nav , jo tas nevar noderēt sadzīvē uz ielas.
uljens:īsit nesapratu, viņa nāca uz fotosesiju vai pie "draudzenes" parunāties
Da nee, bija uz fotosesiju, nu pajautāja man par kompi, jo gribot pirkt, es i šamai visu sesijas laiku un pēc tam poie kafijas stāstiju visus plusus un mīnusus kādiem kompjiem kas un kā un ko ir izdevīgāk pirkt un ko ērtāk lietot.
Da nee, bija uz fotosesiju, nu pajautāja man par kompi, jo gribot pirkt, es i šamai visu sesijas laiku un pēc tam poie kafijas stāstiju visus plusus un mīnusus kādiem kompjiem kas un kā un ko ir izdevīgāk pirkt un ko ērtāk lietot.
un tad vēl par "tehnokrātisku zanudu" nosauc, pati uzsāka sarunu, pati dabūja
chukmasoff_f:
un tad vēl par "tehnokrātisks zanudu" nosauc, pati uzsāka sarunu, pati dabūja
Nu bet tak es par ko, šamā laikam domāja ka es tās divas stundas viņai ieteikšu ko vilkt mugurā sesijas laikā, jo šamā man visu laiku uzbāzās ar to , kādu šalli un kādas kūrpes pie kādiem tur brunčiem, es tak no tā nihrena nesaprotu, tādas lietas saprot tikai "zilie-stilafotogrāfi".
p.s. par pasaules sazvērestību labāk nevienam ārpus šā topika nestāsti
Nu nu, labāk par to zināt, starp citu par to sazvērestības tēmu, ne tādi jav tupagalovie cilvēki runā un ari raxtus raxta, un tie cilvēki ar nopietnām zinātniskām pakāpēm, ...
uljens:
un tad vēl par "tehnokrātisks zanudu" nosauc, pati uzsāka sarunu, pati dabūja
Nu bet tak es par ko, šamā laikam domāja ka es tās divas stundas viņai ieteikšu ko vilkt mugurā sesijas laikā, jo šamā man visu laiku uzbāzās ar to , kādu šalli un kādas kūrpes pie kādiem tur brunčiem, es tak no tā nihrena nesaprotu, tādas lietas saprot tikai "zilie-stilafotogrāfi".
chukmasoff_f:bija uz fotosesiju, nu pajautāja man par kompi, jo gribot pirkt, es i šamai visu sesijas laiku un pēc tam poie kafijas stāstiju visus plusus un mīnusus kādiem kompjiem kas un kā un ko ir izdevīgāk pirkt un ko ērtāk lietot.
Meitene tak vienkārši centās neveiklības un klusuma "ledu salauzt" kā nu mācēja, jo naba nu par koftachkām sāks runāt, a Tu ieciklējies kā duriks. Būtu meitenei 2 stundas stāstījis par hologrāfisko visumu vai kvantu mehānikas Prinstonas interpretāciju. Viņa uz Tevi ar apbrīnu raudzītos un no rokas ēstu....
p.s. par pasaules sazvērestību labāk nevienam ārpus šā topika nestāsti
Nu nu, labāk par to zināt, starp citu par to sazvērestības tēmu, ne tādi jav tupagalovie cilvēki runā un ari raxtus raxta, un tie cilvēki ar nopietnām zinātniskām pakāpēm, ...
viena aita saka otrai, klau, man liekās, ka suns ar mūsu saimnieku ir uz vienu roku! Otra saka, ai nu beidz ar savām sazvērestības teorijām, viss bars par tevi jau smejās...
chukmasoff_f:bija uz fotosesiju, nu pajautāja man par kompi, jo gribot pirkt, es i šamai visu sesijas laiku un pēc tam poie kafijas stāstiju visus plusus un mīnusus kādiem kompjiem kas un kā un ko ir izdevīgāk pirkt un ko ērtāk lietot.
Meitene tak vienkārši centās neveiklības un klusuma "ledu salauzt" kā nu mācēja, jo naba nu par koftachkām sāks runāt, a Tu ieciklējies kā duriks. Būtu meitenei 2 stundas stāstījis par hologrāfisko visumu vai kvantu mehānikas Prinstonas interpretāciju. Viņa uz Tevi ar apbrīnu raudzītos un no rokas ēstu....
Prinstonas kvantu mehānikas interpretācija- vispār pirmo reiz par tādu dzirdu, vienīgais kas nāk prātā par kvantiem un Prinstonu, tas ir Holla kvantu efekts, tobiš kvazidivdemensiālās gāzes ievietošana starp diviem spēcīgiem magnetiskajiem laukiem, kā vadītājs, kura rezultātā pie liela magnetiskā lauka iedarbības divdemensiālais šķidums pārstrukturizējas. Nezinu kā to latviski nosaukt bet tas krieviski skan Drobnii kvantovii efekt Holla.
PRIECĀJIES ! Gadzetomāns tas vēl tā , man senāk šad tad gadījās dzirdēt "Viņš laikam zilais" jo nemēģiāja mani izdrāzt kā CITI fotogrāfi , pat mājienus nedeva ! Pat paliku pa nakti A VIŅŠ nolika mani gulēt citā istabā ! Ķipa NEIEJŪTĪGS BEZSIRDĪGS MAITA ;D Es parasti tad stāstītājam atņirdzu , man "Sen nodilis" būtu ja gribēt VISAS kuras nākas DIENĀM bildēt ;D
Lunis:PRIECĀJIES ! Gadzetomāns tas vēl tā , man senāk šad tad gadījās dzirdēt "Viņš laikam zilais" jo nemēģiāja mani izdrāzt kā CITI fotogrāfi , pat mājienus nedeva ! Pat paliku pa nakti A VIŅŠ nolika mani gulēt citā istabā ! Ķipa NEIEJŪTĪGS BEZSIRDĪGS MAITA ;D Es parasti tad stāstītājam atņirdzu , man "Sen nodilis" būtu ja gribēt VISAS kuras nākas DIENĀM bildēt ;D
Njaaa, nu ja es visas drāztu kuras dod mājienus un pat tos mājienus pamanītu tad toč nodiltu. Blin, es nesaprotu tomēr kapēc ja vecis nesirgst ar spermotoxikozi, tad tantes ir neapmierinātas? A ja uzbāžas tad atkal nava labi, esot jāklis
Prinstonas kvantu mehānikas interpretācija- vispār pirmo reiz par tādu dzirdu, vienīgais kas nāk prātā par kvantiem un Prinstonu, tas ir Holla kvantu efekts, tobiš kvazidivdemensiālās gāzes ievietošana starp diviem spēcīgiem magnetiskajiem laukiem, kā vadītājs, kura rezultātā pie liela magnetiskā lauka iedarbības divdemensiālais šķidums pārstrukturizējas. Nezinu kā to latviski nosaukt bet tas krieviski skan Drobnii kvantovii efekt Holla.
psc$%^&*( Tu esi dzīva leģenda PS to tad ar vajadzēja pārstāstīt....
psc$%^&*( Tu esi dzīva leģenda PS to tad ar vajadzēja pārstāstīt....
Pričom te leģenda,fizfaka 3kursus esmu rakstījis kursa darbus un visādas Elejas vienam fruktam,kurš tolaik mammas un tēta naudu centās pa klubiem notīriet.
Ai nu lieta neizskatās tīra, atnāk uz fotosesiju, šo to pajautā pie viena par datoriem, kautko jau chukmasoff pastāstīja, kā šis teica un beigās meitene nevis vienkārši mazliet vīlusies, bet pat dusmīga...
Vai tad uz pasaules nav kam vēl var paprasīt.
Kādam mērķim tad vajag to datoru, bildes uzglabāšanai, referātu/studijas darbu rakstīšanai, sērfošanai pa netu, vai varbūt dažādu smagu programmu pielietošanai... kaut cik līdzi pašai jāseko cik lielai jaudai to datoru grib pakļaut.
Tā jau man domāt pa lielam arī ir. Bildējas pie tā -kur PATĪKAMĀK JŪTAS,nevis ,kurš labākas bildes uztaisa. Atrast kontaktu un prast sarunāties ir jebkura ar cilvēkiem saistīta darba sastāvdaļa. Protams,ja vari atļauties un nav vajadzīgs konkrētais klients un viņa paziņas var pateikt :'' Pošla v žopu ,dura!'' ,un miers
Nu pareizi viss, tu šai par kvantu teoriju, bet viņa gaidīja, lai pasaki, ka blondīnes dievina rozā, brunetes metaliski sarkanbrūnos.
dolldia:Ai nu lieta neizskatās tīra, atnāk uz fotosesiju, šo to pajautā pie viena par datoriem, kautko jau chukmasoff pastāstīja, kā šis teica un beigās meitene nevis vienkārši mazliet vīlusies, bet pat dusmīga...
Kādam mērķim tad vajag to datoru, bildes uzglabāšanai, referātu/studijas darbu rakstīšanai, sērfošanai pa netu, vai varbūt dažādu smagu programmu pielietošanai... kaut cik līdzi pašai jāseko cik lielai jaudai to datoru grib pakļaut.
Ai kas man par daļu
Nu redzi, šama duzmīga ka es nepakonsultēju un neieteicu kādas kūrpes ar kādiem brunčiem labāk, a vis pa kompjiem muldējis. A man ta fioletovo, kādi brunči ar kādām kūrpēm labāk, es no tā tā pat neko nesaprotu.
dolldia:Ai nu lieta neizskatās tīra, atnāk uz fotosesiju, šo to pajautā pie viena par datoriem, kautko jau chukmasoff pastāstīja, kā šis teica un beigās meitene nevis vienkārši mazliet vīlusies, bet pat dusmīga...
Ai kas man par daļu
Nu redzi, šama duzmīga ka es nepakonsultēju un neieteicu kādas kūrpes ar kādiem brunčiem labāk, a vis pa kompjiem muldējis. A man ta fioletovo, kādi brunči ar kādām kūrpēm labāk, es no tā tā pat neko nesaprotu.
nju kaa Tu vari fotografeet sievieti ja Tev vinja neinteresē un Tu viņu nesaproti?????
chukmasoff_f:
Nu pareizi viss, tu šai par kvantu teoriju, bet viņa gaidīja, lai pasaki, ka blondīnes dievina rozā, brunetes metaliski sarkanbrūnos.
Ar to Kārnadzi man pietika gadus atpakaļ, kauč kas bija atstājis kantorī, tas tak pilnīgs pizdec, grāmata priekš gidrocifāliem un aligofreņiem. Texti aptuveni tādi kā 2-3 gadu bērnioem ko skaidro. P\ec kātām 30 lpp, aizlidinājuu kaktā duzmodamies par pazaudēto pcpusdienu.
f-foto:Nezinu par Pārnadzi, bet sērijā X for Dummies ir izdotas desmitiem grāmatu. Populāra sērija.
Es nedēļas laikā izlasu tehnisko literatūru, aptuveni telefongrāmatas biezumā, un tas ir katru nedēļu, kas man darbam vajadzīgs, kur vēl ar visādu demogoģiju galvu piebzt un tam laiku atrast, un tās visas filozofiski izglītojošās grāmatas ir tik garlaicīgas. Savā laikā esmu pašķīrstijis un provēis palasīties gan vienu gan citu, nu nav tur nekā, pat no psihoanalītikas puses nedavelk pat lidz Freida, Junga un Eriksona pamatiem, starp ctu šamie bija interesanti un lietderīgi. A visas tās "10 soļi veksmei", "Kā atrast draugus un nodibināt kontaktius" un vis tam līdzīgais ir tiešām autisks trulums.
vispār jau nu fotogrāfam būtu gan jāredz, kas ar ko velkams un KĀ uz modeles izskatās (ne vienreiz vien esmu lūgusi modeli kaut ko noņemt/pārvilkt - lai arī privāta fotosesija, kas paliek tikai meitenes albumā) ....Ja nespēj, tad jāalgo stilists - tas/tā tad arī varētu paralēli izklaidēt modeles))